Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pau

kazdy podaje max 3 ulice. staramy się być obiektywni...precz lokalnemu patriotyzmowi:)
  • Pau

ul. Mianowskiegp
    ul. Na skarpie
  • Anonim

To ja najpierw przejde sie na te ulice co mi sie tak podobaja najbardziej i sie zorientuje jak one sie nazywaja; )
    Ale to jest na zoliborzu gdzies.

Mozna w ramach mozliwosci razem z nazwami dodawac jakies zdjecia tych ulic czy cus?
  • Pau

super pomysl...i najlepiej jakby każdy jakos lokalizowal te ulice...myśle, że mozna też place...
    to ja dodam, że mianowskiego to na starej ochocie kolo raszyńskiej, a na skarpie na na tylach wiejskiej
  • kot w butach

Freta
  • Anonim

Pau: piszesz precz patriotyzm lokalny i wymieniasz Mianowskiego... Nieładnie!!!; -)

To teraz ja:
    - Al. Przyjaciół
    - Dąbrowskiego albo Narbutta
    - Śmiała i Wieniawskiego
    - Mianowskiego/Uniwersytecka/Moc hnackiego
    - Poselska :-)))) ogólnie SK rules
  • Pau

po pierwsze to mialo byc max 3, bo wtedy trzeba się naprawdę wysilic i wybrać te absolutne absoluty:)
    no i na mianowskiego jeszcze nie mieszkam, a będe mieszkać, bo jak ja pierwszy raz w zyciu zobaczylam to uznalam, że najpiękniejsza...
  • Anonim

Miało być max 3, ale nie umiem wybrać max trzech :-( Sorry. A poza tym zasady sa po to, żeby ja łamać ...
  • Lidia.

mnie urzekla J.P II cala w swiecach. ale to niestety tylko chwilowe bylo; /
    a tak to nie znam nazwy, ale jest taka fajna...gdzies na woli, w okolicach Poniatowki, to jest jakas ulica e... nowolipie czy cos takieego :)
  • Pau

dobra, dobra, ale moglas np. zamiast moch, miano i uniw wybrać tylko jedną z nich!!!
    kolego weź plan miasta i sprawdź jak sie nazywa a wszyscy na ty skorzystamy;)
  • Pau

albo raczej koleżanko...
  • Pani Magister :D

Francuska,Zwycięzców i oczywiście Nowy Świat i Krakowskie.
    :)
  • Lidia.

tam jest duzo uliczek:P a ta jest bardzo mala a ja niestety ni emam juz tego wzroku zeby kleczec nad mapa; ]
  • Anonim

Oj Pau, cały rejon jest super :-)

Jeszcze Kozia jest bardzo ładna
  • Pau

chyba sie nie rozumiemy...to nie konkurs na super rejony, ulubione kwartaly, milusie dzielnice, fajoskie skrzyzowania lecz na ulice i place naj z naj z naj!!!!!!!;)
  • Anonim

No dobra.
    To wybieram:
    Wieniawskiego
    al. Przyjaciół
    Poselską
  • Anonim

Bednarska :>
    Miodowa
    Krakowskie
  • *Mary-Ann*

Na skarpie
    Plac Starego Miasta (ALE BEZ LUDZI!!!- turystow, emerytow, mam z wozkami itd)
  • Anonim

Plac Starego Miasta (ALE BEZ LUDZI!!!- turystow, emerytow, mam z wozkami itd)... i wszedobylskich parasoli piwnych.
  • AGA

al przyjaciół :D moja uliczka de best, miło jest tez na flory, na profesorskiej jest nawet baaardzo milo
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)