Warszawa Nieznana [24040]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

szukam informacji na temat warszawskich biurowcow!!a konkretnie dachy.gdzie dachy sa dostepne dla kazdego skad jest piekny widok?jakie miejsca polecacie na nocne podroze?
  • ladyD(estruction)

Pałac Kultury
    pewno nie o to ci chodzilo a poza tym nie wiem czy czynny w nocy jest taras widokowy
    ale wiesz, na moja radę zawsze można liczyć;)
  • "Czas tem płynie..."

Koło mojej szkoły na chodakowskiej jest taki na wpół opuszczony budynek. Na dach nie da rady ale na strych a z niego widać centrum Wawy naprawde polecam. Klimacik super, gorzej z czystością itp. :-)
  • Anonim

dzieki bardzo.A nie wiecie czy dostep na dzach jest mozliwy w takich wiekszych biurowcach?
  • Anonim

Wiesz .. pewnie da się wejść tlyko trzeba pokombinować .. wcisnąć jakiś mały kit, że np musisz foty porobić i ładnie sie uśmiechnąć .. może się złapią .. warto spróbować :)
  • Anonim

Galeria mokotow i BUW;) W sensie ze nie dokladnie ale w ramach mizernego ekwiwalentu moze starczy?
  • Anonim

no czemu nie.a jakis mariot albo intraco/niewykonalne?
  • abra

niestey żeby sie gdziekolwiek dostać to problem , próbowałam do mariota ale tam trzeba chociaż miec klucz hotelowy a potem juz tylko winda i do nieba :)
  • filip

milenium plaza. do zrobienia
  • Anonim

do zrobienia...tzn da sie zalatwic czy poprstu wjezdzasz i jestes?
  • szym

taras widokowy kolo placu zamkowego
    bilet 2 lub 3 z
    ::sZ::
  • filip

trzeba troche pokabinowac. kiedys dawalo sie wejsc bez problemu ale teraz przy windach na gorze jest ochrona....
    trzebaby albo sciemnic kolesiowi ze sie idzie do kogos. a jak nie pozwoli to przy glownym wejsciu do budynku jest taki stolik i tak trzeba sobie zalatwic identyfikator "gosc", mysle ze metoda dobrego sciemniania. jak dostaniesz to droga wolna. wbijasz sie windami na sama gore (tylko nie windami tymi ktore sa na srodku tylko takimi z boku). wbijasz sie na samo gore i musisz znalesc jakas klatke schodowa. schodami na samo gore i tam powinien byc otwarty wlaz na dach :))))
  • Anonim

znajomy moich rodziców jest szefem ochrony w takim wieżowcu...mówił ze teraz bardzo pilnują i naprawde bardzo trudno sie tam dostac (też chciałam wejsc na dach)--w związku z zagrozeniem terrorystycznym
  • filip

jeszcze jak ten budynek sie nazywal reform plaza i nie bylo ochrony przy windach mozna bylo robic cos ie chcialo. raz niemalze przypadkiem dostalismy sie na dach :)
  • Anonim

Ja niedługo będe "zwiedzać" dach INTRACO ... więc zobaczymy ..
  • Anonim

no t mnie genrelanie zmartwiliscie.....a myslalam ze jest latwiej...
  • Anonim

tia zagrozenie terrorystyczne na gorze budynku :) Paranoja siega wszedzie :)
    Chyba bomby stamtad nie zdetonuja
    raczej w parkingu podziemnym.
    A co do dostania sie gdziekolwiek to chyba jest z tym problem, jakos nie wyobrazam sobie zarzadcy budynku ktory zgadza sie na wedrowki po dachu wierzowca, pomijajac to ze zwykle na nich sa roznego typu instalacje.
  • Pau

dach PAN (palac staszica), a tam na tarasie, stolówka dla pracowników naukowych i wszytkich którzy tam zawitają, widok raczej na dachy, ale klimat jest...można sączyć kompot, zajadać się schaboszczakiem i kątem oka obserwować Marię Janion;) warto:)
  • Anonim

no tez myslalem ze troszke prosciej jest

• adelka

a który dach, na który da się wejść, polecacie na zdjęcia (czyli żeby był niezły widok, najlepiej takiej szarej, brudnej warszawy, ale żeby nie tylko dachy było widać).
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)