-
moze by trzeba zaprosic wiecej ludzi z watu do grona, bo tu jakos tak nudno. ja osobiscie zwolalam ze 4 osoby ale jakos..... chyba im sie nie chce nic pisac na gronie. a patrzcie na grono swps-u, jakas w ogole szkola z kosmosu, a agdaja o wszystkim i o niczym. tam jest ciekawie.... http://grono.net/user/pubcomm-showo... moze czas na zmiane szkoly... :)
a moze matematycy nie lubia rozmawiac? -
Grono.Net
ja to na ten przyklad tej szkoly tak nie lubie, ze jak tylko moge staram sie o niej nie myslec :] na szczescie zostal mi juz tylko jeden semestr a w najblizszym czasie czekaja mnie ostatnie laborki w zyciu...i powiem Wam szczerze, ze jestem z tego powodu zajebiscie szczesliwy :D -
cas
Hehe.. wcale sie nie dziwie; ) Ja jak mialem labsy z TOE to myslalem, ze ocipieje. Ale za to w tym semie mam labsy chyba z 7 przedmiotow i tez jest ciekawie :) -
Anonim
to ja widze tu modziutki starzm jestem
a tak szczeze na temaaty watowe to mam forum wydziału i starczy wienc nie wiem czy cos sie z tego grona wycisnie znam na gronie pare osob od nas ale nawet jak sobie pododawali do gron zainteresowan to i tak zero aktywnosci
(ale namotany post) -
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bemowo
- Załóż własne grono tematyczne