Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • rewir022

pare rodzynkow http://www.nastolicepopatrzstad.dig... zapraszam
  • utopia

Poszukuję dachu w Warszawie, takiego na którym uda się zrobić sesję zdjęciową w ciągu dnia.

W zamian za informację (zapewniam dyskrecję; ) i zaprowadzenie krótka sesja gratis; )

Szczegóły na priva

Agnieszka
  • sKrzeK

Czy ktoś z Was wie, czy można się dostać na ostatnie piętro budynku przy ul. Smolnej 8

http://1.bp.blogspot.com/_9XkoP9rid...

czy tam się aktualnie coś mieści??
  • pan pytajnik

Osoby odwiedzające pustostany/ bloki/ kamienice - a dokładniej dachy, prośba o odzew na priv. Pytanie jest; )
  • Karol

rozmawiacie o temacie jaki mnie kręci już od kilku lat. W końcu przydało by się zadziałać w tej sprawie :) pytanie - moze zebrać grupkę do 5 osób i wieczorna jazda na zdobywanie ??; )
  • gryzzak

ja właśnie się na to zgodziłem:)
  • Karol

ok czyli jest na s dwóch w takim razie jeszcze kogoś kto już w praktyce ma przynajmniej jeden dach i można startować :]
  • żulietta

kto chętny na zwiedzanie dachów ? sczególnie nocą...
    w towrzystwie razniej
    piszcie aquamaryne@wp.pl
  • gryzzak

no ja i karol jesteśmy ...; >
  • don't waste my time .

Ja tez chceeee
  • Dementia praecox

ja chcę, ja chcę, wybierzecie, bierzcie mnie. dajcie znać jak coś się będzie kroić... szykują się piękne gwieździste czerwcowe noceeee, będzie pięknie, a ja sama nigdzie nie pójdę bo raz nie wiem gdzie a dwa że samej po nocy kobiecie nie przystoi.
  • agacioЯ 89

Czerwiec mamy, coś ustalono? Jakis odważny wodzirej na wyprawę znajdzie się? :)
  • gryzzak

no dobra, 3 osoby powyżej nadal chętne?

jeśli tak to ogarnijmy coś na przyszły tydzień;)

tylko chcę wiedzieć, że nie będę sam->
  • raptus

hej,tak mnie dzis naszło i z tego co tu czytam nie jestem jedynym poszukującym wrażeń z nocnego odkrywania dachów :) jakby ktoś był chętny to global111@interia.pl no i może ktoś zorietnowany gdzie warto/ gdzie można sie dostać, bo przyznam że za bardzo sie nie orientuje
  • Nerissa

Fascynuje mnie Smolna 8. Z dachów dotychczas byłam tylko na zamkniętym już zrujnowanym bloku przy Litewskiej.
  • *KuBa. S*

udało się w końcu komuś odkryć jakiś ciekawy dach ?
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)