- 1
- 2
-
Maś
-
Drapson
jak dla mnie to spoko tylko 12 osob to troszke malo...i moglby kursowac czesciej niz co godzine. -
Anonim
-
Maś
No Asiu zgadzam się, jeżeli co godzina to chociaż więcej ludzi, ale co tam...:)
Ale nie wiem czy rejsik śmierdzącą Wisełką jest atrakcyjny; P -
-
Osiołek ,Czy Muszę Coś Dodać?
Swietnie - moze wreszcie jedyne miasto w europie ktore przeciete rzeka zupelnie ja ignoruje ( glownie pisze o architekturze ) - uzna iz nad brzegiem tez mozna cos zrobic. Tak na logike jak pojawia sie "wislane tramwaje" to teren ten stanie sie komercyjnie atrakcyjny - ale ... zobaczymy. -
Maś
-
!!!...venusl...!!!
bardzo fajnie, tylko faktycznie szkoda, że tak malo ludzi...i co do ogródków piwnych tez sie zgodze... :( -
12 osób? znajac życie to chętnych będzie conajmnie 10 razy wiecej..
ale od czegoś trzeba zacząć.. -
Maś
-
magazynierroo patrollini
moze dzieki temu zacznie rozwijac sie takze calodzienne zycie na wisla. w innch miastach europejskich zycie odbywa sie nad woda a u nas ... -
Maś
-
Osiołek ,Czy Muszę Coś Dodać?
Tia... w zwiazku z jednym z podstawowych mechanizmow polskiej i warszawskiej polityki lokalnej - "skoro nie wiele mozna na tym zyskac to po co to ruszac" Dopiero kiedy inwestorzy pojawia sie na brzegu , wtedy w ich interesie bedzie aby Wisla nie odstraszala lecz przyciagala potencjalnych klientow... Miejmy nadzieje ze opcje typu "plaza" i "wislane tramwaje" przyspiesza troche ten proces ( tereny w centrum coraz drozsze ,a nad wisla drzewa ,krzaki i trawa rosnie ... to miasto jednak ma sporo pieniedzy skoro nie czerpie z tego zrodla ) -
Kasia
Nie psioczyć mi tu na Wisełkę, kochaną moją. A ogródki zlikwidowali, bo przecież robią nabrzeże. Ostały się tylko dwa stateczki. -
Magdalenka
Świetny pomysł. Mnie się bardzo podoba :) Coś czuję, że będę stałą klientką; ] -
!!!...venusl...!!!
-
Maś
-
Anonim
zawsze mój wychowawca na koniec roku robi nam taką niezwykła niespodzianke i zabiera nas na przejaszczkę łodzią:) wszyscy jesteśmy niezwykle zzaskoczeni -
jula
Genialne, ale zeby tylko 12 osob wchodzilo na raz?! No blaaagam, nigdy sie na taka wycieczke nie zalapie jesli tak to ma wygladac... -
Maś
-
Mortimer
Mogliby poslac te lodeczki na drugi brzeg. Zrobienie
tam kei w poblizu ZOO tez by zwiekszylo ilosc chetnych.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne