-
Anonim
Wiem, ze jest juz temat dotyczacy ulubionych knajp, ale ja bym chciala o Zakątku oddzielnie, bo to jest moje ulubione miejsce. Ma niesamowity klimat. Co prawda ciasno tam jak... i trudno o miejsce, ale jak juz sie znajdzie, to sama przyjemnosc. I na randke i na spotkanie ze znajomymi. Swietna muzyka!!! I pyszna kawa :) Latem wystawiane sa lawki i krzesla na zewnatrz, wiec miejsca jest wiecej, ale pod golym niebem klimat nie ten sam. Chociaz kawa smakuje tak samo dobrze; ) Wiec jesli ktos jeszcze nie byl i nie zna Zakatka- naprawde polecam tam zajrzec :) -
jedi
-
Anonim
to prawda :) tylko troche trudno go znalezc, bo trzeba wejsc w brame, a nie wszyscy zauwazaja, ze nad brama wisi zakatkowy szyld i latwo to miejsce ominac. z zewnatrz wyglada dosc niepozornie, a jednak jest to miejsce z dusza :) -
jedi
-
-
jula
Klimat fajny, fakt, choć co do muzyki to będe sie kłócić, bo jest czesto za ciezka i za glosna :>
Ale kawa pyszna... I cudne grzane winko :D
A poza tym uwielbiam Pana Kelnera... Jest taki szybki, sprawny, kontaktowy, uprzejmy... możnyby wymieniac godzinami :D -
Anonim
a ja muzyki bede bronic :) to jedno z niewielu miejsc, w ktorych mozna uslyszec troche ostrzejsza muzyke, przynajmniej wyroznia sie od innych tego typu miejsc. no i po czesci tworzy ten niesamowity klimat (dla niezorientowanych- to nie jest heavy metal, spokojnie; ))
he, he... i jeszcze cos mi sie przypomnialo- dobrze ukryta toaleta; ) -
qrczakos
w jakiej cenie bro?
mozna by kiedys sie ustawic na imprezke gronowa warszawy nieznanej:) -
eL.
esh zakątek to nie miejsce dla ludzi powyżej 1.90 wzrostu...taka norka hobbicia glum glum;) -
Anonim
z tym tez sie nie zgodze :p moj chlopak ma 197 cm. i nie narzeka; ) a co do ceny piwa... zamordujcie, ale nie wiem. w Zakatku glownie pijam kawe albo cuba libre, a piwo? heh... zapewne 6-7 zeta, tak jak wszedzie w centrum, nie taniej... chociaz w in-side, ktory jest doslownie kilka krokow od Zakątka piwo jest za 5 zeta, ale tam zupelny brak klimatu moim zdaniem... -
qrczakos
inside.. hmm ponoc czasem nawet 4; ) wiec taniej.. moja qmpela mowi ze klimacik jest.. no i bro tanio; p
moznaby najpierw do inside a potem do zakatka.. ale co wy na takie sptkanko kiedys??
ja jestem hobbitem; ) -
Perilla
hmmm, zakatek jest fajny. dobrze ze nie jestem wysoka... ale pyszna kawa... -
Anonim
oj nie, nie... jak dla mnie to tam klimatu w ogole nie ma. ale jakby co- mozna tam pojsc, a pozniej szybko przeniesc sie do Zakatka. albo w Inside piwo a w Zakatku na deser- pyszna kawka :) W Inside maja jeszcze dobre placki ziemniaczane ze smietana i lososiem(chociaz czasmi brakuje smietany i lososia, wiec wtedy pozostaje ewentualnie cukier; )), ale i tak jestem za Zakątkiem :) -
Anonim
oczywiscie chodzilo mi o to, ze w Inside klimatu nie ma. zeby nie bylo, ze najpierw zachwalam, a chwile pozniej zmieniam zdanie. Zakatek jest niepowtarzalny; ) -
jedi
a ja jestem wysoka i sobie jakoś radze; )
ale to nie jest miejsce na spoykania grupowe... -
ewu
w zakatku milo jest, to fakt, ale smierdzi tam fajkami jak w ostatniej mordowni... dlatego niepalacym szczerze odradzam. ( a szkoda, fajna knajpka moglaby byc-bo tak, to nie da sie wytzymac) -
Perilla
-
jedi
niestety musze przytaknąć...
ja już nie pale i ciężko jakoś tak tam... -
Perilla
-
jedi
ja przesadziłam ze wszystkim na sylwestra i wtedy jakoś tak samo wyszło,...:) -
Perilla
aha, rozumiem.mam nadzieje, ze to tymczasowo;) ja tez nie palilam miesiac.ale potem 3.sesja byla itp.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne