-
Michalavik
-
agata j.
ja też chcę więcej palm!
ale nie tylko - jestem za dokoloryzowaniem jakoś miasta, bo czyż tak nie jest przyjemniej? -
Anonim
Chcieliście konstruktywnej krytyki palmy i jakiejś kontrpropozycji? No to macie:
Umieścić parodię rzeźby socrealistycznej. Na przykład murarz z kielnią ( a'la ten z MDM ) w jakiś ciuszkach Clubbingowych. O szczegółach niech pomyślą wykwalifikowani artyści.
Ogólnie w założenia są dwa:
-Nawiązać do stylu socrealistycznego i sparodiować go.
-Nawiązać do obecnych zjawisk w stolicy
Jak ktoś ma czas i pomysł, to niech zrobi projekt i podeśle linka :) -
Anonim
pomysł kacpra mnie rozbroił. na serio. miejsce spotkań: clubbingowy murarz... :)
jak jeszcze de gaulle'a nie odsłonili to wyglądał jak pomnik anonimowej muzułmanki... w zwiewnych szatach i kwefie.
a palma teraz ma chyba odrobinkę zbyt sterczące te liście... gdyby je rozłozyli jakoś. i tak źle, i tak niedobrze. -
-
PioTTr
Cóż, może to nie będzie popularne co napiszę, ale jako człowiek, ktory się w tym mieście wychował jestem przeciwny palmie w centrum Warszawy. Jej miejsce jest na Wiejskiej - bo tam palma najczęściej odbija... -
Anonim
Albo zrobić murarza w fartuchu z kielnią w jednej ręce, a z komórką w drugiej. Albo mu laptopa dorobić, ale jak wyrzeźbić laptop, żeby nie wyglądał jak książka?
Albo umieścić go pod palmą i założyć mu girlandy z kwiatów jak na hawajach. -
Anonim
skoro palma ma juz liscie wiec mozemy zrobic jakąś ustawkę pod palmą...lato juz sie zbliża :D -
szym
palma jest
sam widzialem
nadal malo pszekonujaca
i nadal plastikowa
::sZ::
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne