Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michalavik

...popieram...
  • agata j.

ja też chcę więcej palm!

ale nie tylko - jestem za dokoloryzowaniem jakoś miasta, bo czyż tak nie jest przyjemniej?
  • Anonim

Chcieliście konstruktywnej krytyki palmy i jakiejś kontrpropozycji? No to macie:
    Umieścić parodię rzeźby socrealistycznej. Na przykład murarz z kielnią ( a'la ten z MDM ) w jakiś ciuszkach Clubbingowych. O szczegółach niech pomyślą wykwalifikowani artyści.
    Ogólnie w założenia są dwa:
    -Nawiązać do stylu socrealistycznego i sparodiować go.
    -Nawiązać do obecnych zjawisk w stolicy
    Jak ktoś ma czas i pomysł, to niech zrobi projekt i podeśle linka :)
  • Anonim

pomysł kacpra mnie rozbroił. na serio. miejsce spotkań: clubbingowy murarz... :)

jak jeszcze de gaulle'a nie odsłonili to wyglądał jak pomnik anonimowej muzułmanki... w zwiewnych szatach i kwefie.

a palma teraz ma chyba odrobinkę zbyt sterczące te liście... gdyby je rozłozyli jakoś. i tak źle, i tak niedobrze.
  • PioTTr

Cóż, może to nie będzie popularne co napiszę, ale jako człowiek, ktory się w tym mieście wychował jestem przeciwny palmie w centrum Warszawy. Jej miejsce jest na Wiejskiej - bo tam palma najczęściej odbija...
  • Anonim

Albo zrobić murarza w fartuchu z kielnią w jednej ręce, a z komórką w drugiej. Albo mu laptopa dorobić, ale jak wyrzeźbić laptop, żeby nie wyglądał jak książka?
    Albo umieścić go pod palmą i założyć mu girlandy z kwiatów jak na hawajach.
  • Anonim

skoro palma ma juz liscie wiec mozemy zrobic jakąś ustawkę pod palmą...lato juz sie zbliża :D
  • szym

palma jest
    sam widzialem
    nadal malo pszekonujaca
    i nadal plastikowa
    ::sZ::
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)