Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Holender i teraz bede musial cos napisac...; )) Bo prawda jest taka, ze wrocilem wlasnie z pracy, wypompowany, bo dzis byl wyjatkowo aktywny dzien i szczerze mowiac mam lekko zlasowany mozg. No ale nic, moze jeszcze przed snem cos splodze, jesli specjalnie otworzyles po moim skromnym apelu; )
  • Anonim

http://w8.grono.net/forum/topic/104...

http://w8.grono.net/forum/topic/103...

http://w8.grono.net/forum/topic/101...

http://w8.grono.net/forum/topic/947...

http://w8.grono.net/forum/topic/884...

Wątki kwalifikujące sie do usunięcia.

Zastanawiam sie dlaczego moderator usunął wątek o fryzjerach zamiast go zamknąć...
  • olek (aka Reynevan)

>Bakuk napisał

>Zastanawiam sie dlaczego moderator usunął
    >wątek o fryzjerach zamiast go zamknąć...

Wątek o fryzjerach usunąłes Ty, w czasie wielkiej "rzezi niewiniątek" na przełomie kwietnia i maja.

• olek (aka Reynevan)

a za pozostałe linki - dzieki.
    Część z nich rzeczywiscie nadaje sie do skasowania.
  • Anonim

No może... skleroza nie boli;)
  • Anonim

moderatorze Aleksandrze>>>

"Proponuje, ze zamknę ten wątek
    A jak bedziecie mieli na niego jakis konkretny pomysl, to zgłoście się"

Nie rozumiem:D Usunąć odrazu.

Poza tym pokasuj w wolnej chwili posty w wątku wydarzenia. Niektórzy zamieszczają tam informacje z duzym wyprzedzeniem, które znikają w gąszczu nieaktualnych postów.

Zrównaliśmy się prawie liczbą gronowiczów z gronem "Warszawa"...
  • olek (aka Reynevan)

Skasować mówisz? Ok, ale jakby co, to bedzie na Ciebie!; )

A co do "Wydarzen" - oki, pokasuje te, ktore utrudniaja orientacje.
    Ale mysle, ze warto pozostawic niektore ogłoszenia jako archiwum.

pozdrawiam!
  • Anonim

Nie wiem czy jest sens je zostawiać, ale jak tak bardzo chcesz;)
  • Anonim

Po pierwsze: czy mógłby pan kierownik sprawdzić poprawność linku do tego wątku przy regulaminie grona

Po drugie: w najbliższym czasie w wikach pojawia sie linki do najpopularnijszych, często już trochę zapomnianych wątków na naszym gronie

Po trzecie: co myślicie utworzeniu podlepionego wątku "nocleg w Warszawie"?

Po czwarte: trzeba jakoś rozwiązać problem wątków związanych ściślej lub luźniej z gastronomią
    kawiarnie, herbaciarnie, bary mleczne i pizzernie mają swoje wątki
    może coś w stylu: "tu dobrze zjesz"
    miłoby było gdyby poza nazwą lokalu i naszej opinni na jego temat( nie sprowadzajacej się do kilku kolokwialnych słów), napisali byście tam coś o więcej na temat np. cen czy polecanych dań

zapraszam do dyskusji
  • olek (aka Reynevan)

>Bakuk napisał
    >Po pierwsze: czy mógłby pan kierownik
    >sprawdzić poprawność linku do tego wątku
    >przy regulaminie grona

Sir, yes sir!
    u mnie dziala!

>Po drugie: w najbliższym czasie w wikach pojawia sie
    >linki do najpopularnijszych, często już
    >trochę zapomnianych wątków na naszym gronie

zaraz Ci wysle moj zbior do sprawdzenia i ew. wstawienia.

>Po trzecie: co myślicie utworzeniu podlepionego
    >wątku "nocleg w Warszawie"?

Mysle, ze nie ma co juz wiecej podlepiac. Jezeli bedzie cieszyl sie popularnoscia - dac go do wiki, ew. do linkow pod regulaminem. (choc przestrzen tam nie jest, niestety, duza)

>Po czwarte: trzeba jakoś rozwiązać problem
    >wątków związanych ściślej lub
    >luźniej z gastronomią
    >kawiarnie, herbaciarnie, bary mleczne i pizzernie mają
    >swoje wątki może coś w stylu: "tu dobrze zjesz"
    >miłoby było gdyby poza nazwą lokalu i naszej
    >opinni na jego temat( nie sprowadzajacej się do kilku
    >kolokwialnych słów), napisali byście tam
    >coś o więcej na temat np. cen czy polecanych
    >dań

Choc takich tematow jest troche, to jezeli nowy nie ograniczy sie do rzucenia haslem: "najlepsza kawa/pierogi/nalesniki na Nowym Swiecie" to moze byc.
    No i czy masz na mysli dania obiadowe?
    Bo chyba juz kolejnych "najlepszych pizzerni" nie ma co wymieniac... :)
  • Anonim

Link rzeczywiście dziala. Widocznie wczoraj grono trochę szwankowało.

Jeśli chodzi o nocleg to przemyślałem sprawę. Rzucimy hasło w oddzielnym wątku, a później info z niego przeniesiemy do wików.

Jeśli chodzi o wątek gastronomczny to myśle, że przydałby sie takowy. Nie każdemu musi zalezeć na tym aby knajpka, czy restauracja była romantyczna;) Niektórzy po prostu chcą tam dobrze zjesć. A że takich miejsc jest coraz więcej łatwo sie nadziać.
  • Anonim

Nie wiem czy się zorientowaliście, ale jesteśmy aktualnie największym warszawskim gronem:D
  • olek (aka Reynevan)

Co znaczy "warszawskim"?
    Bo grono Legii jest jeszcze troche wieksze...; )))
  • Anonim

Cierpliwości! Poczekamy, przeczekamy;)
  • olek (aka Reynevan)

Witajcie!
    Wraz z nowymi i wspaniałymi :] zmianami na gronie pojawiła się możliwość tworzenia galerii gronowych. Mechanizm jest - oczywiscie :] - niedopracowany, ale samo umieszczanie fotek działa i skutkuje zalewem zdjęć hmm.. daleko wykraczających poza tematykę grona. Ostatnio wykasowałem zdjęcie z gatunku "imprezowych", na ktorym spiacy kolega otoczony jest golymi tylkami innych kolegów.

W zwiazku z tym pozwalam sobie zapowiedzieć, że offtopicowe zdjecia będą nagradzane zakazem pisania na grono...
  • Anonim

A może w wolnej chwili warto byłoby pokasować pozamykane wątki?:>
  • Anonim

chybajuz; ]
  • Anonim

W związku z lekkim zaśmieceniem grona wysypem tematów o poszukiwaniu chińskich knajpek, grzańców, tostów i nie wiadomo czego jeszcze, założyłem przyklejony temat "Gastronomia..." i w nim proszę poruszać te tematy :)
  • Marcin Sumera

mam jeszcze taką małą uwagę do wszystkich osób zakładających tematy.
    starajmy się, żeby nazwa tematu wiązała się z jego zawartością. nie zakładajmy tematów, które nazywają się po prostu: "czy ktoś wie?", albo "mam problem", bez dokładniejszego sprecyzowania ocb.
    ułatwi to wszystkim poruszanie się po tym gronie i ograniczy powielanie tych samych tematów wielokrotne.
    trochę mało składnie to napisałem, ale chyba wszystko jest jasne...
  • Anonim

Oczywiscie popieram, ale to glos wolajacego na puszczy :(
    Problem polega na tym, ze "nieogarniete" tematy zakladaja zwykle nowi uzytkownicy, ktorym nie chce sie poswiecic czasu na poczytanie - jesli juz nie tego grona, aby poznac jego tematyke i specyfike - to nawet tej prostej rameczki po prawej, gdzie jest "regulamin".
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)