Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • agrest

cube cafe na chmielnej.......:))))mmmmmmmmm m...:P
  • Matevsz

popieram wczesnijsze osby BARYLKA jest spoko , a z piwem chcialem ra zbelfast i nie bylo ale to tylko dodaje uroku :)
  • Yoanna

Jak dla mnie zawsze zostanie KLUB 5 jest to klub bilardowy na modlińskiej w forcie piatek sie miesci koło selgrosu poprostu rewelacja styl typowo angielski podaja wszystko prócz jedzenia ale to nie szkodzi bo naprzeciwko jest wierza w której jest zarełko http://www.klub5.pl wejdzcie polecam sporo promocji i super rodzinny klimat i w dresach nie wejdziesz a jesli chodzi o miejsce które jeszcze lubie to BORDO najlepsze tiramisu !!!!! (na przeciwko kina Atlantic)
  • Farsta

a ja uwielbian la fiesta tortilla bar na foksalu . miła obsługa , przepyszne jedzenie i wspaniała tortilla do tego pełny asortyment drinków w miare umiarkowanych cenach jak na nowy świat . dwa poziomy, dolny dla nie palących a górny dla palących :) naprawde miejsce godne polecenia :)
  • kolorowo

Emerald Irish Pub na przeciwko narodowego:P Cafe Biba bodajze tak sie zowie na Jana Pawła za Kfc,
  • mary.

to wszystko niedorównuje Daily...
  • Tomek

Polecam Komisariat przy Świętokrzyskiej 14
  • Anonim

jest taki bar przy dworcu powiśle - bar sie nazywa
  • amanita Hukkle!

zdecydowanie melange..czy ktos był w bronzie..tam obok?tez przytulnie..wiec namawiam do przeniesienia sie z malange do bronzu(bo denrwujący jest ten permanentny brak miejsca)
  • Anonim

najlepsze naleśniki w Bastyli na pl.Zbawiciela :) mniam :)
  • Anonim

moim ulubionym miejscem w wawie a raczej kawiarnia jest zakatek przy chmielnej. kocham klimat jaki tam jest i ogolnie to miejsce przyciaga mnie jak magnes. polecam.
  • Anonim

Teżo Zakątku pomyślałam:) Fajny klimat, jak raz się wejdzie to potem się wraca:) W nieco innym klimacie, ale generalnie też ciekawie jest w Manekinie, przy Rynku Starego Miasta.
  • Anonim

4 kąty są super...szczególnie salka na dole. I tanio mozna wynaja całą salę. dla mnie bomba
  • ....

czesc
    polecam Zakątek.......... bardzo lubie to miejsce... bardzo miła obsługa
  • Anonim

"lezaki" na starówce są ok
  • ania

nie czytalam calosci, wiec nie wiem czy juz o tym bylo... jesli tak, to sorry; )

co powiecie o pierogarni? na bednarskiej.
    intryguje mnie juz od jakiegos czasu i ale jakos sie nie moge wybrac; )

warto? mozna dobrze zjesc i nie stracic przy tym calego portfela?; )
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)