- 1
- 2
-
Rob.Com
Witam serdecznie!
rodzina z zagramanicy prosi mnie o poradę co do noclegu, gdzie mogliby przenocować ale też nie przepłacić, za to, żeby było w miarę bezpiecznie jak dla turysty, jako Warszawiak rzecz jasna pojęcia nie mam ale może coś doradzicie? Gościliście w mieście kogoś i wyszło git? Nie chciałbym ich na muke wmanewrować.
Apartamenty na Starówce? Tańsze hotele jak Ibis, cokolwiek?
z góry dzięki i pozdro! -
Anonim
A właśnie... może wzorem grona Krakowa zostawić temat dotyczący noclegu w stolicy?:> -
Anonim
-
Anonim
Jestem pewien, ze juz byl taki temat. Proponuje poszukac.
Jesli sie nie znajdzie - warto odswiezyc. -
-
Anonim
Co rozumiesz przez stwierdzenie "bezpiecznie jak dla turysty" ? Bardziej bezpiecznie niż dla mieszkańca Warszawy ? Według mnie Warszawa jest bardzo bezpiecznym miastem i Twoja rodzina nie ma sie czego bać.
Poza tym niewiele Ci mogę pomóc, bo rodzinę to raczej zapraszam do siebie, a nie wysyłam do hotelu ... -
Anonim
Stare Miasto, na tyłach św. Jana, szczegółów nie znam, lecz oferta wydaje się interesująca (ceny, położenie):
http://kanonia.pl/ -
Anonim
>Bakuk napisał
>A właśnie... może wzorem grona Krakowa zostawić temat
>dotyczący noclegu w stolicy?:>
Jak najbardziej popieram, to grono jest wizytówką stolicy i tu wszyscy szukają od razu szukają pomocy. Temat sie systematycznie powtarza. Więc jak najbardziej za. -
MM
Zależy na jak długo przyjeżdżają i w ile osób, bo hotele są raczej drogie, nieraz warto wynająć jakieś mieszkanko.
Z cenowo umiarkowanych polecam http://www.hostelmeksyk.com/ -
MM
-
Eksel
Dobrą opcją są hotele (Atos, Portos, Aramis) na Mangalii (Sadyba/Stegny). B&B od 110 zł. Niezły punkt wypadowy - autobusem 15 minut do centrum, 20 na Starówkę. -
Anonim
W kanoni (albo pomyliłem z magnolią x]) na starówce noclegi sa od 40-50 pln. -
Eksel
>Ciocia Eksel napisała:
>Dobrą opcją są hotele (Atos, Portos, Aramis) na Mangalii
>(Sadyba/Stegny). B&B od 110 zł. Niezły punkt wypadowy -
>autobusem 15 minut do centrum, 20 na Starówkę.
Update:
od 155 zł (no bo kto się patrzy na ceny hoteli jak mieszka tuż obok; o) )
-
Rob.Com
to tak,
jeśli chodzi o szukanie wątku przez wyszukiwarke to tak zrobiłem przed założeniem nowego, nic mi nie wyskoczyło...a swoją drogą to wyszukiwarka grona w ogóle coś nieprzydatna jest,ale..
Co do bezpieczeństwa pozostaje przy zwrocie "bezpiecznie jak dla turysty" i wcale nie uważam Warszawy za bezpieczne miasto. Nie wiem skąd jesteś i czym się zajmujesz ale różne rzeczy już widziałem (choćby ostatnio, dwóch naje**anych psulaków zaczeło zaczepiać jakiegoś dziadka, oni go szturchneli on ich gazem to oni mu butelke na głowie, wszystko w ciągu kilkunastu sekund na skrzyżowaniu Jana Pawła z Solidarności po godzinie 17, mało?) poza tym inaczej postrzegam miasto jako ja, które jest dla mnie jak duże podwórko, wiem co gdzie i jak a własną dzielnice mogę traktować jak przedpokój, metafora rzecz jasna, ale tak jest, i myśle, ze mieszkańcy Stolicy, którzy chcą się połaszczyć na cudze sprzęty i gadżety inaczej spojrzą na mnie a inaczej na (jak zakładam) ubranych odmiennie, może obwieszonych kamerami czy aparatami mówiących po angielsku przyjezdnych i na pewno mają swoje miejscówki, w których łatwiej obejść im się z turystami niż gdzie indziej.
Co do tekstu o wysyłaniu do hotelu...jak masz sporą hawire to może i zapraszasz rodzine do siebie, gratuluje, ale jak bys mieszkał na kilkudziesięciu metrach w 4 osoby a przyjadą Ci jeszcze 4 no to życze powodzenia, ze spaniem to jeszcze ale łazienka się nie powiększy a ile czasu zajmie 8 osobom wykąpanie się to już można sobie przeliczyć, z resztą przyjeżdżający się nie zgadzają między innymi z tego względu.
A w ogóle to dzięki wielkie za namiary, biore się za sprawdzanie!
Pozdrawiam, strzałka! -
Rob.Com
dobra, spytam jeszcze o te dwa i mam pełny przekrój:
Hetman na Klopotowskiego
i Maria na Jana Pawla II
ktoś za ktoś przeciw, kto się wstrzymuje od głosu?
Pozdro!:> -
pepe2
ETAP HOTEL na Powiślu przy Wisłostradzie. Blisko do Łazienek i do Sejmu okolica bardzo bezpieczna. Więcej w Google znajdziesz -
Anonim
Bardzo pilnie poszukuję noclegu od soboty 19 maja do piątku 25 maja. Znajdzie się coś do 30zł za noc?:/ -
Turas
wpisz w googlu "kwatery pracownicze warszawa"... za ta cene to bedzie i czysto i ladnie; ) -
Anonim
Bardzo dziękuję:) teraz jest o wiele łatwiej. Mnóstwo jest noclegów w Warszawie, ale żeby znaleźć coś blisko celu, trzeba sie na pracować:/ -
Our Trees... Where Did They Go?
-
Matevsz
moze mozna udac bezdomnego albo nawalic sie to spedzi sie noc w izbie wytrzezwien ale to moze byc drogie wiec pozostaje udac bezdomnego i zglosic sie do monaru :P
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne