Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mr.D

jakby ten bazar nie był potrzebny to by go nie było. a jest. i niech będzie, tylko gdzie indziej i bardziej ogarnięty. nielegalnych emigrantów wyjeb.c,
    złodziei zamknąc itd.
  • Candy Girlღ

yeap niech sobie handluja gdziekolwiek indziej na obrzezach Warszawy, byle nie w centrum... bo wstyd tamtedy przejezdzac jak pokazuje nasze miasto zagranicznym gosciom :)

ahhh i zeby handlujacy musieli prowadzic dzialalnosc gospodarcza, bo wcale mnie nie bawi, ze nie placa podatkow..
  • Anonim

>gemini napisała:
    >Na zakupy kiepskie miejsce mało komfortowe, zresztą tam
    >trzeba umieć kupować.

ale przynajmniej adrenaliny troche tam jest jak...; ]

• knopi

ostatnia szansa na zakupy na stadionie do czerwca '07
  • Anonim

jade po pasek i ciuchy dla dziewczyny; D
    w ten weekend moze ktos bedzie; >
  • Waś

Słuchajcie, mam pytanie. Czy ktos z Was wie może w którym dokładnie miejscu znajdują się usytuowane wokół siebie bary wietnamskie,w którym jedzą tylko Wietnamczycy? Podobno mają tam najlepsze jedzenie, bo gotują "dla swoich".
    Część z tych, których pytałam, wie o czym mowa, ale nikt nie wie gdzie to dokładnie jest:)
    Może ktoś w z Was miał szczęście tam dotrzeć?
  • Anonim

w 99 roku udało mi się kupić od ormianina amunicję 9x19 para. Kolega nabył nawet pistolet Mag'a-95 polskiej produkcji. Nie wspominając o nie zgodnej z prawem amunicji gazowej 6mm short oraz long którymi załadowac można było straszaka lub rewolwer buffalo czyniąc w ten sposób ze zwykłego pistoletu startowego broń gazową...
    te czasy już mineły bez powrotnie...
  • ♪♪królewna juz nie z drewna♪♪

Ja wiem,ja wiem;p
    Bo mam sporo znajomych wsrod viet i mnie zprowadzili;p
    ale zastanawiam sie jak Ci wytlumaczyc i nie umiem:(
  • di me

Polecam finisaże na stadionie. Odbył się już Boniek i Wizja lokalna. Na murawie. akcje. więcej na http://www.bec.art.pl
  • Necia

jak ja kiedyś tamtędy szłam to do mojego kolegi podszedł Murzyn , podał rękę powiedział "siema jamal"i chciał pohandlować bucikami podróbkami, 5 kroków dalej Armeńczyk zaproponował nam fajki, a 10 kroków dalej Rosjanka spirytus-na stoisku z biżuterią zostałam posądzona o kradzież bransoletki z burstzynu,którą sobie wzięłam na chwilę żeby obejrzeć...a jakiś Murzynek krzyknął do mnie "HEJ DODA!",ale...proszę państwa...ale...proszę dziecwyznki o uwagi..kupiłam od Rosjanki prześliczne materiałowe balerinki z ogromną kokardą za 12 zl!!!!!cudeńko..za psie pieniądze..od razu je założyłam i zdewastowałam podczas wyprawy nad Wisłę:)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)