-
Izabela.
CLUB K8 PREZENTUJE ---- >
Po ciężkich egzaminach nadszedł ten wyczekiwany moment odpoczynku i dłuuuuugiego imprezowania !
MATURA AFTER PARTY ♥
*Tylko u Nas najlepsze promocje na barze !
Od godziny 21.00-22.00 HAPPY HOUR ---> - 50% NA WSZYSTKO !
*Specjalnie dla Was w tym dniu wejściówki tylko 10zł !
Pierwsze 50 osób WEJŚCIE FREE
Kto pierwszy,ten lepszy
*O oprawę muzyczną zadbają nasi rezydenci !
♫ DJ 47 oraz ♫DJ Ojciec
*Jeśli nie straszna Ci zabawa do białego rana przy głośnej muzyce w rytmach House`Electro`Pop`R&B ta impreza jest wlasnie dla Ciebie ! ♫
*Szczególnie liczymy na tegorocznych MATURZYSTÓW.
*Myślisz ,że maturę masz zdaną na 100% ? Przyjdź i przekonaj się, że inni wypadli na niej lepiej.
*Myślisz, że matura poszla ci słabo ? Jesteś w wielkim błędzie.Wśród setek imprezowiczów będą tacy, którym poszlo dużo gorzej niż Tobie.
*Jeśli cały czas nie jesteś pewien/a, gdzie spędzić piątkowy wieczór, czy z kolegami pod blokiem, lub na kolejnej, nudnej domówce, zbieraj znajomych i wpadaj do klubu który robi najgorętszą imprezę tej nocy!
~~~~K8 to nowy,elegancki,zadbany klub na mapie Warszawy! Wyposażony w ogromny parkiet,dużo wygodnych kanap, sof i stolików ! Klub położony jest kilka przystanków od centrum. ~~
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★
W skrócie :
KIEDY?
27. 05.2011r
Piątek
GDZIE?
K8 Club
http://k8club.pl/
CZAS?
Startujemy od 21.00
Koniec? To się okaże !; -)
CENA?
Jedyne 10 zł !
*GWARANTOWANA epicka impreza ! Zapraszajcie znajomych, zbierajcie przyjaciół i wpadajcie! ♥
## Dla osób niepełnoletnich wzór zgody ! !
Wyrażam zgodę na uczestnictwo mojego/mojej syna/córki.................... .............................. ...... w imprezie która odbędzie się 27.05.2011. w Klubie K8 przy ul. Kolejowej 8/10
Jestem świadomy/a, że w klubie będą sprzedawane wyroby alkoholowe i tytoniowe.
Podpis opiekuna plus nr tel kontaktowy
...........................
*Smutasom, ponurakom, wstęp surowo wzbroniony !; -)
★★★ZAPRASZAMY ! ★★★
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne