Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

GP jest na Bielanach. A piwo sprzedają również butelkowe. Na brak klientów raczej nie narzekają, więc jak masz taką opinię to faktycznie trzymaj się z daleka. Takich nam nie trzeba...
  • Anonim

star light na ursynowie strasznie się opuścił.
    1. razem ze zmiana wystroju zmieniło sie niestety menu ( z najlepszych nachos w mieście na coś ochyyyydnegooo, blee, ogólnie karta jakaś uboga i niesmacznie).
    2. obsluga teoretycznie miła i przyjazna ale wpadki zdarzają im się zdecydowanie za często. szczególnie na górze trzeba czekać strasznie długo aż ktoś raczy do ciebie podejść, a potem donieść zamówienie.
    3. notorycznie brudne szklanki
    4. rozwodnione piwo i soki ( ostatnio to już naprawdę przeginają)
    jedyne co w moich oczach jeszcze ratuje to miejsce to przyjemny wystrój, sąsiedztwo multikina i to, że jakoś tak "po drodze" jest. ogólnie bardzo kiepskie wrażenia, i co gorsza z każdą wizytą gorsze.
  • Anonim

bolek na polach - syf i porazka. Lokalik typowo dresiarski. Brudno a oprócz tego brak jakiegokolwiek poljecia o obsłudze.

zamowilem mojito a barman pyta sie czy maja to w karcie:!!!!!1

pokazalem mu a on na to ,ze ok i zrobil cos co przypominało wode z sokiem jabłkowym. kolorem i smakiem......

porazka chyba ,ze ktos lubi pic bro w brudzie ale sa juz chyba lepsze miejsca od tego i tańsze....

• Madźka

Haha... no to się wybawiliście :]
  • Grono.Net

no to teraz ja...

rozczarowalam sie barbie barem
    wracajajac do domu stwierdzilam ze wstapie na drinka'

poprosilam long island ice tea

barman do mnie ze nie ma tutaj czegos takiego

jak nie ma skoro a szybie wypisane jak byk

barman ...aaaa przepraszam i jeszcze do mnie z pretensja sie zapytal czy pamietam proporcje :D pamietalam i podalam nieco wieksze ale zenada na prawde
    Kto go wpuscil za bar????

no i jeszcze do skarg i zazalen dodam prohibicje to co zrobil kelner to myslalam ze....

ktos ze stolika obok zamowil herbate...
    i kelner przelozyl torebki dwie/szok/ zuzyte stare do nowego imbryczka z wrzatkiem i podal jak gdyby nigdy nic....

fuj
  • Fassolka

najgorsze miejsce w jakim byłam to bar ochotka przy placu narutowicza - "barman" w siatkowatej koszulinie i dawno się nie mył :], na parterze - same lumpy, a w podziemiu - przystosowanej piwnicy, ale bez żadnej wentylacji: obdrapana tapeta, brudne ławy i jak ktoś zapali to można się udusić, a jak zapalą wszyscy (co się dzieje zazwyczaj :) ), to łzy lecą od dymu.... taaa, poza tym nie wspomnę już o łazience....

polecam w ramach obejrzenia osobliwości wawy; )
  • filip

INSIDE. masakra
  • Anonim

Pub "Ksiazecy" (teraz to sie jakos inaczej nazywa) kolo domow centrum - odradzam.
    Bylem kilka razy i ciagle im czegos brakowalo. Raz udalo mi sie wypic cala wodke z baru przygotowana na sobotni wieczor :O , drugi raz nie mogli przygotowac 80% drinkow z karty bo nie mieli skladnikow... Obciach tam kogos zabrac.
  • Rooney#10

Belvedere, Casa Valdemar - czy moze ktos z Was bywa(ł) czasem w tych restauracjach? Chciałbym sie dowiedziec jakie macie zdanie na ich temat, dobre zarcie, kelnerzy, atmosfera, itp... Czy to dobre miejsca aby wybrac sie z dziewczyna?
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)