Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sobylmine

ja wiem, że to sie przewijało na róznych gronach pięc tysięcy razy, ale pilnie potrzebuje info : co tam znajde, gdzie mam szukac, czy fajnie, warto :)

planuje urzadzic tam impreze kumplei, urodzinowa.. hihi :)
  • Adi

po co tam robic impreze i to niszczyc niemacie jakiejs dzialki czy co :/

parodia
  • Osiołek ,Czy Muszę Coś Dodać?

zaraz niszczyc.......... pomys fajny , a niektorzy lubia takie klimaty . Olszynka to jednak nie najlepszy pomysl - teren nalezy do pkp( a u nich to zaraz wlamem nazywaja:/ ), prad wlasny trzeba miec (zeby muza grala np), i jest tam kilka czynnych magazynow - jak cos ktos uslyszy to sie zdziwi i moze wezwac mundurowych ( policja to nie tak zle w porownaniu do sokistow w srodku nocy ) proponuje poszukac czegos zupelnie opuszczonego. Sam mam podobny problem z nastepna sobota:) Sprawdzalem tez hangar na odolanach ale zbyt duzo bylo niewiadomych. Napisz na kiedy szukasz to moze bede juz mial jakies sprawdzone miejsce...
  • sobylmine

nie zamierzamy nic niszczyc. a dzialki nie mam - jakos nie jest mi przykro.

no własnie na sobote 18. tyle ze moje priorytety to zeby to bylo blisko grochowia, goclawia.
    muzy byc nie musi, jak sie sami nakrecimy to i sami sobie pospiewamy; ) chcialabym zebysmy troche zeksplorowali, a potem usiedli obok i swietowali jej urodziny. ale jak mowisz, ze nie mozna byc glosno to dupa..
    to sie pewnie przejdziemy na olszynke do lasu i tam gdzies.. moze tam znacie fajne miejsca?
  • Maś

po drugiej stronie kanałku masz las, i wieś i pola.
  • Anonim

Klimatyczne urodziny za cenę dostania w mordę to chyba nienajlepszy pomysł. Wiesz, to nie jest bezpieczna okolica, kiedyś na działkach ucięli komuś głowę...have a nice time :P
  • sobylmine

bez przesady, aż tacy bezbronni nie będziemy. ale tam nie jest fajnie, jakieś bagna, coś nie wiadomo co.. no trudno, poszukam jeszcze;) jakby wam się coś przypomniało to czekam..; )
  • Paffi :)

nie ma to jak pocieszenie :P

jakoś nie kręcą mnie takie imprezy ale każdy robi to co lubi; -)
  • Anonim

to juz moze lepiej nad wisla pod mostem Siekierkowskim
  • Anonim

na olszynce strasznie policja czy tam straz ochrony koleji gania, jak sie ktos plącze.....kiedys mojego kumpla nizle pogonili, co wspomina teraz bardzo niemilo
  • sobylmine

az tacy bezbronni nie jesteśmy;P jesio poszukam, ale jakby ktos naprzykład wpadł na coś, to czekam..;)
  • sobylmine

az tacy bezbronni nie jesteśmy;P jesio poszukam, ale jakby ktos naprzykład wpadł na coś, to czekam..;)
  • sobylmine

kurcze, sorry, cos mi sie sypie :) dzieki za wiesci
  • kobieta prasująca

Kiedyś bardzo fajnie było na Fortach Bema, w dzień było takie cygańskie niewiadomo co, a w nocy nic, tylko troche pilnowali... A poza tym jeden minus - obok jest jakis klub sportowy i same dresikowate towarzystwo. To ten klub (hotel), gdzie jakies 4 miesiace temu skopali jakiegos chlopaka... Pewnie nie pamietacie tej sytuacji.
  • Anonim

targowek, stare zntk - duze hale naprawcze pkp w okolicach trasy torunskiej ale to tez teren pkp, a rozgrywaja sie tam paintballowe igraszki i nigdy nie bylo problemow z sokistami ale to wciaz teren pkp troche smarow na podlodze ale klimat nienajgorszy
  • PioTTr

> duze hale naprawcze pkp w okolicach trasy torunskiej
    Jeden, jedyny, jedyniusieńki raz w życiu, kiedy mnie skroili, to było właśnie tam a konkretnie to na peronie "Warszawa Toruńska"...
  • Anonim

Z tego, co słyszałem, jest możliwość wynajęcia składu PKP i zrobienia imorezy w biegu - na zasadach zwykłego kursu 200-tonową taksówką. Szukasz klimatu - idź za ciosem!
  • senner

to ja taką taksówkę zamawiam!
    do duzego pokoju!
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)