-
lalus
kojarzycie gdzies jakies?
generalnie duzo jest zdewastowanych, gdzie sie nic nie znajdzie ... ale kolo mnie na banderii jest jeden stary duzy warzywniako- sklep nieczynny od dwudziestu paru lat i dalej nie zajety przez bezdomnych ani nie zniszczony ... moze w srodku zostala jakas partia donaldow? albo chinskie orzeszki? -
Stay young!
-
Anonim
moznaby pokusic sie o uznanie za takowe miejsce budynkow przy staionie skry na wawelskiej, tam chyba dawiej basen byl jakis czy cos takiego.. nie widzialem tam raczej jakichs bezdomnych. -
-
Anonim
koło mnie są opuszczone budynki :P (fabryczna część Żoliborza) to tam nocuja jakieś żulki itp.. -
Anonim
no własnie, na Żoliborzu... zawsze chciałam tam wejść, zobaczyć, pstryknąć zdjęcia ale zawsze brakło odwagi; ] Małe kobietki nie powinny zapędzać się w dziwne opuszczone domy. -
Anonim
no ja tam nie radzę chodzic :P czasami na spacery z babcią tam się wybieram ale w dzień :) -
Anonim
nie demonizujcie. tzw "zuliki" sa czesto bardzo ciekawymi i kulturalnymi (na miare moziwosci) ludzmi.
http://users.sadyba.elartnet.pl/~ew... -
Anonim
-
Anonim
widac nigdy nie zadales sobie trudu, by porozmawiac z bezdomnymi... omjaj ich wiec nadal z daleka - zapewne niewiele straca. -
Anonim
-
małgorzata
tak, z tym pluciem to naprawde niezłe. a co do niebezpieczenstwa to i ja uwazam je za znikome, za to rozmowy za interesujaco-pouczajaco-otwier ajace oczy, chyba ze ma sie 13 lat a bardziej pouczające zdaja sie byc słowa 'nie rozmawiaj z obcymi.nie wierz w kotki w piwnicy'. -
Anonim
szczerze mówiąc nie chodziło mi bynajmniej o bezdomnych,ale o 17latków z pewnego LO, którzy lubią w takich miejscach robić sobie meliny. Co wierzcie mi, nie ejst sympatyczne. -
~Marta.
Przy Zachodnim jest parę starych, opuszczonych budynków, poniekąd siedzib miejscowych meneli... Przyznaję się bez bicia, że miałam okazję zwiedzać tamtejsze lokale, siedziby libacji warszawskiej młodzieży (?), jednak z przyjemnością stwierdzę, że nie wybieram się tam już ani razu...
Brrr... Aż ciarki przechodzą... A na dodatek kręci się tam mnóstwo policji. -
-
Mayki
przy zachodnim oprócz wspomnianych przez Ciebie ruder znajduje się jeszcze tzw "Polskie koloseum" czyli przedwojenna gazownia warszawska i to W CAłOśCI NIE ZRUJNOWANA! zwiedziłem to wiem. koło nie jest szopa w której jest mnóstwo plakatów i fotogramów z powstania warszawskiego, i tam są składowane materiały o powstaniu z racji tego że tam kiedyś miało być muzeum P.W. ale ostatecznie kupił to Lew Rywin i muzeum nie ma...
polecam to zwiedzić... -
Anonim
Kto ma ochote pozwiedzac wlasnie takie opuszczone miejsca ?
moze w jakas sobote ? (ale nie ta...) a pozniej jakies opowiadania przy ognisku, hmmm ?
-
Anonim
>blablabla napisała:
>Kto ma ochote pozwiedzac wlasnie takie opuszczone miejsca ?
>
>moze w jakas sobote ? (ale nie ta...) a pozniej jakies
>opowiadania przy ognisku, hmmm ?
>
My zbieramy ekipę, ale nie wiem, czy z nami wytrzymasz; ] -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
a co z takim okrągłym budynkiem przy ulicy Bema? (cholera, nie pamiętam co to jest) można siakoś wejść? -
BorysR
>Mayki napisał
>przy zachodnim oprócz wspomnianych przez Ciebie ruder
>znajduje się jeszcze tzw "Polskie koloseum" czyli
>przedwojenna gazownia warszawska i to W CAłOśCI NIE
>ZRUJNOWANA! zwiedziłem to wiem. koło nie jest szopa w
>której jest mnóstwo plakatów i fotogramów z powstania
>warszawskiego, i tam są składowane materiały o powstaniu
>z racji tego że tam kiedyś miało być muzeum P.W. ale
>ostatecznie kupił to Lew Rywin i muzeum nie ma...
>polecam to zwiedzić...
Gazownia przypadkiem nie ma ochrony?? Kiedys sie natknalem tam na paru.. nie wiem czy byli stala obstawa..