-
Trzy
Czy znacie w Warszawie stare zakłady fotograficzne? Takie, których właściciel jest zżyty z lokalną społecznością, robił zdjęcie ślubne rodzicom, potem z chrztu ich dziecka, pierwszej komunii itd. Który potrafi opowiadać o tym w jaki sposób ludzie chcieli się fotografować kiedyś, a jak dzisiaj. Interesuje mnie Warszawa i okolice.
Będę wdzięczny za namiary na takie miejsca, jest mi to bardzo potrzebne.
Liczę na Waszą pomoc. -
Trzy
-
Anonim
-
afro.cat.
hmm.. musialbys sie przejsc po zakladach i popytac.
na gagarina jest zaklad, ktory jeszcze z dziecinstwa pamietam, wiec moze tam sprobuj.
-
-
Anonim
Na Zabkowskiej jest taki zaklad-to ten odremontowany budynek na rogu Targowej i Zabkowskiej...i jeszcze jeden na Targowej przed MIllenium...Kamienica dokladnie miedzy ulicami Bialostocka i Zabkowska...napewno jest tego sporo wiecej na Prazce.
-
Trzy
-
yoyo
Na Gagarina - nazywa się kosmos i z tego co wiem istnieje min 40 latek. :)
-
airhead
zakład-legenda na Saskiej Kępie, myślę, że właśnie czegoś takiego szukasz:
na ul. Zwycięzców na rogu z Francuską (koło kebabu Efes)
... a tak z ciekawości, to na co Ci to? z ciekawości się pytam, bo trochę fotografuję -
смерть дураком!!!
na woli. ul Gorczewska. W wiezowcu przy Marcpolu. A dokladniej skrzyzowanie Gorczewskiej i Deotymy. Zaklad pani Jolanty Niebuda. -
niewinna czarodziejka
na kopernika - na skrzyzowaniu ze swietokrzyska...
od zawsze jest tam fotograf i ta sama pani. -
Anonim
Jeśli chcesz to mogę Ci przesłać adres mailowy do człowieka, który o fotografii Warszawskiej i polskiej wie najwięcej w promieniu 1000 km do Pałacu Kultury :)
Wcale nie żartuję. -
Mateusz
Dodaję salonik "Bellona" (albo jakoś tak) przy skrzyżowaniu Żelaznej i Złotej/Grzybowskiej niedaleko budynku Sienna Center. -
Anonim
-
wojtek galeński
foto-metro przy metrze Ursynów. ten zakład istnieje tam od 30 lat, wcześniej w bloku na przeciw szkoły podst. 309, teraz w nowym bloku przy ul. pasaż ursynowski.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne