Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • d

Hej zwracam sie do miłośników takich niekomercyjnych wypraw Czy wiecie coś na temat takich ludzi którzy takie coś organizują. Może znajdzie się tu kilku zapaleńców i zorganizowalibyśmy taką wyprawę po tunelach metra nieeksploatowanych, sztolniach, kanałach . Co wy na to. Piszcie tu lub na maila:
    mizal@interia.pl
  • Monia

ja jestem za :)
  • Anka M.

jak to po tunelach metra? chcesz chodzić po torach?:>
  • d

po tunelach metra po których metro nigdy nie jezdziło, są tunele budowane w latach 50, które nie zostały dokończone
  • Anonim

>Michał napisał
    >po tunelach metra po których metro nigdy nie
    >jezdziło, są tunele budowane w latach 50,
    >które nie zostały dokończone

Ja sie pisze na kanały i tunele :) nocą.
  • d

kiedy może sobota 25 listopad?
  • Silvia

Jestem za
  • d

piszcie na maila:
    mizal@interia.pl
  • Monia

Moze byc sobota :) super super
  • Kokura Lucky

okej
    ja też się pisze
    [tylko żeby termin pasował]
  • !3!ZK!T

bardzo głupi pomysł poszukajcie sobie grona tematycznego "mitologia miejska" tam jest sporo tematów dotyczących opuszczonych tuneli metra wejscia do tuneli są zamkniete , zalane lub nie bedziecie wiedzieli jak do nich wejsc
  • Anonim

kurdę, pomysł extra, ale trzeba trochę racji przyznać !3!ZK!T że będzie problem z odnalezieniem takich tuneli.. no i 25.XI mi nie pasuje, bo idę wtedy na bal andrzejkowy :/ jakiś inny termin??
  • !3!ZK!T

tunele są na targówku , powislu i ursynowie ale nie wejdziecie do zadnego z nich powiadam wam :] zalane w cholere albo za cementowane wejscie..... itp
  • Anonim

> po tunelach metra po których metro nigdy nie jezdziło, są tunele budowane w
    > latach 50, które nie zostały dokończone

Wez akwalung; )
  • kwiator

ursynowie ?

hehe mozesz napisac cos wiecej ?

moze byc link do tematu na mitologji
  • d

na ursynowie jest zeliwny właz przy końskim jarze
  • kwiator

hmm moze cos wiecej; czesto tam wpadam na spacery

gdzie ten wlaz ? nie wymagam podania wspulrzednyh minutowo sekundowyh z gogle earth; p wystarczy jakis przyblizony opis
  • Anonim

Na jednej z warszawskich stron eksploratorskich jest spory artykul-relacja z wyprawy ursynowskimi kanalami, polecam poszukanie.
  • kwiator

" Na jednej z warszawskich stron eksploratorskich "

hehe niewatpliwie jest on tez na jednej ze stron internetowyh; p

jak sobie przypomnisz na kturej to daj prosze znac :O)
  • Michał B.

nie ma tak ze nie mozna wejsc....trzeba poszukac dobrze:)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)