-
Apus apus
ja najbardziej lubię ulicę, na której się wychowałam, czyli Przyrynek na Nowym Mieście -
aneczka
a ja lubię ulicę Zachodzącego Słońca, Kamienne Schodki i ul. Kubusia Puchatka... -
Anonim
Ulubiona uliczka to Łukowska ale grasuje też na ul.Moliera i Bora Komorowskiego. Pozdro. -
Anonim
-
-
natajla
a ja lubię Aleję Przyjaciół. malutka. dom Waldorfa. i album powstał :) czyli z sentymentu. i nazwa ładna.
lubię ulicę Boleść. oj... tak :) stanowczo wieeeele wspomnień, co się do mojego lubienia przyczynia.
jeszcze lubię Mokotowską. jeszcze:) (w sumie nie wiem jak długo. się zobaczy, na ile mi starczy sił)
ostoją spokoju jest ul. Starej Baśni. okolice to kwintesencja Starych Bielan.
i lubię ulicę, której nazwy nigdy (no, w każdym razie przez długi czas:P). nie mogłam zapamiętać, ale już pamiętam, to się pochwalę.
Boremlowska. :) -
Anonim
Wieniawskiego na Żłoliborzyu - jak dla mnie ma urok sennego czeskiego miasteczka w wydaniu de luxe. I ulica Podchorązych, jakoś takos... -
Ewaaa Dylan
Nie będę oryginalna : Krakowskie Przedmieście i Nowy Świat ... :) Sentyment... :)
-
Anonim
francuska na saskiej kępie, szczegolnie w słoneczne, sobotnie popołudnia :D -
Anonim
>Ewaaa napisała:
>Nie będę oryginalna : Krakowskie Przedmieście i Nowy
>Świat ... :) Sentyment... :)
>
Zdecydowanie to też i moje ulubione ulice :) -
Anonim
Folwarczna i okolice
Dawna
Poznańska
Wilcza
Piękna
duzo tego. bardzo. -
Anonim
-
Dawid
-
Anonim
Tak jak osoba, która założyła ten wątek - ulica Kozia najpiękniejszą ulicą Warszawy. -
K.
-
Anonim
-
Pablo
-
tanalka
Płatnicza-gazowe latarnie, kostka granitowa, cudne domy, Stare Bielany;P
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne