-
Pan R™
Wyszedłem sobie właśnie posiedzieć u siebie w bloku na dachu, bo akurat nie ma kłódki do wyjścia. Bardzo fajna rzecz, tylko trzeba uważać przy schodzeniu - polecam; -) -
Kamil
-
Pan R™
Zapraszam do siebie - dziś była impreza z browarami, tylko trzeba było się skryć jak na dole psy przejeżdżały, żeby mi negocjatora nie wezwali; -) -
Ma-ciek
taaa dachy noca to jest to!
dopuki ciec podworkowy nie zalozyl klodki to tez wylazilem. -
-
ZUZAnka
-
Anonim
To musi być coś pięknego... gwiazdy... księżyc... widok na miasto... ale chyba bałabym się tam wejść :/ :) -
Anonim
fajnie jest na dachu mikolajczyka 15
tylko jakas stara menda drze morde, mieszka obok, wiec trzeba wchodzic po cichu:P -
orzech=+.<_
a jak wygląda sprawa z dachami tych wieżowców mieszkalnych w centrum (ten koło sezamu np.)
on jest jebutnie wysoki mogło by być fajnie....
powołajmy ekspedycje
piłka do metalu
troche adrenaliny i.... piękne widoki
-
...Święty...
jestem na tak
za czasów młodu wchodziło się nocą na dachy by strzelić browarka u mnie na woli ale one mają po 10 pięter więc pikuśne w porównaniu do tego w centrum -
Anonim
-
Grono.Net
Temat miło się kojarzy.
Mieszkałem dość długo na czwartym, ostatnim piętrze nowego budynku, i nad sobą miałem okna dachowe, przez które po podstawieniu drabiny mogłem wyjść. Kąt pochylenia nie więcej niż jakieś 20 stopni, dach był pokryty gontem bitumicznym, więc nie sposób się ześlignąć - tak więc butelka wina obok, gwiazdy nade mną, i wspaniały prywatny biwak pod warszawskim niebem. Niestety widoków specjalnych nie było - co najwyżej na jeziorko gocławskie. -
Anonim
mnie zawsze korciło aby wczłapać się na pylon świętokrzyskiego ... w sumie taka mizrena kłódka tam jest :) a jakie widoki :))) -
Slig
polecam dach rozy luksemburg, zajebisty widok na centrum :]
a i wschod slonca fajnie widac :D -
Grono.Net
mozna isc na dach BUWu:) Sa tarasiki i ogrod:) Wprawdzie wejscie za darmo, ale nie wiem w jakich godzinach otwarte;) -
renegat
może podacie konkretne adresy tych "otwartych" dachów? Chętnie bym się przeszedł tam na jakiś browarek :-) -
Anonim
Ostatnio póznum wieczorem miałem okazje wgramolic sie na dach Teatru Wielkiego Opery Narodowej celem odetkania studzienki sciekowej.Spoko widoczki tylko że padało wiec sie streszczałem.5
http://grono.net/pub/u/488199/galle... -
Anonim
-
Kinia
-
nina!
ja mieszkam na powiślu i mam spadzisty dach. ale jest bezpieczny. i jest zajebisty, w nocy widac cudownie oswietlony most poniatowskiego. spedzilam na tym dachu sylwestra z najblizszymi. szampan, papieros, przyjaciele i fajerwerki nad glowa na dachu, to jest naprawde cudowne. -
z mojego dachu (i okna) w ursusie
http://www.senner.prv.pl/zachody/in...
z dachu róży luxemburg - w załącznikach
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne