-
Anonim
Moze znacie miejsca gdzie wieczorem raczej nie warto sie pokazywac?
z wiadomych powodów....no chyba ze wyglada sie jak MARV z sin city:))))) -
Użytkownik zalatany
nawet okolice starego miasta bywaja niebezpieczne... mnie tak kiedys w nocy jakies pijane dresy goniły... -
Acid Gringo
ja niepolecam - dw wilenski , okolice dw stadionu . kolo pedetu na woli na przystankach notorycznie kroja . pozatym wszedzie trzeba uwazac .. -
Sara
-
-
Anonim
-
Anonim
Nie pojawiac sie pod moim domem.
Psem poszczuje :]
Wileniak wieczorowa pora.
Park brudnowski tez nie jest zbyt "sympatyczny". -
Anonim
-
Anonim
rozpatrujemy miejsca, gdzie notorycznie nas napadali, czy mówimy o pojedynczym wyskoku??
jeśli to pierwsze to za małolata jarmark europa
a teraz to właściwe gdziekolwiek sie może zdarzyć. póki co bez lipy powroty mam od strówki na ursynów na piechotę wracałem i było wszystko spoko (okolice śródmieście południe, puławska, dolna aż do dolinki służewieckiej lub kenu, nie pamiętam którędy szedłem; ))) -
miśka
Sandman, ja nie wiem jakim cudem chcesz pl.Hallera zaliczac do tych zlych. Zdecydowanie nie rozumiem :/ -
Anonim
a to proste:) bylem tam kilka razy ok 1 rano i zawsze bylo nieciekawie:))))))
na cale szczescie dosyc szybko biegam gdy jest ich wielu a pojedynczych bije;)
-
Anonim
okolice wiaduktu na Marsa-pkp gocławek.. wiem co mówię niedaleko miałam lo, mi zdarzyła się raz bardzo niemiła sytuacja ale słyszałam o bardzo wielu -
Anonim
-
aharat
-
Anonim
tam po prostu kolo stacji sa familoki, w których mieszka żulostwo i dresiarstwo o zapędach mafijnych;)choc te żulki są niegroźne, to dresiarstwo wręcz przeciwnie... a moja bardzo niemiła sytuacja była taka że zwiewałam przed dresiarzmi, którzy chcieli mnie skroić, a chwilę przedtem widziałam jak napadli i okradli tam inną kobietę... -
orzech=+.<_
wszędzie tam gdzie psiarswto nie zagląda może być niebezpiecznie...
czyli z dala od utartych szlaków -
Anonim
-
Perilla
aha. mnie na szczescie jeszcze nic nigdy nie spotkalo..odpikac w niemalowane.. ale kumple z srodku dnia pobili i skroili pod kinem Luna... nikt sie nawet nie zatrzymal zeby mu pomoc... -
Anonim
ludzka znieczulica jest najgorsza......
zrobmy bojowki walczace z przerosnietymi dresikami................
-
Perilla
koniecznie...a na ludzka znieczulice trzeba jakos zaczac reagowac. moze samemu dawac przyklad. -
Anonim
OeS: tam na gocławku akurat policja czesto patrole (a na pewno mialajak chodzilam tak do liceum), ale to sytuacji nie zmieniło....jest jak było
całe szczęście ja już tam od roku nie byłam i się nie wybieram, ale każdego może coś spotkać
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne