-
Half the man I used to be
Każdy wie, o co chodzi, mimo, że nie każdy był. Krążą, historie, jakie żeczy tam można dostać. Proponuję trochę napisać o miejscu, gdzie bezprawie warszawskie jest najbardziej skumulowane. -
Gonzo
nie lubię, nie chodzę. byłem tylko 2 razy i bardzo się zraziłem, gdy na koronie stadionu podeszła do mnie dziewczyna i powiedziała bez wstępów "Wiesz, jakbym mogła, to bym Ci wpierdoliła" bez komentarza. -
Bywają i tacy...
Też osobiście bywam tam bardzo rzadko, ale wszystkie te zależności i niemalże ustalona hierarchia sprawiają, że jestem pełen podziwu dla tego jak to funkcjonuje. -
gut
Moja znajoma kiedyś pisał reportaż o Stadionie. Po jej małym dziennikarskim śledztwie okazało się, ze budki z chińskim jedzeniem w co najmniej 1/3 to tylko przykrywki dla działających tam... burdeli. Bez komentarza.... -
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
ja tez slyszalem, ze mozna kupic tam czolg, stingery albo inne tego typu zabawki. Ale przyznam szczerze, ze nie wierze.
Hanldarze na Stadionie to chyba nie ta liga... -
Anonim
ja slyszalem o kalaszach :)
No i widzialem na oczy helmy z noktowizorami
ale to raczej nie jakas tam niespotykana rzecz. -
Herzog Karacz
Ciekawym widokiem są słodycze sprzedawane razem z wszelkiego rodzaju chłamem.W wyblakłych opakowaniach, smażące się na słońcu, pamiętające chyba jeszcze pierestrojkę albo Breżniewa.Ciekawy musi być efekt spożycia takiego smakołyku. -
Anonim
ja slyszalam ze mozna kupic świadectwa maturalne (ale teraz to juz chyba nie), lewe dokumenty i oczywiscie wodke, ktorej picie to rosyjska ruletka; P
-
Herzog Karacz
-
!♥MaRtUsIa♥!<MKTW>
-
Do mojego kolegi kiedyś podszedł facet w długim płaszczu i rozchylając go, spytał: "kałasznikowy?"
A na obu połach zawieszone były po jednym z karabinów. :DD -
kaczken
wszystko racja, ale nie wiem jak teraz. Jakiś czas temu przy wejściu od Waszyngtona była budka z ubraniami typu bojówki, bluzy moro, kostki... wtedy jak się tym interesowałam były dla mnie nie osiągalne cenowo, ale i tak były tańsze niż w wielu innych miejscach... -
Saimon
Znajomy kupił sobie dwa Beretto-podobne 9mm pistolety... i do zestawu wiatrówkę.
Mundury, Noktowizory, Specjalistyczne Lornetki i lunety.. to norma...
Najpiękniejsza jest "fala stadionowa" (no jak to na każdym stadionie; P ) , tylko że ta tutaj powstaje gdy pójdzie informacja że Policja się zbliża, wtedy towarzystwo się zaczyna składać ze straganem... Trzeba to kiedyś sfilmować to z lotu ptaka...; P
-
Herzog Karacz
Kiedyś byłem z kumplem i szliśmy równo z taką falą- on chciał kupic sobie jakąś płytę a wszyscy przed nim chowali :) -
śFinka
a ja tam pracuje, jako juz drugie pokolenie, i tak na serio to te wszystkie czolgi itd to bzdura taka ze sie w pale nie miesci! Hierarchia owszem jest, to ze to w miare dziala to efekt 10 lat organizacji i synchronizacji roboty miedzy ludzmi. a poza tym to ludzie tam sa fajni, z jajami i poczuciem humoru, poza tym jak sie tyle lat kolo siebie stoi to relacje sa prawie jak w rodzinie. a nawet lepiej, bo mord nie dra i wodka czestuja. o. -
Anonim
pałny mundur policjanta 5000zł.
Kałasznikov + amunicja 7500zł.
Polecam lekturę artykuły wyspa skarbów! Był kiedyś w Życiu Warszawy. -
Anonim
dvd z koncertami za 20zł i 10zł za wymianę, dostałem listę 500 tytułów na maila i moge sobie zamawiać...
hmm.. to już nie bazar, to lepiej jak w sklepie!
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne