Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M&M

Jak w temacie :)
  • M&M

"W" sorry pośpiech jak zwykle :)
  • Izulka

moim zdaniem widok na centrum Wawki z mostu siekierkowskiego w godzinach popołudniowych :)
  • Anonim

Polecam przejazd bylejakim tramwajem mostem Gdańskim. Zajebisty widok na Warszawę. Widać Stare Miasto a za nim Warszawskie City.
  • Mańka

Widok z mojego okna :)
    Zapraszam na płatne pokazy
  • Perilla

ja lubie tradycyjnie z PKiN :) na cala warszawe:)
  • WeBsZtEr

Ja polecam widok na centrum z mostu Grota
    Poprostu super:)
  • CUDAK

a gdzie mieszkasz ???
    Nie mam zamiaru kupowac kota w worku hihihih
  • Grono.Net

1) Ze skarpy na Powiśle (za pałacykiem przy końcu Foksal), widok na ogród zakonny.

2) Z dzwonnicy Św. Anny na Krakowskim Przedmieściu - widać tak daleko, jak z PKiN, ale jesteśmy nadal tuż nad dachami, blisko życia miasta

3) Wieczorem, z okolic Marriotta, na wieżowce przy JPII.

4) W nocy z ciemnego Mariensztatu - szczególnie zimą, spojrzenie w górę.

• sobylmine

w samiuśkim centrum, na skrzyżowaniu marszałkowskiej i świętokrzyskiej, patrzenie na ludzi przewalających się tamtędy tłumami..

to jest widok :)

pozatym popieram nr 2 poprzednika:)
  • Gonzo

Z dachu BUWu, z tej kladki nad szklanym dachem nad hallem głównym
    Z PKiNu, ale cholernie drogo, wiec rzadki to widok...
  • Sonia

Podpunkt 4) wyzej, wyzej, wyzej... ten z Mariensztatem :)
  • Ann

fajowy jest widok, jak się wieczorem/nocą jedzie mostem śląsko-dąbrowskim w stronę starówki...
    poza podziwianiem miasta jeszcze się jedzie w świetnym oświetleniu mostu, tam robi się taka fajna czapa światła... jak pojedziecie, to zrozumiecie o co chodzi...
  • Macondo

z helikoptera w nocy?to musiałoby być malownicze :)
    zajebiśie wawa w nocy wygląda z PKiN,to zaręczam!Jak byłem w zimie z kumplem to niektóre drogi szybkiego ruchu na granicach wawy wyglądały jakby dosłownie podnosiły się ku niebu...w żaden sposób nie chciały leżeć płasko na ziemi :)
  • Paffi :)

widoki sa piękne w nocy z dachów budynków; ]
  • oLko

Z mostu Poniatowskiego na Jerozolimskie. Genialna perspektywa.
  • Grono.Net

30 pietro PKiN; zachecam rowniez do spacerku po dolnej kondygnacji mostu kolejowego, ktory biegnie rownolegle z mostem gdanskim; spaceruje sie po ciekawym podlozu; )
  • senner

na miom photoblogu :)

próbka: (w ciągu najbliższych dni będzie więcej)

http://www.photoblog.pl/show.php?ph...

zdjęcie nieba z dachu mojego domq :)

jak ktoś pyta: ursus :)
  • Star

Wiadukty przecinające Puławską na obrzeżach miasta... niesamowita perspektywa w nocy! Przejeżdżające samochody, pojedynczy przechodnie... dobre miejsce na refleksję nad rzeczywistością :)
  • mada

z basenu intercontinental na zegar naszego palacu:)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)