-
a
Jednym z takich nietypowych miejsc w Warszawie (wedlug mnie) jest Antykwariat Chimera (najwiekszy w warszawie ok. 200tys woluminów) znajdujący sie na ul.Działdowskiej. Miesce to ma niepowtarzalny klimat. Wiele godzin spedzilem przegladajac polki z ksiazkami, czego rezultatem jest zakup wielu ciekawych ksiazek. Fanom czytania goraco polecam to miejsce.
Pozdrawiam -
Anonim
-
a
Co do cen to roznie to bywa. Najlepszyt interes zrobilem kupujac ksiazke za 1,5zl i to za ksiazke na ktora polowalem od dawna. Ceny wachaja sie glownie od 3-20 zlotych sa oczywiscie dorzsze ksiazki... Oczywiscie mozna sie targowac, ja raz za zakup 7 ksiazek, osma moglem sobie wybrac gratis, a ksiazki kupilem za ok 30 zlotych.
Jak sie dostac: http://www.chimera.hostingpro.pl/in...
W najblizszym czasie wybieram sie poszperac co nie co w zakurzonych polkach pelnych ksiazek... -
Anna Abgarowicz
ooooo fantastycznie, że o tym napisałeś. od dawna szukałam takiego miejsca! -
-
Anonim
-
Ktoś
ja o Tym Antykwariacie to pracę semestralną pisałem i dostałem 5 :D. Niepowtarzalny klimat starego przedszkola, które się tam mieściło jeszcze parę lat temu noi właściciel bardzo młody ok. 25 lat - +en wiek i takie zajęcie; ) -
Ktoś
-
a
Z tego co wiem Chimera ma 3 oddzialy: Głowna znajduje sie na Działdowskiej link do strony muzeum znajduje sie wyzej. Drugi oddzial znajduje sie na Koszykowej przed hala Koszyki (taki barak). Mozna znalesc tam ciekawe rzeczy jednak odstrasza mala ilosc miejsca i gdy jest troszke wiecej ludzi jest nieciekawie. Na trop 3 antykwariatu Chimery jeszcze sie nie natknalem; ) -
a
http://www.chimera.hostingpro.pl/in... strona antykwariatu Chimera... -
Anonim
Ja też strasznie lubię ten antykwariat, bo mozna znależć tam książki, jakich nie ma w zadnym antykwariacie w warszawaie. Denerwuje mnie tylko ten ich bałagan, ale da sie przeżyć. Pozdrawiam
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...
Miejsca grona (85)
-
4 POKOJE KLUBOKAWIARNIA Wileńska 19, Warszawa
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
Antykwariat Zamieniecka 90, paw.85, Warszawa
-
Stara Praga Kawiarnia www.starapraga.waw.pl mackiewicza, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
- Dodaj miejsce