-
Zombi Rodzinny
Macie pomysły gdzie można się najeść czegoś porządnego do 15zł. Bo bary mleczne sa różnie porozstawiane, poza tym są otwarte do 19. Tak więc chodzi o jakąś niby restauracyjkę. -
Anonim
-
Anonim
Bar "za piecem" na mokotowskiej (nie znam numeru, ale wiem,że na przeciwko jest sklep z tkaninami "finezja" pod numerem 67 chyba ..) -
Anonim
-
-
Pan R™
Teoretycznie w Café Kulturalna jest jakaś zupka - nie pamiętam jaka, ale coś z grzybami - za 12zeta, która nie dość że jest dobra, to jeszcze syci... -
Zombi Rodzinny
A takie dania typowe obiadowe, ale powiedzmy bardziej wymyslne, chinczyki malo mi rzucaja jedzenie na talez jakby to byla padlina i niezbyt to wyglada apetycznie -
Tomasz
jest w chuj miejsc gdzie możesz zjeść ponieżej 15 zł.. np w IKEI mozesz zjeść 15 hot-dogów.. fajna sprawa, polecam :P -
Matevsz
taki bar mleczny na poczatku nowego miasta ...mostowa chyba taki na rogu prawie za barbakanem zaraz :) jest smacznie i jedzeinie sienei odbija potem -
Anonim
no ja jestem za GreenWay :) smacznie, tanio, a mieso nie jest konieczne,moim zdaniem :] pyszne sa nalesniki ze szpinakiem <mniammniam> ^^
-
totus tuus:)
smaczne i tanie bo za 15 zl sa zestawy lunchowe w Funky Jimmy. To lokal na rogu marszalkowskiej i wilczej po stronie tonicu. sa tam rozne zestawy: zupa obiad deser i piwo:) polecam zupe pomidorowa i praga na drugie danie.
Jedyny minus: zestawy do 16 -
just KARLA
mój głos również padnie na Green Waya!
oj, nie będę ja oryginalna
w jeśli chodzi o Ikee, to w restauracjach na terenie sklepu za taką kwotę spokojnie można zjeść cały zestaw obiadowy - w tym tygodniu za 2pln barszcz z uszkami, kiedys za 4,90 byl jakis zestaw z klopsikami -
Anonim
aurora na dobrej(pierogi rusko-greckie pycha za jakies 8 zł), butelka na tyłach ul nowy świat jak sie zmierza w strone le melange(spaghetti pesto dobre tam), knajpa azjatycka chyba jakas buddyjska; ] na hożej ale nie pamietam nazwy, eufemia przy asp... no i karaluch; p
to mi przychodzi do głowy -
Vasper
W Tavernie na rogu Grzybowskiej i Towarowej podobno tanio i dobrze można zjeść...;) I jeszcze szanty czasem śpiewają...<lol> -
Anonim
-
Karaluch przy UW na krakowskim. Zupka 4zł, drugie danie 6zł. Jak jesteś studentem i wydałes cały hajs na picie to w sam raz; ] -
Anonim
-
Anonim
-
Wlasnie ostatnio odkrylam super miejsce! Przy pl.Unii Lubelskiej kawalek za miejscem w ktorym kiedys byla knajpa Soho ( chyba nawet w tym samym budynku) jest fantastyczna restauracja bulgarska. Dania srednio po 5-6 zl i to takie ze mozna sie zupelnie dobrze najesc a do tego bardzo smaczne. Miejsce sie nazywa chyba Bulgaria Magica czy cos w tym guscie, latwo poznac po pomaranczowych scianach bo troche sie rzucaja w oczy -
dodam jeszcze ze mozna sie tam rowniez napic bulgarskiego piwa i wina, jest tez wodeczka-ceny rownie smieszne jak za jedzenie ale nie probowalam jeszcze wiec nie wiem jak smakuja -
just KARLA
ta bułgarska knajpka brzmi nieźle...
dla wszystkich smakoszy polecam Przewodnik po knajpach, dołączony do dzisiejszej Wyborczej - oprócz krótkich opisów knajpek, ceny przykładowych potraw, fajna lektura
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne