Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Monia

a o powiecie o Blue City;jakie odczucia?
  • Mańka

To smutne, ale Blue City jest beznadziejne.
  • Anonim

To jest grono "Warszawa nieznana"... chyba ostatnio zbaczamy coraz bardziej z kursu;)
  • Paffi :)

Blue City na początku robiło w okół siebie dużo hałasu a teraz.. teraz zeszło bardzo na psy tam nie ma nic ciekawego. jush Reduta która teraz tak sie "rozrasta" jest dużo lepsza.
  • Zirael

Blue city właśnie coraz lepiej pasuje do hasła warszawa nieznana i imho bardzo dobrze; ) Duże i nieciekawe, to tak w skrócie o tym miejscu.
    Jeśli już jakieś CH to Arkadia (zawsze się znajdzie coś na co można wyrzucić pieniądze :] ), a nieco bardziej "tradycyjnie" (hehe) Galegia Mokotów.
  • K. O. K. A. I

Blue City czy ktoś tam wogóle jeszcze chodzi...; ]
  • =>Marcineq<=

Blue City jest beznadziejne :-/
  • Arcadyo

ja osobiscie polecam Blue City! zajebista miejscowka! nigdy nie ma tlumu ludzi, a przede wszystkim jest ogromne i tam to dopiero jest wiele nieznanych zakamarkow, dziwnych miejsc, ktore milo sie zwiedza; )
  • Anonim

jak to beznadziejne??? Hu...owe!!! :PPP
  • Anonim

jedyne co jest tam ciekawe to fontanna..ale i ona sie z czasem opatrza.
  • Sonia

Nie rozumiem, dlaczego na forum "Wraszawa nieznana" pisze sie o centrach handlowych... Mamy przeciez pisac o ciekawych i nietypowych miejscach... A nie o Arkadii, czy Blue City...
  • senner

beznadziejne..

proponuje bojkot tego typu wątków - zmasowany atak zgłoszeń co do usunięcia topicu.. :)
  • Anonim

popieram
  • Monia

jak nie chcecie to nie musicie pisac na tym forum;jest przeciez wiele innych tematow do klikania
  • izZek =) luvP

blue cyty jest do dupy poprostu daleko wogle ciemnqa i jedynym jego atutem jest fontanna nic wiecej tylko to mi sie tam podoba a reszta bleeeeee
  • ewu

nie rozumiem za bardzo.... blue city jest zajebiste! brakuje tam tylko kina. temat bardzo pasuje do warszawy nieznanej! jest tam naprawde magicznie. szczegolnie przed zamknieciem. cicho, nie ma tlumu niewychowanej dzieciarni, wylansowanej mlodziezy i jeszcze gorszych doroslych, ktorym sloma z butow wystaje. zupelne przeciwienstwo arkadii- miejsca dla ludzi o plastikowych mozgach.kazdy wyglada tak samo, nie da sie myslec w ogole, ludzie sie mieszaja i myla, a poza tym towaru tam najnormalniej w swiecie brakuje, bo arkadia popularna jest bardzo i wszystko zaraz ludzie wykupuja.. w blue city natomiast zawse byl rozmiar buta, rekawiczki, ktorych juz nigdzie indziej nie ma, nawilzacz do powietrza, switnie zaopatrzony piotr i pawel na dole. a wszystkiemu towarzyszy nie za glosna muzyka, ciekawa rozmowa z kompanem i oczywiscie satyswakcja z zakupow, a nie ogolne wku*wienie. to centrum nie jest jak centrum po prostu.

Ludzie, ktorzy mowia, ze fontanna jest jedyna zaleta b.city najwyrazniej przychodza sobie do centrow handlowych w ramach wycieczek turystycznych. im nie polecam tego miejsca.

blue city, antycentrum, dla ludzi kreatywnych
  • Pan Pancerny

ee... ja tam nie zwracam uwagi na to wszystko.. do arkadi wpadam tylko po koszulke raz na miesiac albo do kina... do blu siti wogle nie zagladam.. a pod pałacem kupuje glany i fajki czsami...
  • Pamela Anna Szatan

ja tez pod palacem glany itp.. w blue city lubie lody na 1 czy 2 pietrze kolo sushi... :P w arkadii sklep HD a w galerii mokotow kino i mc donalda :P
  • Anonim

osobiście wole Arkadie:P
  • mańka-wstańka,

Ja to w sumie i tak zawszę "tonę" w takiej powodzi ludzi i zawsze mi jest źle w takich "ludzkich" miejscach, a w blue city z kolei ludzi jest za mało. Przecież zdaża się że przez pół dnia może tam nikogo nie być!
    I tak te Arkadie, Galerie mokotów są dla mnie za wielkie i potrafię kupić porządne rzeczy w mniejszych miejscach. Czy wy się dobrze czujecie, gdy jesteście w takim wielkim centrum rozpusty za pieniądze?
  • 1
  • 2
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)