Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał

gdzie w warszawie mozna znalezc teraz albo w niedalekiej przyszlosci jakies wesole miasteczko?
    dzieki za pomoc
  • Anonim

teoretycznie w Powsinie coś stoi, ale ile razy tam jestem, to zawsze jest nieczynne. nie wiem, może kwestia pogody?
  • Anonim

pewnie przy towarowej, ale cholera wie... może do Angli pojechali, albo Irlandii?
  • Michał

przy towarowej cos w tym roku sie nie pala do rozkladania;/
    shit trzeba szukac dalej:)
  • Anonim

też mi brakuje wesołego miasteczka w Warszawie. takiego z prawdziwego zdarzenia.
  • Our Trees... Where Did They Go?

no chyba na bemowie widzialam niedawno

ale mam ostatnio zachwiana czasopzrestrzen wiec nie wiem czy to bylo niedawno czy pol roku temu; )

na powsinie sprawdze w weekend, mieszkam na od miesiaca trzeba sie w koncu wybrac na spacer...
  • afro.cat.

na bemowie teraz jest cyrk p;
    ale taki zorganizowany
    :)
  • Krzysiek

cyrk jest też na wiejskiej :]
    ale taki niezorganizowany
    :)
  • afro.cat.

okrutne; P
  • ta wiaderko

Mówicie o tym wesołym miasteczku drewnianym przy parku w Powsinie? O ile to można w ogóle wesołym miasteczkiem nazwać. Znajduje się to na 6 metrach kwadratowych i jest tak spróchniałe że strach się bać.
  • Anonim

Wesołe miasteczko to sie teraz koło mnie rozbiło, na Bródnie konkretniej. Oczywiście nie jest to wesołe miasteczko z prawdziwego zdarzenia, ale zawsze jakaś namiastka :P
  • смерть дураком!!!

zapraszam do Moskwy. Tu w kazdym parku jest wesole miasteczko z prawdziwego zdarzenia, a w szczegolnosci polecam kolejke w Parku Gorkego :)
  • Qc

Na imielinie przy dereniowej teraz jest całkiem w pytkę :P
  • Drula

Wiedeń:)

A Warszawa pod tym względem stoi barzo dobrze...Cała jest jednym wielkim wesołym miasteczkiem. Tylko większym. I nawet cyrk jest:) Pokazują go w tv często.
  • ♪ scott ♪

imola ->to jest dobre wesole miasteczko!
  • św. Paweł z Grochowa

też dziś widziałem, że coś na bródnie rozstawili. nie byłem, więc opinii nie będzie
  • Wiola

porządne Wesołe miasteczko, jak co roku zagościlo właśnie na Ursynowie, przy rondzie u zbiegu ul. Dereniowej i Płaskowickiej. I nieźle się chyba to miasteczko kręci; )
  • Weronika

na bemowie w tamtym roku było też wesołe miateczko ,więc moze jak zwinie sie cyrk to pojawią się karuzele; )
  • Anonim

>Друла, ну napisał
    >Wiedeń:)

zdecydowanie!
  • Anonim

Goeteborg =)

a Prater w Wiedniu też jest miodny... =)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)