Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Apus apus

ja najbardziej lubię ulicę, na której się wychowałam, czyli Przyrynek na Nowym Mieście
  • aneczka

a ja lubię ulicę Zachodzącego Słońca, Kamienne Schodki i ul. Kubusia Puchatka...
  • Anonim

Ulubiona uliczka to Łukowska ale grasuje też na ul.Moliera i Bora Komorowskiego. Pozdro.
  • Anonim

Łazienkowska...chyba nie trzeba pisac za co(L)!!!
  • natajla

a ja lubię Aleję Przyjaciół. malutka. dom Waldorfa. i album powstał :) czyli z sentymentu. i nazwa ładna.

lubię ulicę Boleść. oj... tak :) stanowczo wieeeele wspomnień, co się do mojego lubienia przyczynia.

jeszcze lubię Mokotowską. jeszcze:) (w sumie nie wiem jak długo. się zobaczy, na ile mi starczy sił)

ostoją spokoju jest ul. Starej Baśni. okolice to kwintesencja Starych Bielan.

i lubię ulicę, której nazwy nigdy (no, w każdym razie przez długi czas:P). nie mogłam zapamiętać, ale już pamiętam, to się pochwalę.
    Boremlowska. :)
  • Anonim

Wieniawskiego na Żłoliborzyu - jak dla mnie ma urok sennego czeskiego miasteczka w wydaniu de luxe. I ulica Podchorązych, jakoś takos...
  • Ewaaa Dylan

Nie będę oryginalna : Krakowskie Przedmieście i Nowy Świat ... :) Sentyment... :)
  • Anonim

francuska na saskiej kępie, szczegolnie w słoneczne, sobotnie popołudnia :D
  • Anonim

>Ewaaa napisała:
    >Nie będę oryginalna : Krakowskie Przedmieście i Nowy
    >Świat ... :) Sentyment... :)
    >

Zdecydowanie to też i moje ulubione ulice :)
  • Anonim

Folwarczna i okolice
    Dawna
    Poznańska
    Wilcza
    Piękna
    duzo tego. bardzo.
  • Anonim

ja tez nie bede oryginalna
    chmielna
    nowy swiat
    i krakowskie
    ;))
  • Dawid

Stalowa, Targowa, 11-tego listopada, Łazienkowska; ]
  • Anonim

Tak jak osoba, która założyła ten wątek - ulica Kozia najpiękniejszą ulicą Warszawy.
  • K.

Łazienkowska i Nowy Świat ..
  • Anonim

kubusia puchatka
  • Pablo

Bednarska, Oboźna, Karowa, Śniegockiej
  • tanalka

Płatnicza-gazowe latarnie, kostka granitowa, cudne domy, Stare Bielany;P
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)