-
Anonim
Holender i teraz bede musial cos napisac...; )) Bo prawda jest taka, ze wrocilem wlasnie z pracy, wypompowany, bo dzis byl wyjatkowo aktywny dzien i szczerze mowiac mam lekko zlasowany mozg. No ale nic, moze jeszcze przed snem cos splodze, jesli specjalnie otworzyles po moim skromnym apelu; ) -
Anonim
http://w8.grono.net/forum/topic/104...
http://w8.grono.net/forum/topic/103...
http://w8.grono.net/forum/topic/101...
http://w8.grono.net/forum/topic/947...
http://w8.grono.net/forum/topic/884...
Wątki kwalifikujące sie do usunięcia.
Zastanawiam sie dlaczego moderator usunął wątek o fryzjerach zamiast go zamknąć... -
>Bakuk napisał
>Zastanawiam sie dlaczego moderator usunął
>wątek o fryzjerach zamiast go zamknąć...
Wątek o fryzjerach usunąłes Ty, w czasie wielkiej "rzezi niewiniątek" na przełomie kwietnia i maja.
-
a za pozostałe linki - dzieki.
Część z nich rzeczywiscie nadaje sie do skasowania.
-
-
Anonim
-
Anonim
moderatorze Aleksandrze>>>
"Proponuje, ze zamknę ten wątek
A jak bedziecie mieli na niego jakis konkretny pomysl, to zgłoście się"
Nie rozumiem:D Usunąć odrazu.
Poza tym pokasuj w wolnej chwili posty w wątku wydarzenia. Niektórzy zamieszczają tam informacje z duzym wyprzedzeniem, które znikają w gąszczu nieaktualnych postów.
Zrównaliśmy się prawie liczbą gronowiczów z gronem "Warszawa"... -
Skasować mówisz? Ok, ale jakby co, to bedzie na Ciebie!; )
A co do "Wydarzen" - oki, pokasuje te, ktore utrudniaja orientacje.
Ale mysle, ze warto pozostawic niektore ogłoszenia jako archiwum.
pozdrawiam! -
Anonim
-
Anonim
Po pierwsze: czy mógłby pan kierownik sprawdzić poprawność linku do tego wątku przy regulaminie grona
Po drugie: w najbliższym czasie w wikach pojawia sie linki do najpopularnijszych, często już trochę zapomnianych wątków na naszym gronie
Po trzecie: co myślicie utworzeniu podlepionego wątku "nocleg w Warszawie"?
Po czwarte: trzeba jakoś rozwiązać problem wątków związanych ściślej lub luźniej z gastronomią
kawiarnie, herbaciarnie, bary mleczne i pizzernie mają swoje wątki
może coś w stylu: "tu dobrze zjesz"
miłoby było gdyby poza nazwą lokalu i naszej opinni na jego temat( nie sprowadzajacej się do kilku kolokwialnych słów), napisali byście tam coś o więcej na temat np. cen czy polecanych dań
zapraszam do dyskusji -
>Bakuk napisał
>Po pierwsze: czy mógłby pan kierownik
>sprawdzić poprawność linku do tego wątku
>przy regulaminie grona
Sir, yes sir!
u mnie dziala!
>Po drugie: w najbliższym czasie w wikach pojawia sie
>linki do najpopularnijszych, często już
>trochę zapomnianych wątków na naszym gronie
zaraz Ci wysle moj zbior do sprawdzenia i ew. wstawienia.
>Po trzecie: co myślicie utworzeniu podlepionego
>wątku "nocleg w Warszawie"?
Mysle, ze nie ma co juz wiecej podlepiac. Jezeli bedzie cieszyl sie popularnoscia - dac go do wiki, ew. do linkow pod regulaminem. (choc przestrzen tam nie jest, niestety, duza)
>Po czwarte: trzeba jakoś rozwiązać problem
>wątków związanych ściślej lub
>luźniej z gastronomią
>kawiarnie, herbaciarnie, bary mleczne i pizzernie mają
>swoje wątki może coś w stylu: "tu dobrze zjesz"
>miłoby było gdyby poza nazwą lokalu i naszej
>opinni na jego temat( nie sprowadzajacej się do kilku
>kolokwialnych słów), napisali byście tam
>coś o więcej na temat np. cen czy polecanych
>dań
Choc takich tematow jest troche, to jezeli nowy nie ograniczy sie do rzucenia haslem: "najlepsza kawa/pierogi/nalesniki na Nowym Swiecie" to moze byc.
No i czy masz na mysli dania obiadowe?
Bo chyba juz kolejnych "najlepszych pizzerni" nie ma co wymieniac... :)
-
Anonim
Link rzeczywiście dziala. Widocznie wczoraj grono trochę szwankowało.
Jeśli chodzi o nocleg to przemyślałem sprawę. Rzucimy hasło w oddzielnym wątku, a później info z niego przeniesiemy do wików.
Jeśli chodzi o wątek gastronomczny to myśle, że przydałby sie takowy. Nie każdemu musi zalezeć na tym aby knajpka, czy restauracja była romantyczna;) Niektórzy po prostu chcą tam dobrze zjesć. A że takich miejsc jest coraz więcej łatwo sie nadziać.
-
Anonim
Nie wiem czy się zorientowaliście, ale jesteśmy aktualnie największym warszawskim gronem:D -
Co znaczy "warszawskim"?
Bo grono Legii jest jeszcze troche wieksze...; ))) -
Anonim
-
Witajcie!
Wraz z nowymi i wspaniałymi :] zmianami na gronie pojawiła się możliwość tworzenia galerii gronowych. Mechanizm jest - oczywiscie :] - niedopracowany, ale samo umieszczanie fotek działa i skutkuje zalewem zdjęć hmm.. daleko wykraczających poza tematykę grona. Ostatnio wykasowałem zdjęcie z gatunku "imprezowych", na ktorym spiacy kolega otoczony jest golymi tylkami innych kolegów.
W zwiazku z tym pozwalam sobie zapowiedzieć, że offtopicowe zdjecia będą nagradzane zakazem pisania na grono...
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
W związku z lekkim zaśmieceniem grona wysypem tematów o poszukiwaniu chińskich knajpek, grzańców, tostów i nie wiadomo czego jeszcze, założyłem przyklejony temat "Gastronomia..." i w nim proszę poruszać te tematy :) -
Marcin Sumera
mam jeszcze taką małą uwagę do wszystkich osób zakładających tematy.
starajmy się, żeby nazwa tematu wiązała się z jego zawartością. nie zakładajmy tematów, które nazywają się po prostu: "czy ktoś wie?", albo "mam problem", bez dokładniejszego sprecyzowania ocb.
ułatwi to wszystkim poruszanie się po tym gronie i ograniczy powielanie tych samych tematów wielokrotne.
trochę mało składnie to napisałem, ale chyba wszystko jest jasne... -
Anonim
Oczywiscie popieram, ale to glos wolajacego na puszczy :(
Problem polega na tym, ze "nieogarniete" tematy zakladaja zwykle nowi uzytkownicy, ktorym nie chce sie poswiecic czasu na poczytanie - jesli juz nie tego grona, aby poznac jego tematyke i specyfike - to nawet tej prostej rameczki po prawej, gdzie jest "regulamin".
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne