Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Don Piszu

Ja dzisiaj Wam powiem, ze wybrałem się na spacerek z nowo zakupionym Zenitem 122 po Śródmieściu południowym i centrum - okolicach nowego światu. Muszę Wam przyznać, że ze spacerku byłem bardzo zadowolony, jak skoncze klisze i wywołam zdjecia to wrzuce o ile wyjdą przyzwoicie :)
    Myślę, że nie ma co się spieszyć - poczekajmy na słońce i KONIECZNIE o świcie udajmy się w pare miejsc. M.in. proponuję dawny dworzec WARSZAWA GŁÓWNA - kapitalna sprawa, jest fantastycznie tam, totalny industrial, ale nieco inny niż fabryki - to jednak był dworzec i był otwarty dla wszystkich ludzi, a nie tylko dla pracowników...
  • Czesław Zwany Miłoszem

człowieku czytasz w mojej głowie chyba... :D
    ja właśnie jutro się tam wybieram zrobić pare B&W :)
  • Don Piszu

To może się spotkamy, o ile zdążę wykołować trochę kasy na filmy :] Pogoda jest wspaniała więc się postaram, natomiast potem jeszcze na Stary Mokotów bym chciał pojechać
  • Czesław Zwany Miłoszem

a tam mozna wejsc tak poprostu? czy trzeba pogadac?

bo jade w okolicach 14/15
  • Don Piszu

Mozna wejść, idziesz prosto pomiędzy budynkiem poczty, a muzeum kojenictwa i w końcu wyjdziesz na perony, torowiska itd. Nie mozesz wejsc tylko na teren muzeum, ktory jest ogrodzony :]
  • ur.st

http://www.trzaskprask.blog.pl

na pewno każdy zna, ale podam na wszelki wypadek.
  • j

mistrzowskie teksty na temat kradziezy aparatu noca.
    usmialem sie, serio.
  • Dreamcatcher.

Zrobiło się już cieplej, może zatem warto powrócić do pomysłu i ustawić się na jakąś nocą wyprawę z aparatem w ręku.. to co, nadal znajdą się chętni?;)
  • Kiri

Cały czas, czekam tylko na sygnał gdzie i kiedy?
  • Czesław Zwany Miłoszem

ja zainwestowalem w sprzet kupe kasy więc jestem bardziej chętny niż byłem; p
  • kasia

Ja też się zgłaszam :)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)