-
Grono.Net
Odkrylam to miejsce razem ze znajomym jakies trzy tygodnie temu i jest naprawde sympatycznie
nie pamietam ulicy...ale napisze jak tam dojsc \
trzeba dojsc do samych fusów isc caly czas prosto minac budke policji i juz bedzie widac czerwony szyld
ceny sa normalne
lokal jest nowy no nie az tak ale ma dwa miesiace
nie jest to zaden klub,muzyka za glosno nie gra wiec mozna spokojnie porozmawiac i sie napic
wystroj nawet nawet ,ladnie tylko troche pomieszanie styli bar drewniany/na staro/ a obok czerwone skorzane kanapy i stoly ze stali innox,obrazy...deko nawet spoko...
jedyne co mi nie pasowalo to to ze na polkach na scianach byly poustawiane puste pudelka po alkoholach , pomysl spoko ale nie do tego lokalu
za pierwszym razem jeszcze nie dostali koncesji na alkohol,a wczoraj nie bylo papierosów :( ale za to barman czestowal swoimi wiec ok... :)
obsluga jedna kelnerka , sympatyczna nawet wyrabiala sie ,troszke lapki jej sie trzesly ale wybaczam
no miejsce jest malutkie na ok 50 osób
przejde teraz do barmana
.... sympatyczny z wygladu mlody zapalony barman
zamowilam sex na plazy
jedyne co mnie denerwowalo to to ze chyba ze 2 minuty machal shakerem nawet trzy- przesada chlopak musi sie troszke jeszcze nauczyc
ale zaskoczyl mnie pozytywnie przyrzadzony przez niego drink wygladal rewelacyjnie
karambola pomarancza i cytrynka wetknieta w szklanke dwie koktajlowki..czyste szklo
naprawde takiej dekoracji sexu nie widzialam ze dwa miesiace
duzy plus za to
ale jedyne co nas odrzucilo to menadzerka lokalu...ktora przy barze lansowala sie niesamowicie,wypinajac tylek jak by byl nie wiadomo jak piekny
ale najgorsze jest to ze majtki ktore jej wystawaly byly pożółkłe,,,,, fuj ,a miala biale spodnie wiec sobie wyobrazcie
nastepnym razem przyniesiemy jej wybielacz ace :]
ale ogolnie polecam..
-
Herbie
Hehe, to zabawne, wczoraj wieczorem przechodzilem kolo Fretowiska (nie wchodzac do srodka) i rzeczywiscie, pewna pani, zapewne owa managerka, siedziala przy barze wypinajac na maxa tylek. Jakiego koloru miala majtki, tego nie wiem, bo tylko z daleka widzialem. Moze to i dobrze. -
Grono.Net
-
gacie w kwiaty
To chyba będzie najdłużej otwarte źródełko na Nowym Mieście (nie licząc Czternastki, ale to zupełnie inna klasa, hehe). Wszędzie o 12 wyganiają, może w łykend troche później, a tu- do ostatniego gościa. Pewnie do czasu aż się mieszkańcy zaczną skarżyć... :) -
-
Grono.Net
tak to jest dobre ze do ostatniego goscia
jutro mam plan isc tam znowu
bo naprawde podaja wysmienita margarite i sex na plazy
wczoraj bylam w lemonie i znajomy barman strasznie mnie rozczarowal....
w sexie zamiast zurawinki sok porzeczkowy o fuj....
-
gacie w kwiaty
Daje minusa za nadgorliwego kelnera - kręcił sie koło nas, co chwila wymieniał popielniczki i filował zza winkla czy aby nie ma na stole jakiejś pustej szklanki. Denerwują mnie takie akcje i tacy kolesie :/ -
Grono.Net
hahahaha
no to tak wkurzajace
sama jestem kelnerka
ale wszystko z umiarem -
zoś
Jak ostatnio tam byłam to nie mieli jeszcze licencji na alkochol. Zrobili za to sprytny myk - przy zakupie dowolnego makaronu - piwo gratis. Ogólnie dwie gwiazdki.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne