-
Karolek
wchodziles na dach zlotych tego wyzszego czy nizszego budynku? w wyzszym mnie kiedys zlapali i nie bylo ciekawie... -
Anonim
Potrzebuje jakis plaski dach , z ładnym widokiem do sesji zdjeciowej. jesli ktos cos wie to prosze o info na priv. jak najszybciej.
z gory dziekuje; ) Kasia -
PoradnikWynajmu.pl
Zapraszam do mojego bloga. Tam zamieściłem parę zdjęć "prawię" z dachu.
* zastąp "."
historia-w-warszawie.blogspot* com
i przy okazji
wynajem-mieszkania-warszawa.bl ogspot*com
-
-
daria wozniak
Poszukuje pilnie dachu :-) wiem ze zimno i snieg... ale wejsc bym chciala chocby na 10min :-) bardzo zalezy mi na czasie!!! wiecie jakie sa dostepne? -
żulietta
kto chętny na zwiedzanie dachów ? sczególnie nocą...
w towrzystwie razniej
piszcie aquamaryne@wp.pl
-
Paula
Witam,
potrzebuje informacji gdzie ewentualnie miesci sie dach na ktorym mogloby sie pomiescic 15-20 osob na okolo 1-2h użytkowania, zeby w miedzy czasie nikt nas nie pogonił :)???!!!
I czy to na pewno prawda ze mozna korzystac z dachów hoteli jezeli jest sie w jakims zameldowanym bez zadnych konsekwencji???
pilnie prosze odpowiedz :) -
Anonim
to może na wakacje ktoś powie jakie aktualnie dachy otwarte?
baaardzo proszę o informacje (priv). :):) -
Piotrek
-
raptus
hej, może znajdzie sie jakieś towarzystwo do zwiedzania dachów? ...no i w sumie ktoś zorientowany by sie przydał, bo szczerze nie za bardzo orietnuje sie gdzie da sie wejść :)
global111@interia.pl -
Justyna
-
Meg
ktoś wie czy można wejść na dach Nowograckiej 46??? widziałam zdjęcia i baaardzo chciałabym tam wejść na foty; ) jakieś info?? -
Reakcja Redoks'
Zapraszam ponownie na wieżę kościoła św. Stanisława Kostki przy pl. Wilsona. Mam klucze i chętnie wprowadzę. :) -
Roman Testowy
-