-
Don Piszu
Ja dzisiaj Wam powiem, ze wybrałem się na spacerek z nowo zakupionym Zenitem 122 po Śródmieściu południowym i centrum - okolicach nowego światu. Muszę Wam przyznać, że ze spacerku byłem bardzo zadowolony, jak skoncze klisze i wywołam zdjecia to wrzuce o ile wyjdą przyzwoicie :)
Myślę, że nie ma co się spieszyć - poczekajmy na słońce i KONIECZNIE o świcie udajmy się w pare miejsc. M.in. proponuję dawny dworzec WARSZAWA GŁÓWNA - kapitalna sprawa, jest fantastycznie tam, totalny industrial, ale nieco inny niż fabryki - to jednak był dworzec i był otwarty dla wszystkich ludzi, a nie tylko dla pracowników... -
Czesław Zwany Miłoszem
człowieku czytasz w mojej głowie chyba... :D
ja właśnie jutro się tam wybieram zrobić pare B&W :) -
Don Piszu
To może się spotkamy, o ile zdążę wykołować trochę kasy na filmy :] Pogoda jest wspaniała więc się postaram, natomiast potem jeszcze na Stary Mokotów bym chciał pojechać -
Czesław Zwany Miłoszem
a tam mozna wejsc tak poprostu? czy trzeba pogadac?
bo jade w okolicach 14/15 -
-
Don Piszu
Mozna wejść, idziesz prosto pomiędzy budynkiem poczty, a muzeum kojenictwa i w końcu wyjdziesz na perony, torowiska itd. Nie mozesz wejsc tylko na teren muzeum, ktory jest ogrodzony :] -
ur.st
-
j
mistrzowskie teksty na temat kradziezy aparatu noca.
usmialem sie, serio. -
Dreamcatcher.
Zrobiło się już cieplej, może zatem warto powrócić do pomysłu i ustawić się na jakąś nocą wyprawę z aparatem w ręku.. to co, nadal znajdą się chętni?;) -
Kiri
-
Czesław Zwany Miłoszem
ja zainwestowalem w sprzet kupe kasy więc jestem bardziej chętny niż byłem; p -
kasia
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne