-
stelma
Mam pytanko czy ktoś wie jak wygladaja poprafki z ETP (albo wie z czego beda) i czy ktos ma moze pytania z Geodezji na zaliczenie (I semest/ I rok ) jakby ktos cos wiedział i powiedział :) to bym był wdzieczny. pozdrawiam -
Anonim
czlowieku poprawki z etp hehe ale czego ?? wejsciowki na laborki to sie przychodzi z gotowcami a jesli chodzi o zaliczenie wykladow to spokojnie mozna sciagac wrecz powiem tak facet umozliwia prace z wlasnymi materialami:):) a jak nie zaliczysz to na poprawe przychodzisz z gotowcem z zaliczenia i w najgorszym przypadku jedno pytanie masz zle:D:D ja tak zrobilem a z geodezji na 1 semestrze to ja mialem z wojciechowskim mlodym wiec pisalem jakies zaliczenie pod koniec ale byl luz :] -
Martini
a z tego co ja sie orientuje to zaliczenie z etp wyglada tak ze facet daje pytania i idzie w kime a reszta robi co chce. Czyli porządne ściagi i luz;) -
stelma
dzieki:) a czy pamietacie pytania z geodezji z pierwszego roku na nazicznei ?? -
-
Arek Felczyński
-
Micha$
mam pytanko do IG-20, moze ktos rozwiac moje wątpliwosci na temat teg oczy jutro z geodezji u Rysia jest ustny czy pisemny?? -
to i to :) ale jutro tylko na piśmie, w mowie jeszcze nie widomo kiedy ? :)
-
hmm... kurwa a może to chodziło o rachunek :/ sam już nie wiem... może niech ktoś lepiej poinformowany się wypowie...
-
Anonim
ja bym stawiał na to ze jutro mamy tylko pisemny. Ustny jest na bank z rachunku :p -
Dawid Waśniewski
MIał ktoś z Was geodezję z Pałysem?? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za pytania z egzaminu u Niego. Mój mail: dandaw@o2.pl -
Dawid Waśniewski
MIał ktoś z Was geodezję z Pałysem?? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za pytania z egzaminu u Niego. Mój mail: dandaw@o2.pl -
Anonim
-
Anonim
-
Micha$
-
Arek Felczyński
flacha flacha flacha.... jaki egzamin ??? U pana dr. Pałysa?? Z tych Pałysów?? To on prowadzi gdzieś wykłady z geo ??
'shocked -
To on wogóle prowadzi jakieś wykłady ?! :) Nie mozliwe... znowu jakaś śmieszna plotka :)
-
Dawid Waśniewski
Pałys prowadzi wykłądy na budownictwie. Jeśli prowadzeniem można nazwać to że na jedynym był godzinę, na drugim troszke więcej a na dwóch go w ogóle nie było. Mam z Nim mieć egzamin w sesji, czy ktoś wie jak cos takiego wygląda?? -
Ania
nie macie sie czym przejmowac, pewnie bedzie tak jak na wykladach, czyli wyjdzie z sali albo wysle swoja zone. A na 100% przepisze wam oceny z cwiczen, wiec LUZ!! -
Dawid Waśniewski
Potrzebuję informacji na 2 tematy: 1. Wpływ błędów libeli, kolimacji i inklinacji na pomiar kąta poziomego i 2. Metody zdjęć szczegółów sytuacyjnych. Ma ktoś z Was jakis materiały o tym?? dandaw@o2.pl. Z góy dzięki. -
..:: Logan ::..
O tych będach to sobie w Zabku poczytaj... lub innej ciekawej ksiazeczkce o geo... mam gdzis kero z czymś takim moim małym bałagane sesyjnym :)
A co do tego drugiego pytania... hmm... to jest... trywailne... poszperaj o metodzie domiarów prostokątych, metodzie biegunowej, metodzie przedłużeń konturów sytuacyjnych, wcieciach (liniowym, kątowym i liniowo-kątowym)... ogólnie rzecz biorąc tego tak duzo nie ma... :] a lekturę polecam na długie zimowe wieczory <lol>
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bemowo
- Załóż własne grono tematyczne