Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • La dolce bambola; )

A może dla odmiany najprzyjemniejsze knajpki, do jakich udało się wam trafić ??!! Mój typ to 4-ta szklanka na Śniadeckich- przytulnie, tanio i fajna muzyczka :)
  • Grono.Net

Deco Kredens na Ordynackiej - zdecydowanie najbogatsze i najbardziej klimatyczne wnętrze. Każdy, nawet najmniejszy detal to lata 20-ste. Do tego luźny jazz w tle.
  • Frywolny Jerzyk vs. Bleff

u krawca na inzynierskiej, to najfajniejsze miejsce w wawie, bardzo artystyczne, wlasciciel czesto brzdeka tanga na pianinku:)
  • takijeden

Taverna w środowy wieczór, kiedyś Kopalnia w niedzielę i poniedziałek.
  • Grono.Net

nano cafe na Polnej, idealne na wieczorną kawke...miła pani przyrządza wyśmienitą kawę...według mnie jedna z najlespszych w tym mieście (a byłem w większości warszawskich kawiarni)
  • Grono.Net

rubicon na książęcej-jedzenie mistrzowskie
    lemon sienkiewicza- 24 h
    morgans tamka - guinness
  • Anonim

4 szkalna jest bardzo szantowa :D ,aj polecam cykade na zeurawiej miBy maly lokaik:D
  • Anonim

Aurora na Dobrej, zwłaszcza wczesnym popołudniem, kiedy mało ludzi jest. Oprócz tego Marcinek i Chimera na Podwalu. W pierwszym dają taniego Pilsnera Urquella (6,5 PLN za pół litra to rozsądnie jak na to miasto), a druga ma zajebisty klimat i można kupić dowolny fragment wystroju :)
  • Anonim

A co z piwna kompania na podwalu tam daja litrowego Pilsnerka i w poniedzialki jest taniej. Jet tylko problem z miejscami.
  • Anonim

Odradzam chimerę. Nie mają szatni, a kradną tam kurtki, jednego wieczoru zaiwanili stamtąd dwie...
  • marta anna weronika

Marcinek, cafe fajka i motto.
  • Anonim

cafe fajka - popieram
    melanż...ale nie zawsze
    blue bar - może nie najfajniejszy, ale baaaaardzo długo czynny;)
  • ¤maghda¤

ja polecam 4 kąty - to moje ulubione miejsce, sympatyczny klimat, przystojny barman i tanie piwo... czego chciec wiecej
    ps. ewentualnie znizek dla stalych klientow, z tego miejsca apeluje o to do wlascicieli pubu :)))
  • ¤maghda¤

zapomnialam o adresie - na wilczej, niedaleko od marszalkowskiej :)
  • Anonim

a ja lubie jeszcze czulego barbarzynce, ale w mniej-trendi porach (rannych)
    poza tym same fusy, antykwariat - klasyka:)
    mala czarna fajna byla kiedys
    za to nie przemawiaja do mnie zadne coffee heaven inne mercersy, tchibo i takie tam
    ani w smaku ani atmosferze(?)
  • Anonim

Ale Nescafe na Foksal jest całkiem przyjemna. I mają tam najlepszą czekoladę w mieście :)
  • szub

na foksal jest tez bardzo fajna kubanska/meksykanska knajpka z dobrym jedzenim
  • Anonim

1) kiedys na dobrej 5 byla "mala czarna" - boskie miejsce
    2) foksal - living room (ale przed przebudowa, teraz wyglada koszmarnie)
    3) zakatek
    4) kiedys jeszcze brama na marszalkowskiej

no i jest jeszcze kilka naprawde fajnych miejsc
  • JJ

Polecic moge Cafe Brama na Waryńskiego. Mi odpowiada z kilku wzgledow, miedzy innymi w tym rejonie to najprzyjemniejsze miejsce, nawet jak sie ma chwile, ktora chce sie wykorzystac aby poczytac.
    Poza tym sa jeszcze dwa istotne czynniki:
    --> duze okienka na ulice (uwielbiam to) - mozna sobie obserwowac zycie za okienkiem.
    --> kelnerka, ta blondynka :)))

P.S. Czasem obsluga (kelnerki) determinuja cala kanjpe/kawiarnie, dlatego własciciele: dobierajcie ją umiejętnie !!!
  • Anonim

Do: Ach ten GooZe

Byłeś tam wtedy co moim kumplom kurtały zaj%&ali? Zimno było, na psy długo czekaliśmy... Ale w ramach zemsty zawinęliśmy im z lokalu 3 szklanki :D
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)