-
Pau
kazdy podaje max 3 ulice. staramy się być obiektywni...precz lokalnemu patriotyzmowi:) -
Pau
-
Anonim
To ja najpierw przejde sie na te ulice co mi sie tak podobaja najbardziej i sie zorientuje jak one sie nazywaja; )
Ale to jest na zoliborzu gdzies.
Mozna w ramach mozliwosci razem z nazwami dodawac jakies zdjecia tych ulic czy cus? -
Pau
super pomysl...i najlepiej jakby każdy jakos lokalizowal te ulice...myśle, że mozna też place...
to ja dodam, że mianowskiego to na starej ochocie kolo raszyńskiej, a na skarpie na na tylach wiejskiej -
-
kot w butach
-
Anonim
Pau: piszesz precz patriotyzm lokalny i wymieniasz Mianowskiego... Nieładnie!!!; -)
To teraz ja:
- Al. Przyjaciół
- Dąbrowskiego albo Narbutta
- Śmiała i Wieniawskiego
- Mianowskiego/Uniwersytecka/Moc hnackiego
- Poselska :-)))) ogólnie SK rules -
Pau
po pierwsze to mialo byc max 3, bo wtedy trzeba się naprawdę wysilic i wybrać te absolutne absoluty:)
no i na mianowskiego jeszcze nie mieszkam, a będe mieszkać, bo jak ja pierwszy raz w zyciu zobaczylam to uznalam, że najpiękniejsza... -
Anonim
Miało być max 3, ale nie umiem wybrać max trzech :-( Sorry. A poza tym zasady sa po to, żeby ja łamać ... -
Lidia.
mnie urzekla J.P II cala w swiecach. ale to niestety tylko chwilowe bylo; /
a tak to nie znam nazwy, ale jest taka fajna...gdzies na woli, w okolicach Poniatowki, to jest jakas ulica e... nowolipie czy cos takieego :) -
Pau
dobra, dobra, ale moglas np. zamiast moch, miano i uniw wybrać tylko jedną z nich!!!
kolego weź plan miasta i sprawdź jak sie nazywa a wszyscy na ty skorzystamy;) -
Pau
-
Pani Magister :D
-
Lidia.
tam jest duzo uliczek:P a ta jest bardzo mala a ja niestety ni emam juz tego wzroku zeby kleczec nad mapa; ]
-
Anonim
-
Pau
chyba sie nie rozumiemy...to nie konkurs na super rejony, ulubione kwartaly, milusie dzielnice, fajoskie skrzyzowania lecz na ulice i place naj z naj z naj!!!!!!!;) -
Anonim
-
Anonim
-
*Mary-Ann*
Na skarpie
Plac Starego Miasta (ALE BEZ LUDZI!!!- turystow, emerytow, mam z wozkami itd)
-
Anonim
Plac Starego Miasta (ALE BEZ LUDZI!!!- turystow, emerytow, mam z wozkami itd)... i wszedobylskich parasoli piwnych. -
AGA
al przyjaciół :D moja uliczka de best, miło jest tez na flory, na profesorskiej jest nawet baaardzo milo
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne