Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karolek

wchodziles na dach zlotych tego wyzszego czy nizszego budynku? w wyzszym mnie kiedys zlapali i nie bylo ciekawie...
  • Anonim

Potrzebuje jakis plaski dach , z ładnym widokiem do sesji zdjeciowej. jesli ktos cos wie to prosze o info na priv. jak najszybciej.

z gory dziekuje; ) Kasia
  • PoradnikWynajmu.pl

Zapraszam do mojego bloga. Tam zamieściłem parę zdjęć "prawię" z dachu.

* zastąp "."

historia-w-warszawie.blogspot* com

i przy okazji

wynajem-mieszkania-warszawa.bl ogspot*com

• daria wozniak

Poszukuje pilnie dachu :-) wiem ze zimno i snieg... ale wejsc bym chciala chocby na 10min :-) bardzo zalezy mi na czasie!!! wiecie jakie sa dostepne?
  • żulietta

kto chętny na zwiedzanie dachów ? sczególnie nocą...
    w towrzystwie razniej
    piszcie aquamaryne@wp.pl
  • Paula

Witam,

potrzebuje informacji gdzie ewentualnie miesci sie dach na ktorym mogloby sie pomiescic 15-20 osob na okolo 1-2h użytkowania, zeby w miedzy czasie nikt nas nie pogonił :)???!!!
    I czy to na pewno prawda ze mozna korzystac z dachów hoteli jezeli jest sie w jakims zameldowanym bez zadnych konsekwencji???

pilnie prosze odpowiedz :)
  • Anonim

to może na wakacje ktoś powie jakie aktualnie dachy otwarte?
    baaardzo proszę o informacje (priv). :):)
  • Piotrek

Polecam; )

http://www.brodno.waw.pl/2011/06/09...
  • raptus

hej, może znajdzie sie jakieś towarzystwo do zwiedzania dachów? ...no i w sumie ktoś zorientowany by sie przydał, bo szczerze nie za bardzo orietnuje sie gdzie da sie wejść :)
    global111@interia.pl
  • Justyna

Jakies informacje o nowych/starych ale otwartych?
  • Meg

ktoś wie czy można wejść na dach Nowograckiej 46??? widziałam zdjęcia i baaardzo chciałabym tam wejść na foty; ) jakieś info??
  • Reakcja Redoks'

Zapraszam ponownie na wieżę kościoła św. Stanisława Kostki przy pl. Wilsona. Mam klucze i chętnie wprowadzę. :)
  • Roman Testowy

Hej, czy to z św. Stanisława Kostki przy pl. Wilsona dalej aktualne?
  • Artur.

Wiem, że trochę odświeżę temat, ale czy ktoś orientuję się gdzie można jeszcze znaleźć jakiś otwarty dach; ) ? Najlepiej w centrum, ale inne dzielnice Warszawy też chętnie zwiedzę :)
  • ONE

Podpisuję się pod postem powyzej.
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)