-
sobylmine
ja wiem, że to sie przewijało na róznych gronach pięc tysięcy razy, ale pilnie potrzebuje info : co tam znajde, gdzie mam szukac, czy fajnie, warto :)
planuje urzadzic tam impreze kumplei, urodzinowa.. hihi :) -
Adi
po co tam robic impreze i to niszczyc niemacie jakiejs dzialki czy co :/
parodia -
Osiołek ,Czy Muszę Coś Dodać?
zaraz niszczyc.......... pomys fajny , a niektorzy lubia takie klimaty . Olszynka to jednak nie najlepszy pomysl - teren nalezy do pkp( a u nich to zaraz wlamem nazywaja:/ ), prad wlasny trzeba miec (zeby muza grala np), i jest tam kilka czynnych magazynow - jak cos ktos uslyszy to sie zdziwi i moze wezwac mundurowych ( policja to nie tak zle w porownaniu do sokistow w srodku nocy ) proponuje poszukac czegos zupelnie opuszczonego. Sam mam podobny problem z nastepna sobota:) Sprawdzalem tez hangar na odolanach ale zbyt duzo bylo niewiadomych. Napisz na kiedy szukasz to moze bede juz mial jakies sprawdzone miejsce... -
sobylmine
nie zamierzamy nic niszczyc. a dzialki nie mam - jakos nie jest mi przykro.
no własnie na sobote 18. tyle ze moje priorytety to zeby to bylo blisko grochowia, goclawia.
muzy byc nie musi, jak sie sami nakrecimy to i sami sobie pospiewamy; ) chcialabym zebysmy troche zeksplorowali, a potem usiedli obok i swietowali jej urodziny. ale jak mowisz, ze nie mozna byc glosno to dupa..
to sie pewnie przejdziemy na olszynke do lasu i tam gdzies.. moze tam znacie fajne miejsca?
-
-
Maś
-
Anonim
Klimatyczne urodziny za cenę dostania w mordę to chyba nienajlepszy pomysł. Wiesz, to nie jest bezpieczna okolica, kiedyś na działkach ucięli komuś głowę...have a nice time :P -
sobylmine
bez przesady, aż tacy bezbronni nie będziemy. ale tam nie jest fajnie, jakieś bagna, coś nie wiadomo co.. no trudno, poszukam jeszcze;) jakby wam się coś przypomniało to czekam..; ) -
Paffi :)
nie ma to jak pocieszenie :P
jakoś nie kręcą mnie takie imprezy ale każdy robi to co lubi; -) -
Anonim
-
Anonim
na olszynce strasznie policja czy tam straz ochrony koleji gania, jak sie ktos plącze.....kiedys mojego kumpla nizle pogonili, co wspomina teraz bardzo niemilo -
sobylmine
az tacy bezbronni nie jesteśmy;P jesio poszukam, ale jakby ktos naprzykład wpadł na coś, to czekam..;) -
sobylmine
az tacy bezbronni nie jesteśmy;P jesio poszukam, ale jakby ktos naprzykład wpadł na coś, to czekam..;) -
sobylmine
-
kobieta prasująca
Kiedyś bardzo fajnie było na Fortach Bema, w dzień było takie cygańskie niewiadomo co, a w nocy nic, tylko troche pilnowali... A poza tym jeden minus - obok jest jakis klub sportowy i same dresikowate towarzystwo. To ten klub (hotel), gdzie jakies 4 miesiace temu skopali jakiegos chlopaka... Pewnie nie pamietacie tej sytuacji. -
Anonim
targowek, stare zntk - duze hale naprawcze pkp w okolicach trasy torunskiej ale to tez teren pkp, a rozgrywaja sie tam paintballowe igraszki i nigdy nie bylo problemow z sokistami ale to wciaz teren pkp troche smarow na podlodze ale klimat nienajgorszy -
PioTTr
> duze hale naprawcze pkp w okolicach trasy torunskiej
Jeden, jedyny, jedyniusieńki raz w życiu, kiedy mnie skroili, to było właśnie tam a konkretnie to na peronie "Warszawa Toruńska"... -
Anonim
Z tego, co słyszałem, jest możliwość wynajęcia składu PKP i zrobienia imorezy w biegu - na zasadach zwykłego kursu 200-tonową taksówką. Szukasz klimatu - idź za ciosem! -
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne