Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maś

http://www.wirtualna.warszawa.pl/wi...

Co myślicie?
  • Drapson

jak dla mnie to spoko tylko 12 osob to troszke malo...i moglby kursowac czesciej niz co godzine.
  • Anonim

mi sie podoba~
  • Maś

No Asiu zgadzam się, jeżeli co godzina to chociaż więcej ludzi, ale co tam...:)

Ale nie wiem czy rejsik śmierdzącą Wisełką jest atrakcyjny; P
  • Osiołek ,Czy Muszę Coś Dodać?

Swietnie - moze wreszcie jedyne miasto w europie ktore przeciete rzeka zupelnie ja ignoruje ( glownie pisze o architekturze ) - uzna iz nad brzegiem tez mozna cos zrobic. Tak na logike jak pojawia sie "wislane tramwaje" to teren ten stanie sie komercyjnie atrakcyjny - ale ... zobaczymy.
  • Maś

Szkoda że zlikwidowali ogródki piwne (bodajze tak się to nazywało..
  • !!!...venusl...!!!

bardzo fajnie, tylko faktycznie szkoda, że tak malo ludzi...i co do ogródków piwnych tez sie zgodze... :(
  • senner

12 osób? znajac życie to chętnych będzie conajmnie 10 razy wiecej..
    ale od czegoś trzeba zacząć..
  • Maś

Urządźmy spotkanie w tramwaju :D
  • magazynierroo patrollini

moze dzieki temu zacznie rozwijac sie takze calodzienne zycie na wisla. w innch miastach europejskich zycie odbywa sie nad woda a u nas ...
  • Maś

Cóż, Wisła jest wyjątkowo brudna :/
  • Osiołek ,Czy Muszę Coś Dodać?

Tia... w zwiazku z jednym z podstawowych mechanizmow polskiej i warszawskiej polityki lokalnej - "skoro nie wiele mozna na tym zyskac to po co to ruszac" Dopiero kiedy inwestorzy pojawia sie na brzegu , wtedy w ich interesie bedzie aby Wisla nie odstraszala lecz przyciagala potencjalnych klientow... Miejmy nadzieje ze opcje typu "plaza" i "wislane tramwaje" przyspiesza troche ten proces ( tereny w centrum coraz drozsze ,a nad wisla drzewa ,krzaki i trawa rosnie ... to miasto jednak ma sporo pieniedzy skoro nie czerpie z tego zrodla )
  • Kasia

Nie psioczyć mi tu na Wisełkę, kochaną moją. A ogródki zlikwidowali, bo przecież robią nabrzeże. Ostały się tylko dwa stateczki.
  • Magdalenka

Świetny pomysł. Mnie się bardzo podoba :) Coś czuję, że będę stałą klientką; ]
  • !!!...venusl...!!!

pomijając smród, pralki i fiaty126p w wodzie, to będzie fajnie :)
  • Maś

Myślę, że posprzątali trochę :P
  • Anonim

zawsze mój wychowawca na koniec roku robi nam taką niezwykła niespodzianke i zabiera nas na przejaszczkę łodzią:) wszyscy jesteśmy niezwykle zzaskoczeni
  • jula

Genialne, ale zeby tylko 12 osob wchodzilo na raz?! No blaaagam, nigdy sie na taka wycieczke nie zalapie jesli tak to ma wygladac...
  • Maś

Schowasz się komuś pod bluzkę i hopsa!
  • Mortimer

Mogliby poslac te lodeczki na drugi brzeg. Zrobienie
    tam kei w poblizu ZOO tez by zwiekszylo ilosc chetnych.
  • 1
  • 2
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)