-
soj
Szukałam wątku, nie znalazłam.
Czy ktoś zna i może polecić spokojne miejsce, najchętniej nie przy ulicy i (wiem, proszę o dużo) na słońcu? -
Anonim
-
soj
Z cichą muzyką, niepiwnym czasu spędzaniem i książek poczytywaniem w wygodnych fotelach na słońcu. Może ktoś zna?
Jakoś nie wierzę, że Warszawa jest takich zakątków pozbawiona... -
Anonim
nie znam miejsca, które by miało to wszystko, też bym chętnie w takim posiedziała:) jako miejsce do czytania w wygodnych fotelach i z dobrą kawą mogę polecić kafkę, która zamiast ogródka ma... ogromne okna;) http://www.kawiarnia-kafka.pl/ i jeszcze tarabuk jest nieopodal:) http://www.tarabuk.pl/ -
-
cynamonova
jakis czas temu Zakątek przy Chmielnej byl wysmienity ale ostanio chyba starcil atmosfere. ... ale jesli ktos chce zaryzykowac; ) droga wolna. -
bananowa a
hm... a ja polecam pasta cafe na kamionkowskiej. cudowne miejsce, o kazdej porze roku:) -
kASIA
ja za to byłam ostatnio w porto praga
super miejsce
godne polecenia:)
pozdrawiam
ul.okrzei -
Anonim
ja kocham Chłodną 25, niestety bardzo nie po drodze więc rzadko bywam :( -
soj
I znów sezon. Nadal szukam. sprawdziłam wszystkie powyższe i niestety, niestety..... albo przy ulicy, albo krzesła twarde a nie siedziska mięciutkie, albo słońca niedostatek... ech. -
Anonim
masz chyba za duze wymagania;p
pewnie juz tam bylas ,ale mi sie bardzo podoba zakatek do czytania w empiku juniorze...
ten na pierwszym pietrze.. -
Anonim
zapraszamy do nas na stara ochotę, dokładnie na plac narutowicza... w okolicy mamy kilka ogródków :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne