-
Anonim
w dobie takich pizzeri jak pizza hut czy telepizza moglibyście polecić jakieś knajpy z dobrą lokalną pizzą, oczywiście z rozsądną ceną i żeby nie było konieczne skorzystanie ze środków przeczyszczających::)?
może też dawać pizzerie do których warto NIEwchodzć!
(jeśli ten temat już był to sora:) -
!!!...venusl...!!!
Jagorąco polecam pizze w knajpce na ul. Sąchockiej (nie pamietam ile). Lokal nazywa się 'Vera Italia' pizze mają super, a i inne włoskie dania godne polecenia!
SMACZNEGO :) -
buwhari
pizzeria na barskiej :) kolejki dzikie, ale naprawdę opłaca się poczekać... -
-
Anonim
Na tanią i dobrą? Do DaGrasso (http://www.dagrasso.pl).
Polecam także pizze obok ratusza na bródnie (pizzerio spagetheria), a także Non Solo Pizza na ul Grójeckiej. -
Anonim
A co ze starym tematem??:((( Byl juz dosc obfity i stanowil niezla baze dobrych pizzerii, a teraz nie moge go znalezc :(((
Pizza to jedno z moich ulubionych dan, a moje 3 ulubione lokale to:
- Ti Amo na Swietokrzyskiej (przy Emilii Plater)
- Pizza na Nowolipkach
- Casa Mia (lokale na Jana Pawla II i na Poznanskiej).
Non Solo i pizza na Barskiej, ktore zbieraja tyle zachwytow, tez smakuja ok, ale oba lokale maja spore wady (Non Solo - palacze wszedzie, kibel przy barze - moze sie czepiam, ale dla mnie to sie gryzie; a Barska - maly lokal, zdecydowanie bardziej barowy niz restauracyjny). -
Don Octavio de Flores
a ja zapraszam na brodno:) ul. Kondratowicza, Pizzeria Paula bez kitu baardzo dobra
-
Anonim
>cvn napisała:
>A co ze starym tematem??:((( Byl juz dosc obfity i stanowil
>niezla baze dobrych pizzerii, a teraz nie moge go znalezc
>:(((
Dokladnie :( Czyzby ktos w ferworze porzadkow wywalil tak fajny, praktyczny i sympatyczny temat?; (
W telegraficznym skrocie, skrajnie subiektywnie.
Ti Amo 10/10
Casa Mia 9/10
Pizza na Nowolipkach 9/10
Parma (USN) 9/10
Parma (ZLB) 8/10
Non Solo 7/10
Barska 6/10
Va Bene 2/10
Costa 8/10
La Stella (WLN) 7,5/10
La Stella (BMW) 7/10
Pizza Chuć (w swojej kategorii) 7/10
Marzano (w swojej kategorii) 7/10
Tyle mi w tym momencie przyszlo do glowy na szybko. -
wampirzyca sopyła
na starówke..tuż przed belle epoque, mozna popatrzeć jak kucharz podrzuca ciasto... -
Anonim
Ups... wybaczycie mi ten mały wypadek przy pracy...?
Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło. Informacje musza być aktualne, bo w Warszawie wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie:) -
Anonim
DaGrasso jest naj naj :) tania i pyszna :)
kiedys była dobra pizzeria na Cynamonowej. Vesuvio.
na Starym Mokotowie jest dobry placek. Na skwerku, róg Dabrowskiego i Puławskiej. kiedys tam były toalety :D ale ogólnie jest spoko i placek "nie jedzie" szczochem; ) -
Anonim
Da grasso jest niezła, ale napewno nie "naj, naj". A poza tym to nie jest lokalna pizzeryjka;) -
mαгτα.
-
M
da grasso jest tragiczna, nigdy nie jadlem tak kiepskiej pizzy, moze te sosy ktore dodaja sa smaczne, ale sama pizza jest okropna :/ no ale jak wiadomo wszem i wobec, o gustach sie nie dyskutuje -
-
!!!...venusl...!!!
-
!!!...venusl...!!!
-
Anonim
Bakuk: wybaczymy, ale pod warunkiem, ze zaprosisz cale grono na pizze; ] -
Anonim
Ja nie wybaczam... Tyle tam nawypisywalam... kurcze... bez sensu... :P -
St@siu
Pizza przy politechnice-taka nazwa. Pizzeria jest na noakowskiego i jest na mocnym wypasie.Polecam -
Ali
jest wloska knajpa na foksal... jeszcze nie mialam okazji konsumowac tam pizzy ale napewno jest na skladzie =] a miejsce zacheca naprawde!! -
maliszka
NON SOLO PIZZA ul Grójecka
polecam pyszną pizzę ale i pasty
mają cudowne wino domowe
deserki też daja radę
cany umiarkowane
lokal nie jest zbyt duży, ale to jego zaleta
fajny klimacik na miłą kolacyjkę we dwoje
polecam wszystkim