-
Anonim
-
Anonim
Koktajl Bar "OAZA" na Stokłosach (Pasaż Ursynowski 7)
Mają tam naleśniki, gofry, rurki, desery niczym z Hortexu, różne kawki, napoje kolorowe, lody itp. itd. Knajpa bezalkoholowa no i z racji tego że przychodzi dużo dzieci - zakaz palenia.
Polecam na pogawędki przy łakociach.
No i nie wiem co mam jeszcze napisać, do podania nazwy i adresu się nie ograniczyłam w każdym razie; -)
Pozdrawiam -
×♥× M ×♥×
Zakątek na Chmielnej - absolutnie klimatyczny i wyjatkowy ^^
Belle Epoque na Starym Miescie - przecudownie urzadzona, nie ma co prawda zbyt duzego wyboru jesli chodzi o jedzonko (tradycyjnie- napoje i ciasta) ,ale za to wszystko jest pieknie podane i przepyszne :)) -
-
Aleksandra
>~ The world is not enough ~ napisała:
>Zakątek na Chmielnej - absolutnie klimatyczny i
>wyjatkowy ^^
>
ZAkątek to podstawa... :]
czasem inside ale tam już to nie jest to ...
Na Placu na rozdrożu jest PUB Na Rozdrożu i tam też jest świetnie też całkiem całkiem klimacik...
a jeśli chodzi o jedzenie to tylko Green Way :] -
Anonim
Z lenistwa tylko wkleję linka;)
http://www.pracovnia.pl
Warto odwiedzić to miejsce.
Napijecie się tu kawy, piwka( niepasteryzowanego także ), a nawet yerby.
Często organizowane są w tym miejscu wystawy, koncerty, pokazy filmowe i kiermasze. -
Anonim
"to lubie" na freta, kawiarnia herbaciarnia, wlasny miod pitny, domowe ciasta,wszystko w starej dzwonnicy kosciola dominikanow -
×♥× M ×♥×
o, i jeszcze kawiarenka na terenie UKSW - jest swietna, zrobiona w podziemiach przy katakumbach mnichow (!) , klimat jest wiec niesamowity (mrrrrroczny!; ] ) -> jedzenie jest b. tanie ( z tego co pamietam, bo niestety dawno tam nie bylam, herbatka kosztuje ok. zlotowki!) do tego wiekszosc to wyroby "wlasne" (kiszone ogorki!!!!)...podaja np. zupe w takich fajnych, chlebowych talerzach -niestety jestem burak i nie wiem jak sie to danie nazywa :P
polecam!! -
....
-
Anonim
Karolino Ch.>>> Masz na myśli lokal na Francuskiej 12?:>
Taki mały lokalik z małymi stoliczkami:)
-
Z prądem wiatru...
"Czuły Barbarzyńca" na Dobrej (przy skrzyżowaniu z Biblioteką UW)...i "Litery Numery" na Wilczej 26... polecam.; ):) -
agacioЯ 89
"Cafe ADI" na wileńskim. I w innych carrefourach też. Może mało kilamtyczne, ale po drodze jak ktoś się na pociąg spieszy. Bo dobre i tanie pączki (1-1,50 ale naprawde dobre). Góry lodów robią swoje a lody dobre. I ta herbata... Z cynamonem.... Mrrrau! -
ewa
-
Pezik
herba thea na bruna 20. po prostu klimat do potęgi. polecam serdecznie -
-
Anonim
bakuk:(o pracovni) Napijecie się tu kawy, piwka( niepasteryzowanego także ), a nawet yerby.
w pracovni yerba z tykwy, a nie dzbanuszka - czyli tak, jak yerbę podawać wypada :)
--
od siebie dodam też angielską herbaciarnię na kasprowicza, niedaleko empiku, kilka kroków od przystanku 195 --- niesamowicie klimatyczne miejsce, nigdy nie zastałam tam dymu papierosowego (ode mnie bardzo duży plus za to), chociaż yerba z dzbanuszka.
polecam, zachęcam :) -
GoŚkA
polecam kawiarnie KAWKA na ul Koszykowj,przy bibiotece.dwie salki(jedna dla niepalacych:).obsluga mila, kawusia dobra, klimatyczny wystroj. zyc nie umierac!
herbaciarnia?-oczywiste!Antykw ariat na Zurawiej. -
GoŚkA
polecam kawiarnie KAWKA na ul Koszykowj,przy bibiotece.dwie salki(jedna dla niepalacych:).obsluga mila, kawusia dobra, klimatyczny wystroj. zyc nie umierac!
herbaciarnia?-oczywiste!Antykw ariat na Zurawiej. -
*Oh-la-la* ja, ja, Volkswagen
Antykwariatowi mówimy NIE!;)
Klimat może by i był, gdy zwolniono tamtejszą obsługę, która i tak się obija i generalnie jest molto niesympatyczna. Bylam tam dwa razy i dwa razy zastanawiałam się, czy mi nie napluli do herbaty;) -
BorysR
-
Ali
ja zawsze bede polecac green coffe, bo robia tam najlepsza kawe w miescie!!! dla tych co lubia tlumy i dobre towarzystwo na marszalkowskiej, dla tych ceniacych spokoj i relaks (tez w dobrym rzecz jasna towarzystwie;p) na Pieknej.
-
emilka
Same Fusy
Kawka Bar Kawowy
czasem mam ochote posiedziec takze w tych obleganych kawiarniach bo i tam jest miła atmosfera.
Nescafe.Mercer's na NŚ.
pztm Singidunum przy KENie (naprzeciwko Tesco)
ponad 150 rodzajów kaw.oraz wiele sposobów ich przygotowania.
niedrogo.
naprawde warto!:)