-
Emilia
Nie wiem, czy już było czy nie było ale - jak w temacie: które parki lubicie szczególnie i dlaczego ? -
Anonim
lubie skaryszewski koło kamionka
1.cicho
2.przyjemnie
3.mało ludzi
4.ciekawy region hehehehe;)) -
Anonim
-
Anonim
-
-
Łucja
park saski!!!
za piękną okolicę
za to że wszedzie stąd blisko
za to ze zachęta jest tuż obok
no i za wszystkie godziny które przesiedziałam tam po lekcjech w reju
-
Dejw H
-
Anonim
-
Dejw H
-
Hudy :)
-
feed your head
ja tez preferuje saski krasinskich i skaryszewski. 2 pierwsze ze wzgledu na niedalekie miejsce zamieszkania a skaryszewski bo jest duzy mozna po nim posmigac pojechac cos zjesc i napic sie piwa nad woda.
spoko jest tez na szczesliwicach i w lasku bielanskim -
Mr.X
Dwa parki;]
1. Szczęsliwicki;] bo tam sobie trenuje; ]poza tym w miare spokojnie;]
2.Krasińskich bo....... bo wiem gdzie tam można tak pić że policja nie wypatrzy:P no przede wszystkim za przebywanie tam dawno dawnooooo temu ze stara ekipą... i piciu paleniu i takich tam przyjemnosciach dużego chłopca;] -
Anonim
-
Mr.X
-
Anonim
Sz. P. Czepialski :P
Łazienki- za atmosfere, za wiewiorki, za zielen i za... wspomnienia; ) , moze jeszcze za to ze jest blisko koncertowej agrykoli :) (czerwona kartka dla niemieckich turystow oskubujsacych pawie!!!)
Saski- za wspomnienia, za bajorko, za to ze jest ladny (minus za to ze marszalkowska slychac) -
Anonim
ee.. ja lazienkom mowie nie. dziekie tlumy i rowerkiem wjechac nie wolno.
taki nadmuchany pokazowy park..
chociaz wspomnienia tez mam mmm... -
Mr.X
hehe kiedyś nawet szturchnąłem lekko takiego niemca co na pawie oko nie zasłuzył;P no może nie lekko... ale napewno zrozumiał;p
Sz.P.Lubiąca Czepialskiego :P -
Anonim
-
Mr.X
ale ja w ogóle "zielony" jestem i jak ktoś zwierzątkom dokucza to ja dokuczam jemu;] tak już mam;] i dobrze mi z tym;]
Lubiący Czepialską;) -
Anonim
park w Powsinie - za cisze i spokoj z dala od miejskiego zgielku - ale TYLKO w ciagu tygodnia :)))))) -
Mr.X
ooo kiedyś bywałem w Powsinie... fajnie tam jest.... kiedyś dużo tam "pisałem":)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne