Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bAjka

Dla odmiany, tu proponuję listę miejsc, gdzie pojawiać się waszym zdaniem, nie należy. Równie ważne, jak nazwa, jest wyjaśnenie. Z mojej strony Lokomotywa (z całym szacunkeim dla jej milośników), za martwą panienkę w wentylatorze (czyli brak należytej ochrony i wpuszczanie bydła).
  • Anonim

Ground Zero
    Harenda

okropienstwo
    zeszło na psy,chociaz nigdy tam nie bywałam za czesto ....
  • Anonim

komisariat..........czasem o 20 brakuje piwa:/ a poza tym zero klimatyzacji:///

porazka:/

• Grono.Net

qvo vadis...
  • just KARLA

underground, za klubami studenckimi - hybrydy, park - tez nie przepadam; w qvo vadis nie byłam, ale słyszałam to i owo i pewnie tez by mi się nie spodobało...; )
  • Anonim

W undergroundzie jest duszno i ciasno; /////
  • strofa

do andergrandu to na pietnastki; )
  • rjs

qvo vadis zdecydowanie! Miejscce spotkan bydelka wszelkiej maści. Live też, małolaty i dresy.
  • i kropka.

ja bym nie zapominała o stodole, chociaz boje sie troche że tamtejsi bywalcy mnie za to bobiją
  • Grono.Net

polonia warszawa; )
  • Anonim

Park - za totalną tandetę i muzykę puszczaną z komputera.
    Klatka - za duchotę, brak klimatu i wszechogarniający smród.
    Tonic - za jedzenie i ogólny brak klimatu.
    UG - głównie dlatego, że jestem za stary; )
    New Deep - za całokształt (klimat).
  • Frywolny Jerzyk vs. Bleff

tango i cash
    masakra...znaczy maska
    pod baryłka
  • Anonim

Kiedyś nie trawiłem Enklawy, ale po ostatnich dwóch imprezach stwierdziłem, że nie jest aż tak zle...
  • frodo

scisla czolowka:
    quo vadis
    under
    tango i cash

jakos najlepiej(tzn srednio, bo wiecej nie dam rady) bawie sie w studenckich klubach, o ile jestem wystarczajaco nieswiadomy, ze dadza rade mnie wyciagnac...
  • :P

widze ze podjety tu temat nie jest obiektywny.....
    wszystcy narzekaja na tandete.....

mysle ze trzeba do sprawy podejsc z 2 stron:
    sa kluby i sa dyskoteki

-dyskoteki- jak sama nazwa wskazuje; -) nie musza charakteryzowac sie wzniosloscia i polotem ale oczekuje od nim dobrej zabawy

-kluby-od klubu oczekuje klimatu i dobrej muzyki

w dyskotekach rola dj sprowadza sie do nakladania plynnego utworow

w klubie dj ma za zadanie prowadzic swoja muzyka zabawe

Co z klimą???
    duzo jest miejsc gdzie nie ma klimy ale sa to miejsca klimatyczne (kluby)

Dla mnie na 1!!! miejscu jest ekipa z ktora sie wybieram na impreze i oczywiscie muzyka

a teraz slow pare o waszych antywyborach:
    -lokomotywa-nie wiem nie bylem ale slyszalem to i owo
    -groun zero-bylem duszno, w toaletach goraca woda...wszytsko zeby kupowac zimne piwo...ale muzyka na wysokim poziomie przynajmniej w cyklicznych imprezach jak ktos byl to wie.... dj levy i przyjaciele.....
    -komisariat-bylem ale tylko w dzien...wydaje sie klimatycznym miejscem, z opini znajomych jest ok
    -underground-ciasno i duszno....tak wlasnie tam ma byc....
    -klatka-moj ulubiony klub.....ktos napisal ze duchota i brak klimatu....duchota moze i tak...ale brak klimatu??? jak nie pasuje to radze zaczekac na remont....a zaczyna sie w przyszlym miesiacu

wszystko co napisalem jest oczywiscie "moim zdaniem" i nie wszystcy musza sie z tym zgodzic

Pozdrawiam Kermit
  • Arcadyo

zdecydowanie najwieksza beznadzieja to quo vadis i tango!
    gdund zero po polnocy piwo tesco...
  • Kubala

Le Madame - zupełnie nie mój klimat, dla mnie zbieranina ludzi z większymi lub mniejszymi problemami ze sobą...
  • rozgwiazda

quo vadis
    tango&cash
    lokomotywa
    ground zero
    harenda
  • rozgwiazda

tragiczny live

jeszcze bardziej targiczny paragraf 51
  • Anonim

do tango trafilam raz. chwile pozniej do lazienki i zobaczylam akwarium dzielace kobietki od facetow. nie wiem czy to codzienna sytuacja ale oni podciagali koszule, a panny po drugiej stronie pokazywaly staniki. krzyknelam albert, wychodzimy! i tyle mnie widzieli. nigdy wiecej. eh..
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)