-
Anonim
elo witam wszystkich nie do końca zdrowych psychicznie ( czyli studentów WATu).
ja dziele studentów na kujonów ( uczą sie i się przejmują) , luzaków ( nie uczą sie i nie przejmują) i normali ( nie uczą się ale przejmują). ja należe do tej ostatniej grupy i tu pojawia się ogromna niepowtarzalana szansa dla Was!!! - możecie zrobić dobry uczynek;)
kto miał "optymalizacje wielokryterialną" z naszym nowym dziekanem najgebauerem, "podstawy grafiki kompurerowej" z salamonem, "systemy pracy grupowej" z koszelą albo "technikę mikrokomputerową" z mega wypasionym duetem stasiak balcer prosze dawać znać!
-
Anonim
ja miałem koszele,a mam teraz balcera,stasiaka i salomona.
ps. a co z wyznawcami azjatyckiej filozofii srajnatoizmu? -
Anonim
o fajnie moze wymienimy doswiadczenia? powymieniamy sie troszke i szybko przyjda wakacje; )
ps. zwolennicy naprawde czystej filozofii srajnatoizmu odpadaja na ktoryms z "ciekawszych" przedmiotów WAT np. TOE :( -
Grono.Net
Nic nie mów o TOE - tego chyba nie da sie zaliczyc... ale po 9 miesiacach walki zaliczylem laborki z Fizyki u prof. Michalskiego :)
-
-
Anonim
-
Grono.Net
Gratulije :):):)
Mialem - rok temu :D - zaliczenie czeka na lepsze czasy :)
Z prof. Osinskim jesli dobrze pamietam. Laborki za to z .... nie pamietam, ale gosc po czterdziestce, czarne wlosy z wasem, jest chyba doktorem...
-
per aspera ad astra
-
Anonim
blagam TOE to jeden z latwiejszych przedmiotow
jedyny z nim problem, ze trzeba go sobie "wychodzic" -
per aspera ad astra
-
Grono.Net
Dokladnie - laborki z Kwiatosem... a wyklady z Osinskim a nie Osowskim :D
Jak to wychodzic? Dize u prof. Michalskiego wychodzilem, ale nie ze bez niczego - powoli laborki robilem... ja tego (TOE) za nic nie qmam, niczego z pradem nie kumam... ja zem byc informatyk a nie elektryk qrde :)
Pozdrowionka :)
-
Grono.Net
-
Anonim
Przyjdzie czas na PTK, to bedziecie wspominac TOE z lezka w oku :)
Kto nie bedzie mial farta, to juz dzis jest po nim :P
Juz dzis zacznijcie robic robota!!! -
.:thetomster:.
Meh.... może ktoś ma jakieś pomocne materiały z Procesów Stochastycznych u Kowalskiego? Niestety to tył, którego nie czaję. -
andrzej
GeoS dobrze mowi; ] robicie robocika chodzacego po czarnej linii i wio; ] PTK z banieczki; ] a na TOE to zawsze mowcie ze Wy jestescie z Cyberny to mniej kaza robic... szkoda ze ten patent obczailem dopiero na 3 labki przed koncem ale i tak sie przydalo :P -
Grono.Net
Pod linkiem
http://www.statystyka.rezolwenta.eu...
Sa materialy dr. Kowalskiego do Procesow Stochastycznych... W tej sesji mam z tego egz, ale dr. Kowalski jest luzak :)
-
.:thetomster:.
-
Grono.Net
-
per aspera ad astra
-
Grono.Net
No chyba bardziej. Mialem z nim laborki - niezly jest jesli chodzi o zasob wiedzy :)
-
Anonim
oni nie mogą mówić o PTK z Turczynem... ja miałem z nim właśnie i był lajcik :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bemowo
- Załóż własne grono tematyczne