-
La dolce bambola; )
A może dla odmiany najprzyjemniejsze knajpki, do jakich udało się wam trafić ??!! Mój typ to 4-ta szklanka na Śniadeckich- przytulnie, tanio i fajna muzyczka :) -
Grono.Net
Deco Kredens na Ordynackiej - zdecydowanie najbogatsze i najbardziej klimatyczne wnętrze. Każdy, nawet najmniejszy detal to lata 20-ste. Do tego luźny jazz w tle. -
Frywolny Jerzyk vs. Bleff
u krawca na inzynierskiej, to najfajniejsze miejsce w wawie, bardzo artystyczne, wlasciciel czesto brzdeka tanga na pianinku:) -
takijeden
Taverna w środowy wieczór, kiedyś Kopalnia w niedzielę i poniedziałek. -
-
Grono.Net
nano cafe na Polnej, idealne na wieczorną kawke...miła pani przyrządza wyśmienitą kawę...według mnie jedna z najlespszych w tym mieście (a byłem w większości warszawskich kawiarni) -
Grono.Net
rubicon na książęcej-jedzenie mistrzowskie
lemon sienkiewicza- 24 h
morgans tamka - guinness -
Anonim
4 szkalna jest bardzo szantowa :D ,aj polecam cykade na zeurawiej miBy maly lokaik:D -
Anonim
Aurora na Dobrej, zwłaszcza wczesnym popołudniem, kiedy mało ludzi jest. Oprócz tego Marcinek i Chimera na Podwalu. W pierwszym dają taniego Pilsnera Urquella (6,5 PLN za pół litra to rozsądnie jak na to miasto), a druga ma zajebisty klimat i można kupić dowolny fragment wystroju :) -
Anonim
A co z piwna kompania na podwalu tam daja litrowego Pilsnerka i w poniedzialki jest taniej. Jet tylko problem z miejscami. -
Anonim
Odradzam chimerę. Nie mają szatni, a kradną tam kurtki, jednego wieczoru zaiwanili stamtąd dwie... -
marta anna weronika
-
Anonim
cafe fajka - popieram
melanż...ale nie zawsze
blue bar - może nie najfajniejszy, ale baaaaardzo długo czynny;) -
¤maghda¤
ja polecam 4 kąty - to moje ulubione miejsce, sympatyczny klimat, przystojny barman i tanie piwo... czego chciec wiecej
ps. ewentualnie znizek dla stalych klientow, z tego miejsca apeluje o to do wlascicieli pubu :))) -
¤maghda¤
-
Anonim
a ja lubie jeszcze czulego barbarzynce, ale w mniej-trendi porach (rannych)
poza tym same fusy, antykwariat - klasyka:)
mala czarna fajna byla kiedys
za to nie przemawiaja do mnie zadne coffee heaven inne mercersy, tchibo i takie tam
ani w smaku ani atmosferze(?) -
Anonim
Ale Nescafe na Foksal jest całkiem przyjemna. I mają tam najlepszą czekoladę w mieście :) -
szub
na foksal jest tez bardzo fajna kubanska/meksykanska knajpka z dobrym jedzenim -
Anonim
1) kiedys na dobrej 5 byla "mala czarna" - boskie miejsce
2) foksal - living room (ale przed przebudowa, teraz wyglada koszmarnie)
3) zakatek
4) kiedys jeszcze brama na marszalkowskiej
no i jest jeszcze kilka naprawde fajnych miejsc -
JJ
Polecic moge Cafe Brama na Waryńskiego. Mi odpowiada z kilku wzgledow, miedzy innymi w tym rejonie to najprzyjemniejsze miejsce, nawet jak sie ma chwile, ktora chce sie wykorzystac aby poczytac.
Poza tym sa jeszcze dwa istotne czynniki:
--> duze okienka na ulice (uwielbiam to) - mozna sobie obserwowac zycie za okienkiem.
--> kelnerka, ta blondynka :)))
P.S. Czasem obsluga (kelnerki) determinuja cala kanjpe/kawiarnie, dlatego własciciele: dobierajcie ją umiejętnie !!! -
Anonim
Do: Ach ten GooZe
Byłeś tam wtedy co moim kumplom kurtały zaj%&ali? Zimno było, na psy długo czekaliśmy... Ale w ramach zemsty zawinęliśmy im z lokalu 3 szklanki :D
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne
UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...
Miejsca grona (85)
-
4 POKOJE KLUBOKAWIARNIA Wileńska 19, Warszawa
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
Antykwariat Zamieniecka 90, paw.85, Warszawa
-
Stara Praga Kawiarnia www.starapraga.waw.pl mackiewicza, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
- Dodaj miejsce