Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • motivo/rabbit

dzieki decyzji rady miasta juz niedlugo wszyscy eksmitowani mieszkancy maja sie przeniesc do hoteli robotniczych przy elektrowni ec siekierki,
    i jeszcze prawdopodobnie w kilka innych miejsc.

na siekierki maja byc przenoszeni ci mieszkancy ktorzy sprawiaja najwiecej problemow, niszcza lokale, stosuja przemoc...

zrodlo:wot
  • AWu.

mam nadzieję, ze to tylko żart...
  • Frywolny Jerzyk vs. Bleff

nareszcie pozbede sie sasiadow:)))
  • Anonim

jak to jakis dziennikarz powiedzial o pomysle Kaczora ze chce zrobic getto... :/
    skurwiel...

Fuck... A czy ktoś wie gdzie dokładnie mieszczą się te hotele? Ja mieszkam na osiedlu Bernardyńska a to stosunkowo niedaleko do EC Siekierki... A takie bezpieczne osiedle mam...
  • Grono.Net

dokładnie... pozbycie sie sosiadów :P
  • Anonim

no i bedziemy mieli swoje slumsy...ale sie zacznie....
  • motivo/rabbit

przemek: w tv wygladalo jaby byly 50-150m od samej elektrowni..

mam nadziej ze odetna ich od komunikacji...
    ale tak na marginesie to samo bylo przed wojna tylko ze wtedy zbudowali baraki na annopolu
  • Gościu

nic nie kumacie, oni wszyscy pójdą do pieca na siekierkach i zapewnią nam ciepełko w zimie :)
  • Anonim

dziś ta decyzja już ostatecznie przeszła
    maja być wspólne kuchnie i łazienki
    ba...krążą ploty, że kobiety będą mieszkały oddzielnie :)))
    koszt utrzymania jednej osoby per miesiac = 400,00zł - czyli tyle co czynsz za 2 pokojowe mieszkanie w centrum

jeśli ktoś to rozumie to ja bardzo proszę o wytłumaczenie..mój blond-móżdżek nie obejmuje zawiłości tego pomysłu...
    : )

pzdr.
  • Anonim

z tego co wiem i sie nie myle (; ) ) to jest juz jedno takie miejsce....na ulicy kozia górka , w poblizu jeziorka sa 2 bloki chyba z właśnie takimi nygusami....byłem jakies 2 lata temu nad jeziorkiem i widziałem jak sie zmieniło od czasu wybudowania tych budynków....polecam; )....dojscie od olszynki albo wiatracznej.....a potem kawał na piechotke przez działki....
  • Anonim

ogólnie to pomiędzy rozjazdami kolejowymi jest trójkat(dw.wschodni-szmulki-ol szynka grochowska) z działkami, starymi budynkami(czasami zamieszkałe) ,kolejowiskami i innymi cudami....warto zobaczyc...kiedys stał tam ogromny parowóz, teraz mozna zobaczyć spalone wagony,stare budki obsługujace zwrotnice, ......jest działka na której znaleziono pare lat temu kilku martwych bezdomnych zadźganych przez dresów....naprawde interesujace rzeczy;)

no z tym czynszem w centrum za 2 pokojowe mieszkanie to troche przesadzasz nigdzie nie zaplacisz 400 zlotych za wynajecie w warszawie mieszkania chyba ze dzielisz czynsz ze znajomymi.
  • Anonim

hehe, mam nadzieję, że Siekierki odciążą Grochów; ]
  • Kolekcjoner ludzi

problem w tym, ze kiedy nowym mieszkancom skoncza sie fundusze to opuszcza swoje ghetto i udadza sie "pozyczyc" troche kasy od tych, ktorzy sie ich pozbyli... czyzby czekal nas pierwszy od sredniowiecza najazd hunow??:D
  • Anonim

Bleff
    332,00 - 35m2 - ul. Dobra - Powiśle
    Administarcja Domów Komunalnych nr 9
    Nie mówimy przecież o wynajmowanych mieszkaniach dla np. przyjezdnych studentów, czynsze chłopaku!
    A nie haracze...
    :)))

Daniel....to kolejny problem

ogólnie pomysł do dupy...
    pzdr.

to trzeba bylo od razu mowic ze chodzi o domy komunalne, w takim wypadku sie zgodze
  • Anonim

To nie pierwsze takie osiedle w Warszawie... Przypomnę Dudziarską, o której już tu ktoś wspominał (słynna historia o trzepaku - nie mogą go tam postawić, gdyż w przeciągu 3 dni zostałby ukradziony i za pomocą jego elementów dokonywanoby w okolicy rozbojów) oraz Palisadową 5. Bardzo się cieszę, że powstanie kolejna hardcorowa miejscówka na nocne crusingi i to po drodze, bo niedaleko FR; )
  • Anonim

trzepią dywany tylko w zimie jak jest snieg....;) albo na drzewie
  • 1
  • 2
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)