- 1
- 2
-
Topola Fleur du Sang
Witam wszystkich.
Czy ktoś może mi polecić jakieś miejsca w Warszawie gdzie można się wybrać z małym dzieciakiem (trzy lata)? Mój mąż jest z Wawy, ja przyjechałam tu niedawno, robi się ciepło i nie mam pojęcia gdzie by tu się wybrać żeby dzieciak się wylatał. Pozwiedzaliśmy jak na razie tylko sale zabaw ale wolałabym coś fajnego na świeżym powietrzu w Warszawie i okolicy z jakimś sensownym dojazdem. Jakby ktoś miał pomysł będę wdzięczna za podpowiedź! :D -
Anonim
PUSZCZA KAMPINOSKA !!!!
wjazd do ul.Estrady
jedziesz Wólczyńską, potem prosto Arkuszową i na skrzyżowaniu ( przy szkole ) skręcasz w prawo w Estrady...jakieś 200m po lewo masz zjazd, tam 100 drogą i jest parking.
50-100m dróżką ( jest chyba jedna :] ) i wychodzisz na polane, tam można z dzieciakiem spędzić cały dzień...grilla można zrobić...popularne miejsce dosyć.
polecam rodzicom małych dzieci.
-
Topola Fleur du Sang
-
Anonim
A wentrum to naprawde spoksik jest plac zabaw dla dzieci w Parku Ujazdowskim, świerzo wyremonontowany, jakbym mail teraz z 5 lat to bym z chęcią się tam wybawił; ) -
-
Ania
dokładnie Park Ujazdowski, jeszcze w Łazienkach jest plac zabaw dla maluchów, albo nawet przespacerowac sie po samych łazienkach i pokazac dziecku wiewióreczkie;D mój młodszy brat je uwielbia^^ -
jula
Tak, wewóry w łazienkach!
Poza tym park Moczydlo na Woli - klimatyczny, odciety od miasta, jest tez fajny plac zabaw :D -
Cinek_ru(L)z
park krasińskich i ogród saski
am się wychowałem
i wtedy nie było tam jeszcze tak fajnych placy zabaw -
jeżu
POWSIN.
Autobus linii 519 z Żoliborza przez Centrum, Mokotów, Wilanów, do samego Powsina. Jest tam Park Kultury i Rozrywki. Dużo tras spacerowych, jakieś huśtawki też się znajdą.
-
Wiola
Cześć Topola :),
nie wiem w jakiej części Warszawy mieszkacie, ale proponuję:
1.wyprawę do zoo
2. Powsin - świeże powietrze, wesołe miasteczko, wata cukrowa, basen (to w letnie dni) i inne atrakcje
3.Pływalnie- np Warszawianka albo "Aqua Relaks" na Kabatach - w małej niecce dzieciak się wyszaleje za wszystkie czasy (rękawki i inne przybory na miejscu za darmo)
pozdrawiam :)
-
Sara
zgadzam się - Park Moczydło! czysty, ładny i sympatyczny :)
poza tym park Morskie Oko, z którego niedaleko też do Łazienek.. :) -
Anonim
park Krasinskich na Sródmiesciu-bardzo fajniutki plac zabaw dla maluchów :) -
Oki
Pola mokotowskie są całkiem sympatyczne:) Dużo zielonego a i plac zabaw się znajdzie. -
Anonim
całkiem miłym miejscem jest......SMYK cały dla małych.
ale tak na poważnie to kojarzycie ten dom handlowy dla dzieci z Kevina Samego w Domu..? to jest raj dla dzieci:] sasasaa -
♥Patiღ
>Razzle Dazzle - Hvala Tito! napisał
>A wentrum to naprawde spoksik jest plac zabaw dla dzieci w
>Parku Ujazdowskim, świerzo wyremonontowany, jakbym mail
>teraz z 5 lat to bym z chęcią się tam wybawił; )
W parku koło Pl. Wilsona jest o wiele fajniejszy plac zabaw, więcej oferuje maluchom niż jeden małpi gaj i dwie piaskownice. Mimo iż mieszkam "rzut beretem" od Ujazdowskiego to jeździmy z młodym do tego na Wilsona -
Florence + The Machine
ma byc swieze powietrze i ma sie wybiegac...
moze to nie to, ale w szkole tanca Salsa Libre sa zajecia dla maluchow. prowadzi bardzo fajny Brazylijczyk Ricardo, dzieciaki sie swietnie bawia, rodzice czesto sie dolaczaja i w skarpetkach z dzieciakami biegaja... :)
naprawde polecam:) -
Lidia.
Park Szczęśliwicki- placyk dla maluchów, drugi dla troche starszych, "ściezka zdrowa" dla tychze tez, mini silownia dla rodzicow;), boisko do siatki plazowej i stok narciarski ^^
Dojazd: pętla 512, 184,521, 150.
Przystanek: 157.
Tramwaje: to, co dojezdza na "Dickensa" pozniej 5-10minut spacerkiem do parku wzdłuż ul. Dickensa.
Od CH Reduty i CH Blue City- 5-10minut spacerkiem :) -
agacioЯ 89
-
♥Patiღ
Proponuję wejść na stronę Miasto Dzieci i zapisać się na newslettera zawsze coś się znajdzie ciekawego dla każdego dziecka :)) -
Anonim
bardzo przyjemnym pomysłem park ujazdowski, gdzie jest ogromny plac zabaw, a potem spacer na wilczą do kawiarenki Numery Litery, która jest bardzo nastawiona na młodych klientów. kiedyś urządzali poranki dla dzieci, nie wiem jak teraz. :)
http://www.numerylitery.pl/ -
Anonim
Numery litery teraz są zamknięte. Mają urlop ale nie pamiętam do kiedy. Za kilka dni powinni znowu otworzyć :)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne