-
Czy znacie w Warszawie jakieś ciekawe, zrujnowane lub/i opuszczone magazyny tudzież kamienice? Poszukuje interesujących obiektów ze swoistym klimatem, które mogłyby posłużyć mi nie tylko jako tło zdjęć. Oczywiście szukam miejsc do których po wejściu nie spadnie mi na głowę 3 kilo gruzu i 2 kilo prętów zbrojeniowych :-) -
Macondo
1. jedź na pragę
2. rozejrzyj się :-P
żartuję :-P na pradze nei bywamto nie wiem,ale wiem że na tarchominie jest taka stara fabryka czy inne dziadostwo,stoi i się kurzy...nie byłem tam nigdy ale z całą pewnością jest opuszczona -
Anonim
Jesteś którąś z rzędu osąba która o to pyta;)
Kamienica z fabryczką na Hożej jest w miarę bezpieczna... bałagan mam nadzieję Ci nie przeszkadza;) -
ludzik pustyni
na Karalkowej jest opuszczona fabryka widac ja jak sie jedzie autobusem w strone woli,np 506,507. problem moze byc z dostaniem sie, ale jak juz wejdziesz, to zywej duszy nie zobaczysz. jeszcze przy samym BUW widzialam,ale czy na pewno opuszczona to nie wiem. pozdr -
-
Anonim
przy BUW to historyczne miejsce, stara Elektrownia, jeden z najważniejszych punktów oporu podczas Powstania Warszawskiego. Osobiście podobają mi się pozostałości po przedwojennym Banku Polskim za pl. Bankowym, jak sie na trasę W-Z jedzie, ale ta mraczej nie da się wejść, bo nie ma do czego...
-
Ten przedwojenny budynek banku o ile się nie mylę jest dobrze zamknięty. I chyba strzeżony. -
Anonim
bylo juz o tym na fortum, poszukaj, temat nazywal sie ruiny i stare budynki, tam masz mnostwo miejsc wypisanych, oprcz tego zajrzyj do tematow z skladowiskami tramwajow (temat: cmenatarzysko pociagow) -
Grono.Net
Na Pradze PN jest taka opuszczona fabryka z dosc pokaznym kominem, niedawno bylo cos o tym w TV, ale niestety nie pamietam szczegolow, w kazdym badz razie znajduje sie to przy ul Szwedzkiej. -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne