Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam pytanie, jakie miejsca polecilibyście na spacer jesienią? Gdzie teraz jest naprawde kolorowo od liści? :))
  • Anonim

Park Skaryszewski
  • Anonim

Wólka Węglowa - puszcza Kampinoska :P
  • pececito

Jak to gdzie? Na spacer o każdej porze roku najlepsze są Łazienki... byleby nie w weekend, bo wtedy tłum ludzi zasłania liście ; )
  • Anonim

Nic oryginalnego, ale polecam teraz Pole Mokotowskie. Mnóstwo kolorowych liści, kasztany, klimat odpoczynku i zabawy :-)
  • ♪♪królewna juz nie z drewna♪♪

My jutro jedziemy do Konstancina...Pieknie tam teraz jest,a nie ma tyle ludu...
  • Anonim

Park Szczęśliwicki :) O ile nie przeszkadza Ci szczebiot małych dzieci, których tam jest mnóstwo, no i kasztanów zbyt wielu nie uświadczysz.; )
    Uwielbiam ten park, ponieważ każdy może znaleźć coś dla siebie, są place zabaw dla dzieci, super nawierzchnia dla rolek i ciche zakątki dla spokojny spacer. :)
  • autochtonka

Jeszcze warto wspomnieć o Lasku Bielańskim, który nadaje się na spacer o każdej porze roku :)
  • nora

Wszystkie parki są świetne, kiedy jest taka jesień jak teraz. Ja dziś mijałam Saski i mnie zachwycił, jeszcze ta fontanna, ah! Aż pożałowałam że nie mam kogo zabrac tam na randkę; )
  • Endrju

a na piwo :) ?
  • Anonim

chyba kazdy park w warszawie, ale do skaryszewskiego chciala bym bardzo.
    oj kolezanko ja tez ostatnio pozałowałam ze wtedy szłam z kolega a nie z kims innym..
  • Pauluśka :*

jak jesienny spacer to tylko Łazienki... <3
  • Anonim

Skaryszewski po raz 3.
    Byłam dziś. Magicznie!
  • Anonim

ten 'park' przed pałacem młodzieży ostatio wygląda świetnie z tą toną żółtych liści

i dzisiaj na żadnej ławce nikt nie spał
  • nora

Łazienki to chyba tylko w dzień powszedni do 16... byłam dziś, masaakra, więcej ludzi, niż drzew. Zdecydowanie odradzam w weekendy.
  • AgniesiaG

Park Morskie Oko, jest pięknie, dzisiejszy spacer był cudownie napełniajacy kolorami i promieniami słońca :)
  • ♪♪królewna juz nie z drewna♪♪

Las Kabacki.Jest naprawde rewelacyjny.
  • nora

A, okolice Pl.Na Rozdrożu, Pl.Trzech Krzyży, Frascati, koniecznie Dolinka Szwajcarska. Tam można krążyc i krążyc :)
  • Anonim

Lucky Franz tez spaceruje po miescie, widac to pod koniec teledysku na jego myspace. Czy to nie jest las kabacki?

http://www.myspace.com/luckyfranz
  • Anonim

zapraszam na sadybę, okolice Jeziorka Czerniakowskiego. Bardzo urokliwie;) a stąd już dwa kroki do Wilanowa
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)