Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Młody

Był ktos juz na jakims filmie na świezym powietrzu?? Zamierzam sie wybrac ale niewiem jak jest z nagłosnieniem i jakiej wielkosci jest obraz. Jak ktos był to pisac jak wrażnia.
  • Pau

ale ktorym kinie pod chmurka mowisz...na ogol w tej calej zabawie nie chodzi o switna jakosc...ludzie gadaja, kolory blade, lawki twarde, samochody halasuja, ale i tak jest fajowo
  • Anonim

w Parku Saskim i Skarszewskim sa afaik.
    A kino samochodowe to nadal w Wola Park ?
  • Anonim

jeśli się nie mylę, to takie małe kino na powietrzu oferuje Łysy Pingwin na ul.Ząbkowskiej chyba start o 21h czy jakoś tak.
    jak w pigwinie to raczej będzie to interesujące przedsięwzięcie
  • Perilla

bym sobie poszal. kiedys bylam na balecie nocnym w lazienkach(fajne) i w tearze w parku w amsterdamie(oh jej, zajebonzo). wiec kino tez bym sprawdzila chetnie:)
  • janiszLKP

W wola park w soboty o 22 puszczają polskie komedie. jak byłem na "nei ma rózy bez ognia" to cos nawalało im z nadajnikiem i trzeba było słuchać z głośników które wystawili. Ekran mały i daleko ale nie jest tragicznie.
  • a.k.a corolka

hmmm...jest jeszcze kino pod chmurka na małym dzidzińcu UW(indeks) w każdą środe..start wraz z zachodzacym sloneczkiem...D
  • Anonim

http://news-1113.news.szorty.pl/

http://news-1111.news.szorty.pl/

to odnośnie kina plenerowego, wakacyjnego
  • ! ۞ Squirrel ۞!

A my w rembertówku ostatnio Zielonom mile oglądaliśmy na świeżym powietrzu hehe
  • mle

kino pod gołym niebem kojarzy mi się z latami 70tymi. Fajna sprawa.
  • Emilia

Na małym dziedzińcu UW puszczają filmy, nie tylko sw środy... no i można sobie przy piwku oglądnac :)
  • Anonim

Byłam 1 na Nowym Swiecie jak jest Index, to była jakaś środa, ale nie pamiętam kiedy. Można się było spokojnie napić bro, albo drina, coś zjeść. Fajnie było. Leciało akurat Trio z Belville, ael lecą ilpsze filmy, to jest w bramie <jak Index>
  • Mr.X

Nosz qrcze musze się wybrać do tego kinka juz sie ustawiam ustawiam ............ustawiam.. i guzik... może będę miał szczeście to Lost Highway" poleci;] albo "Podwójne Życie Weroniki":)))))))))))))))))) oh tak takiego farta chce miec i chce żeby padało !!! strugi deszczu moczyły wszystko łacznie z moim ostatnim papierosem;] a mi to lotto;] i wpatrzony w ten obraz sączyć piwo mrrrrrrrrrr;]
  • Gonzo

byłem w ogrodzie saskim i raz na małym dziedzincu na UW (własnie obok indexu). w saskim było spoko, ale nie miałem wolnego miejsca na ławce, wiec dupa zaczęła boleć na trawie. ale nagłośnienie ok i jakośc obrazu tez. tyle tylko, ze ekran był na dmuchanym stelarzu (taki duzy balon; ) i się pare razy przewrocił.
    za to na uw bardzo profesjonalnie.
  • Kasia

A ja byłam u siebie na Bródnie, tzw. kino na bloku. Na jednym z bloków były puszczane dwie polskie komedie (Maklakiewicz i Himilsbach) oraz etiudy ludzi z Bróda. Ludzie siedzieli na trawnikach chodnikach i w oknach. Było super. Bardzo atrakcyjnie wyszła moja sunia (pierwszy raz była w kinie:) bo połozyła się na śeodku boiska i oglądała sobie to co wyświetlali na bloczku. Kochana Zunia.
  • Anonim

a w saskim kiedy sa projekcje? na uw w srody tak? bo tez bym poszla chenie
  • Ania

oj kino na powietrzu.... miodzio
    chyba tez sie skusze:)
  • Mr.X

To jak idziem na jakiegos filma?:))))))))) ma ktos repertuar?:)
  • Anonim

a do kogo propozycja?

bo ja się nieskromnie wpraszam; )

repertuar poszukiwany :) pilnie; )
  • Mr.X

Ulenka do wszystkich Gronowiczów;))))
    co by nie tak jakos jednostkowo;)
    a repertuaru jakos nie moge znaleźć;):(((

PILNIE!;)
  • 1
  • 2
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)