-
rewir022
pare rodzynkow http://www.nastolicepopatrzstad.dig... zapraszam -
utopia
Poszukuję dachu w Warszawie, takiego na którym uda się zrobić sesję zdjęciową w ciągu dnia.
W zamian za informację (zapewniam dyskrecję; ) i zaprowadzenie krótka sesja gratis; )
Szczegóły na priva
Agnieszka -
sKrzeK
Czy ktoś z Was wie, czy można się dostać na ostatnie piętro budynku przy ul. Smolnej 8
http://1.bp.blogspot.com/_9XkoP9rid...
czy tam się aktualnie coś mieści?? -
pan pytajnik
Osoby odwiedzające pustostany/ bloki/ kamienice - a dokładniej dachy, prośba o odzew na priv. Pytanie jest; ) -
-
Karol
rozmawiacie o temacie jaki mnie kręci już od kilku lat. W końcu przydało by się zadziałać w tej sprawie :) pytanie - moze zebrać grupkę do 5 osób i wieczorna jazda na zdobywanie ??; ) -
gryzzak
-
Karol
ok czyli jest na s dwóch w takim razie jeszcze kogoś kto już w praktyce ma przynajmniej jeden dach i można startować :] -
żulietta
kto chętny na zwiedzanie dachów ? sczególnie nocą...
w towrzystwie razniej
piszcie aquamaryne@wp.pl -
gryzzak
-
don't waste my time .
-
Dementia praecox
ja chcę, ja chcę, wybierzecie, bierzcie mnie. dajcie znać jak coś się będzie kroić... szykują się piękne gwieździste czerwcowe noceeee, będzie pięknie, a ja sama nigdzie nie pójdę bo raz nie wiem gdzie a dwa że samej po nocy kobiecie nie przystoi. -
agacioЯ 89
Czerwiec mamy, coś ustalono? Jakis odważny wodzirej na wyprawę znajdzie się? :) -
gryzzak
no dobra, 3 osoby powyżej nadal chętne?
jeśli tak to ogarnijmy coś na przyszły tydzień;)
tylko chcę wiedzieć, że nie będę sam-> -
raptus
hej,tak mnie dzis naszło i z tego co tu czytam nie jestem jedynym poszukującym wrażeń z nocnego odkrywania dachów :) jakby ktoś był chętny to global111@interia.pl no i może ktoś zorietnowany gdzie warto/ gdzie można sie dostać, bo przyznam że za bardzo sie nie orientuje -
Nerissa
Fascynuje mnie Smolna 8. Z dachów dotychczas byłam tylko na zamkniętym już zrujnowanym bloku przy Litewskiej. -
*KuBa. S*
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne