Warszawa Nieznana [24040]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lalus

kojarzycie gdzies jakies?

generalnie duzo jest zdewastowanych, gdzie sie nic nie znajdzie ... ale kolo mnie na banderii jest jeden stary duzy warzywniako- sklep nieczynny od dwudziestu paru lat i dalej nie zajety przez bezdomnych ani nie zniszczony ... moze w srodku zostala jakas partia donaldow? albo chinskie orzeszki?
  • Stay young!

polecam roze luxemburg; )

http://www.opuszczone.com
  • Anonim

moznaby pokusic sie o uznanie za takowe miejsce budynkow przy staionie skry na wawelskiej, tam chyba dawiej basen byl jakis czy cos takiego.. nie widzialem tam raczej jakichs bezdomnych.
  • Anonim

koło mnie są opuszczone budynki :P (fabryczna część Żoliborza) to tam nocuja jakieś żulki itp..
  • Anonim

no własnie, na Żoliborzu... zawsze chciałam tam wejść, zobaczyć, pstryknąć zdjęcia ale zawsze brakło odwagi; ] Małe kobietki nie powinny zapędzać się w dziwne opuszczone domy.
  • Anonim

no ja tam nie radzę chodzic :P czasami na spacery z babcią tam się wybieram ale w dzień :)
  • Anonim

nie demonizujcie. tzw "zuliki" sa czesto bardzo ciekawymi i kulturalnymi (na miare moziwosci) ludzmi.

http://users.sadyba.elartnet.pl/~ew...
  • Anonim

buhahahaha :P na pewno NIE :D
  • Anonim

widac nigdy nie zadales sobie trudu, by porozmawiac z bezdomnymi... omjaj ich wiec nadal z daleka - zapewne niewiele straca.
  • Anonim

o jeju... nie opluj się...
  • małgorzata

tak, z tym pluciem to naprawde niezłe. a co do niebezpieczenstwa to i ja uwazam je za znikome, za to rozmowy za interesujaco-pouczajaco-otwier ajace oczy, chyba ze ma sie 13 lat a bardziej pouczające zdaja sie byc słowa 'nie rozmawiaj z obcymi.nie wierz w kotki w piwnicy'.
  • Anonim

szczerze mówiąc nie chodziło mi bynajmniej o bezdomnych,ale o 17latków z pewnego LO, którzy lubią w takich miejscach robić sobie meliny. Co wierzcie mi, nie ejst sympatyczne.
  • ~Marta.

Przy Zachodnim jest parę starych, opuszczonych budynków, poniekąd siedzib miejscowych meneli... Przyznaję się bez bicia, że miałam okazję zwiedzać tamtejsze lokale, siedziby libacji warszawskiej młodzieży (?), jednak z przyjemnością stwierdzę, że nie wybieram się tam już ani razu...
    Brrr... Aż ciarki przechodzą... A na dodatek kręci się tam mnóstwo policji.
  • Mayki

przy zachodnim oprócz wspomnianych przez Ciebie ruder znajduje się jeszcze tzw "Polskie koloseum" czyli przedwojenna gazownia warszawska i to W CAłOśCI NIE ZRUJNOWANA! zwiedziłem to wiem. koło nie jest szopa w której jest mnóstwo plakatów i fotogramów z powstania warszawskiego, i tam są składowane materiały o powstaniu z racji tego że tam kiedyś miało być muzeum P.W. ale ostatecznie kupił to Lew Rywin i muzeum nie ma...
    polecam to zwiedzić...
  • Anonim

Kto ma ochote pozwiedzac wlasnie takie opuszczone miejsca ?
    moze w jakas sobote ? (ale nie ta...) a pozniej jakies opowiadania przy ognisku, hmmm ?
  • Anonim

>blablabla napisała:
    >Kto ma ochote pozwiedzac wlasnie takie opuszczone miejsca ?
    >
    >moze w jakas sobote ? (ale nie ta...) a pozniej jakies
    >opowiadania przy ognisku, hmmm ?
    >

My zbieramy ekipę, ale nie wiem, czy z nami wytrzymasz; ]
  • Anonim

Priv.
  • Anonim

Też bym się zabrał chętnie.
  • Anonim

a co z takim okrągłym budynkiem przy ulicy Bema? (cholera, nie pamiętam co to jest) można siakoś wejść?
  • BorysR

>Mayki napisał
    >przy zachodnim oprócz wspomnianych przez Ciebie ruder
    >znajduje się jeszcze tzw "Polskie koloseum" czyli
    >przedwojenna gazownia warszawska i to W CAłOśCI NIE
    >ZRUJNOWANA! zwiedziłem to wiem. koło nie jest szopa w
    >której jest mnóstwo plakatów i fotogramów z powstania
    >warszawskiego, i tam są składowane materiały o powstaniu
    >z racji tego że tam kiedyś miało być muzeum P.W. ale
    >ostatecznie kupił to Lew Rywin i muzeum nie ma...
    >polecam to zwiedzić...

Gazownia przypadkiem nie ma ochrony?? Kiedys sie natknalem tam na paru.. nie wiem czy byli stala obstawa..
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)