-
Anonim
Polecam Osieldle Ruda (szuflandia) na bielanach: Taunus 12m, fiat 600, Mitsubishi Colt, Warszawa, PF 125p, Renault 4 F6 i coś jeszcze by się znalazło... -
Our Trees... Where Did They Go?
bawilam sie w takich na pradze. np stara porzucona warszawa pzred moim blokiem na wiosennej. ale to bylo 13lat temu -
Qc
>
Na posesji przy ulicy Pileckiego 11 stoją 2 auta jedno to granada w kombiaku jeszcze z oryginalnym lakierem fordowskim a drugi to golf mkI
Posesja jest do sprzedania więc nie powinno być problemu z namierzeniem własciciela ów pojazdów,
Popoełniłeś pomyłke w adresie, to nie jest już ulica pileckiego tylko poleczki. -
Adam
Chcę odświeżyć temat oldtimerów. Poszukuję samochodów porzuconych najlepiej w ogrodzie/ lesie. Marka i pochodzenie nie mają dla mnie znaczenia. Wiem że może być już z tym ciężko ale mam nadzieję że coś się znajdzie.
Pozdrawiam
-
-
A.K
No to polecam się wybrać nad Wisłę, od strony Bielan w stronę cntr, porzuconych samochodów jest mnóstwo (trzeba zejść na dół)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne