-
Anonim
W tym miejscu szukajcie aktualnych informacji na temat wypraw organizowanych przez Gronowiczów Warszawy Nieznanej.
Masz pomysł na wyprawę i chciał/ała byś ją zorganizować lub po prostu masz ochotę zabrać się z innymi ?
Pisz śmiało! Wszyscy mile widziani. -
Anonim
Przykleilem, do dziela :)
Chcialbym zachecic, aby byly to nie tylko wyprawy "ekstremalne" czyli np. w postindustrialne miejsca, dachy i lochy; ) ale takze np. roznego rodzaju warszawskie spacery, wycieczki rowerowe i eskapady tematyczne. Slowem - dla kazdego cos milego - w ramach "nieznanosci". :) -
Pr0sty
dobra to lecimy z pomysłami...
najbliższy termin 17.08.2007
pomysły :
-gdzie?
-o której ?
-jak?
-ile piwa przynieść ?
:P -
-
Anonim
- Padła propozycja zrobienia hali na giełdowej za dnia i później wypad do Róży.
- 17-18 pod graffiti
- wchodzimy tak jak ostatnio
- wedle uznania
Taka jest propozycja. -
ja chętnie na popieram powyższą propozycję - oczywiście na 100% nie zapewniam że będę ale mam zamiar :]
jeżeli mamy isć piechotką na giełdową to niech będzie 17..
jestem ciekaw jak skład - taki sam jak zeszłym razem?
pytam bo tamto towarzystwo było 'spoko' i mam nadzieje że takie pozostanie
[tak tak - ja jestem spoko :] -
Raven/Śliwa
w sobote 18 mam wolne i na wyprawe jesli w sobote bedzie jak na dzien dzisiejszy sie pisze z checia :D -
-
Anonim
-
Pr0sty
-
szon
bede :) zapytam tylko ktoredy bedziecie wchodzic bo wygodniej bylo by mi poczekac na miejscu -
Anonim
-
Anonim
No dobra piątek - sobota ok godziny 17-18 Miejscówka stała czyli pod graffiti na sm. Centrum wstępnie robimy Hale na Giełdowej i Różę.
No i są już ustalenia, teraz kto będzie wpisywać sie + ew propozycje.
Wstępnie mamy 6 do 10 osób (parę ode mnie)
pr0sty nie możesz tego jakoś przełożyć ? jedziesz w piątek nie ma możliwości żebyś był np. w sobotę ? -
Pr0sty
nie ma takiej mozliwości... to lepiej wy wpadnijcie na cypelek czerniakowski na psytrance`ową bibę jakiej jeszcze nie widzieliście:D
za długo czekałem na tą imprezkę by teraz opuścić balet:]
-
-
Raven/Śliwa
-
Montar
>Orion napisał
>No dobra piątek - sobota ok godziny 17-18 Miejscówka
>stała czyli pod graffiti na sm. Centrum wstępnie robimy
>Hale na Giełdowej i Różę.
>
>No i są już ustalenia, teraz kto będzie wpisywać sie +
>ew propozycje.
jak piątek to i ja się dołączam z facetem,dziś tam byliśmy,ale za dużo ludzi przy złomie się kręciło,żeby wbić się do róży.polecam kamienicę na krowiej,genialna(tylko podłoga się pod nogami zawala)apropo waryńskiego,to albo to zbużyli,albo jestem ślepa.(nie macie nic przeciwko nowym ludziom?) -
Anonim
"polecam kamienicę na krowiej,genialna(tylko podłoga się pod nogami zawala)"
Kamienica jest w stanie agonii. Wypalona pozbawiona klimatu... no chyba, ze kogoś kręcą zgliszcza. Byłem tam niedawno. Zdecydowanie lepiej prezentowała się kamienica na Hożej. Niestety też już jest wypalona...
"(nie macie nic przeciwko nowym ludziom?)"
nie mają -
Anonim
>jak piątek to i ja się dołączam z facetem,dziś tam
>byliśmy,ale za dużo ludzi przy złomie się
>kręciło,żeby wbić się do róży.polecam kamienicę na
>krowiej,genialna(tylko podłoga się pod nogami
>zawala)apropo waryńskiego,to albo to zbużyli,albo jestem
>ślepa.(nie macie nic przeciwko nowym ludziom?)
Nigdy nie mamy nic przeciwko nowym ludziom. Kto chce ten idzie. Waryńskiego zburzyli. Pozostał tylko plac gruzów otoczony metalowym parkanem. Generalnie mowa była o piątku, dokładnie będzie wiadomo na pewno w czwartek. Dopasujemy się do większości. -
UŚMIECHAJ SIĘ do ludzi !
heeej ja popieram kolezanke - Krowia jest spoko,co nie zmienia faktu ze wali sie na leb na szyje,ale dobry kawalek streetart'u byl tam swojego czasu; ]
a jak wlaziliscie do Rosy? Przez siatke i piwnice czy w bardziej cywilizowany sposob? -
Anonim
-
Merlin
dopiero miałam więcej czasu aby poprzeglądać zdjęcia i muszę przyznać ze nie ma nic piękniejszego jak miasto nocą
"ze światła poczęte ..moje miasto..." :>
UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...
Miejsca grona (85)
-
4 POKOJE KLUBOKAWIARNIA Wileńska 19, Warszawa
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
Antykwariat Zamieniecka 90, paw.85, Warszawa
-
Stara Praga Kawiarnia www.starapraga.waw.pl mackiewicza, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
- Dodaj miejsce