Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Half the man I used to be

Każdy wie, o co chodzi, mimo, że nie każdy był. Krążą, historie, jakie żeczy tam można dostać. Proponuję trochę napisać o miejscu, gdzie bezprawie warszawskie jest najbardziej skumulowane.
  • Gonzo

nie lubię, nie chodzę. byłem tylko 2 razy i bardzo się zraziłem, gdy na koronie stadionu podeszła do mnie dziewczyna i powiedziała bez wstępów "Wiesz, jakbym mogła, to bym Ci wpierdoliła" bez komentarza.

Bywają i tacy...
    Też osobiście bywam tam bardzo rzadko, ale wszystkie te zależności i niemalże ustalona hierarchia sprawiają, że jestem pełen podziwu dla tego jak to funkcjonuje.
  • gut

Moja znajoma kiedyś pisał reportaż o Stadionie. Po jej małym dziennikarskim śledztwie okazało się, ze budki z chińskim jedzeniem w co najmniej 1/3 to tylko przykrywki dla działających tam... burdeli. Bez komentarza....
  • Anonim

Chcesz kupic uran?; )
  • Anonim

..albo niewolnika :>
  • Anonim

t-72 :)
  • olek (aka Reynevan)

ja tez slyszalem, ze mozna kupic tam czolg, stingery albo inne tego typu zabawki. Ale przyznam szczerze, ze nie wierze.
    Hanldarze na Stadionie to chyba nie ta liga...
  • Anonim

ja slyszalem o kalaszach :)
    No i widzialem na oczy helmy z noktowizorami
    ale to raczej nie jakas tam niespotykana rzecz.
  • Herzog Karacz

Ciekawym widokiem są słodycze sprzedawane razem z wszelkiego rodzaju chłamem.W wyblakłych opakowaniach, smażące się na słońcu, pamiętające chyba jeszcze pierestrojkę albo Breżniewa.Ciekawy musi być efekt spożycia takiego smakołyku.
  • Anonim

ja slyszalam ze mozna kupic świadectwa maturalne (ale teraz to juz chyba nie), lewe dokumenty i oczywiscie wodke, ktorej picie to rosyjska ruletka; P
  • Herzog Karacz

Koniaczek z lakierobejcy
  • !♥MaRtUsIa♥!<MKTW>

tam wszystko można kupić bezkitu

pozdro :)

Do mojego kolegi kiedyś podszedł facet w długim płaszczu i rozchylając go, spytał: "kałasznikowy?"
    A na obu połach zawieszone były po jednym z karabinów. :DD
  • kaczken

wszystko racja, ale nie wiem jak teraz. Jakiś czas temu przy wejściu od Waszyngtona była budka z ubraniami typu bojówki, bluzy moro, kostki... wtedy jak się tym interesowałam były dla mnie nie osiągalne cenowo, ale i tak były tańsze niż w wielu innych miejscach...
  • Saimon

Znajomy kupił sobie dwa Beretto-podobne 9mm pistolety... i do zestawu wiatrówkę.
    Mundury, Noktowizory, Specjalistyczne Lornetki i lunety.. to norma...

Najpiękniejsza jest "fala stadionowa" (no jak to na każdym stadionie; P ) , tylko że ta tutaj powstaje gdy pójdzie informacja że Policja się zbliża, wtedy towarzystwo się zaczyna składać ze straganem... Trzeba to kiedyś sfilmować to z lotu ptaka...; P

• Herzog Karacz

Kiedyś byłem z kumplem i szliśmy równo z taką falą- on chciał kupic sobie jakąś płytę a wszyscy przed nim chowali :)
  • śFinka

a ja tam pracuje, jako juz drugie pokolenie, i tak na serio to te wszystkie czolgi itd to bzdura taka ze sie w pale nie miesci! Hierarchia owszem jest, to ze to w miare dziala to efekt 10 lat organizacji i synchronizacji roboty miedzy ludzmi. a poza tym to ludzie tam sa fajni, z jajami i poczuciem humoru, poza tym jak sie tyle lat kolo siebie stoi to relacje sa prawie jak w rodzinie. a nawet lepiej, bo mord nie dra i wodka czestuja. o.
  • Anonim

pałny mundur policjanta 5000zł.
    Kałasznikov + amunicja 7500zł.

Polecam lekturę artykuły wyspa skarbów! Był kiedyś w Życiu Warszawy.
  • Anonim

dvd z koncertami za 20zł i 10zł za wymianę, dostałem listę 500 tytułów na maila i moge sobie zamawiać...

hmm.. to już nie bazar, to lepiej jak w sklepie!
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)