Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pan R™

Wyszedłem sobie właśnie posiedzieć u siebie w bloku na dachu, bo akurat nie ma kłódki do wyjścia. Bardzo fajna rzecz, tylko trzeba uważać przy schodzeniu - polecam; -)
  • Kamil

Ja mam spadzisty dach...nic z tego :/
  • Pan R™

Zapraszam do siebie - dziś była impreza z browarami, tylko trzeba było się skryć jak na dole psy przejeżdżały, żeby mi negocjatora nie wezwali; -)
  • Ma-ciek

taaa dachy noca to jest to!
    dopuki ciec podworkowy nie zalozyl klodki to tez wylazilem.
  • ZUZAnka

To jedno z moich marzeń...
  • Anonim

To musi być coś pięknego... gwiazdy... księżyc... widok na miasto... ale chyba bałabym się tam wejść :/ :)
  • Anonim

fajnie jest na dachu mikolajczyka 15
    tylko jakas stara menda drze morde, mieszka obok, wiec trzeba wchodzic po cichu:P
  • orzech=+.<_

a jak wygląda sprawa z dachami tych wieżowców mieszkalnych w centrum (ten koło sezamu np.)
    on jest jebutnie wysoki mogło by być fajnie....

powołajmy ekspedycje
    piłka do metalu
    troche adrenaliny i.... piękne widoki
  • ...Święty...

jestem na tak
    za czasów młodu wchodziło się nocą na dachy by strzelić browarka u mnie na woli ale one mają po 10 pięter więc pikuśne w porównaniu do tego w centrum
  • Anonim

gwiezdzista noc na dachu... mmogloby byc fajnie...
  • Grono.Net

Temat miło się kojarzy.

Mieszkałem dość długo na czwartym, ostatnim piętrze nowego budynku, i nad sobą miałem okna dachowe, przez które po podstawieniu drabiny mogłem wyjść. Kąt pochylenia nie więcej niż jakieś 20 stopni, dach był pokryty gontem bitumicznym, więc nie sposób się ześlignąć - tak więc butelka wina obok, gwiazdy nade mną, i wspaniały prywatny biwak pod warszawskim niebem. Niestety widoków specjalnych nie było - co najwyżej na jeziorko gocławskie.
  • Anonim

mnie zawsze korciło aby wczłapać się na pylon świętokrzyskiego ... w sumie taka mizrena kłódka tam jest :) a jakie widoki :)))
  • Slig

polecam dach rozy luksemburg, zajebisty widok na centrum :]
    a i wschod slonca fajnie widac :D
  • Grono.Net

mozna isc na dach BUWu:) Sa tarasiki i ogrod:) Wprawdzie wejscie za darmo, ale nie wiem w jakich godzinach otwarte;)
  • renegat

może podacie konkretne adresy tych "otwartych" dachów? Chętnie bym się przeszedł tam na jakiś browarek :-)
  • Anonim

Ostatnio póznum wieczorem miałem okazje wgramolic sie na dach Teatru Wielkiego Opery Narodowej celem odetkania studzienki sciekowej.Spoko widoczki tylko że padało wiec sie streszczałem.5

http://grono.net/pub/u/488199/galle...
  • Anonim

proponuje pisać jakieś miejscówki i adresy.
  • Kinia

i co nic? ehh, ale bym poszla... u nas wszystko pozamykane
  • nina!

ja mieszkam na powiślu i mam spadzisty dach. ale jest bezpieczny. i jest zajebisty, w nocy widac cudownie oswietlony most poniatowskiego. spedzilam na tym dachu sylwestra z najblizszymi. szampan, papieros, przyjaciele i fajerwerki nad glowa na dachu, to jest naprawde cudowne.
  • senner

z mojego dachu (i okna) w ursusie
    http://www.senner.prv.pl/zachody/in...

z dachu róży luxemburg - w załącznikach
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)