-
Adi
Witam poszukuje wszelakich napisow na scianach, rysunkow, malowidel, literatury w ktorej jest jakakolwiek wzmianka na ten temat.
Nie chodzi mi o graffiti lecz o pozostalosci po tym co bylo kiedys. Nie musi byc to tylko z Warszawy.
Pozdrawiam -
nora
szkoda, mam sliczne zdjecie graficznego przedstawienia "organu władzy" :P -
Demolka
rozejrze sie po woli ale jak na razie to widziałam napisy typu " Wola wita! Warszawska dzielnica gdzie legia do końca życia" -
Anonim
albo "Każdego dnia dziękuję Bogu że jestem Legionistą" i tu "Legionistą" zamazane i dopisane "cwelem" :D -
-
silent
-
silent
-
Adi
dzieki an.gie a moze bys przyblizyla z jakiej okazji ten napis zostal stworzony ?
Pozdrawiam -
silent
okazja nie byla zbyt chlubna, chodzi o ogloszenie w Chełmie manifestu PKWN
na wikipedii bardzo dobrze to opisali
http://pl.wikipedia.org/wiki/PKWN -
Adi
wielkie dzieki za informacje.
Czekam na dalsza Wasza pomoc.
Pozdrawiam -
Giovanna
Oj szkoda ze nie trafilam wczesniej bo bym Cie przyslala na stacje w Rembertowie:P Niestety wlasnie odmalowali...A szkoda...Az mi lezka w oku stanela jak przeczytalam Love Krowe Kocham Byka Ale Wyjde Za Indyka - to byl hit moich pierwszych lat podstawowki i nie sadzilam ze jeszcze gdzies to uslysze. A tu prosze, ledwo zmienilam miejsce zamieszkania i taka niespodzianka. Drugim hitem byl rysuneczek piesa w policyjnej czapuie z podpisem a ja jestyem lepszym psem...Zostal jeszcze drugi tunel, ale tam to juz same wulgaryzmy...Plus eelwcje blokow przy AON swidaczace o stosunku okolivcznej mlodziezy do strozow prawa, o ile juz niez zdazyli usunac, bo tam tez remontuja. -
jot.
FREE HOME FOR FREE PEOPLE na starej obskurnej kamiennicy w bramie przy Hożej 9, ale powoli zarasta krzakami... a może nawet już zarosło... -
Anonim
"Dusza - więzienie ciała" na jednym z budynków mieszkalnych przy ulicy księdza Popiełuszki. -
Anonim
nie mam pojęcia skad to, ale dobre jest.
"Witamy brygadę antyterrorystyczną" na ogrodzeniu na osiedlu -
nora
-
Adi
zir wielkie dzieki a moglbys na PW napisac blizej jak znalezc to miejsce albo czy posiadasz zdjecie na ktorym widac lepiej napis umieszczony na murze.
Pozdrawiam -
Anonim
-
joshua
Mi się podobał napisa na jakimś bloku przy ulicy Pajdaka(na Tarchominie):
Pajdaka walczy o dostęp do morza! -
Anonim
>www.adi.prv. pl napisał
>zir wielkie dzieki a moglbys na PW napisac blizej jak
>znalezc to miejsce albo czy posiadasz zdjecie na ktorym
>widac lepiej napis umieszczony na murze.
Znam dobrze to miejsce. Znajduje się ono na terenie ZNTK (Zakładów Naprawczych Taboru Kolejowego) w Pruszkowie. Wjazd do tego "pomnika" od ulicy 3 Maja. Jesli chodzi o wieksza ilosc zdjec, to nie sa mi znane informacje na ten temat.
Jesli natomiast mam dodac co s od siebie to widzialem w Warszawie przy ulicy Żytniej napis "O!". Zaintrygował mnie.
-
nora
Mogę napisać nawet tu, jeśli chodziło ci o "organ władzy". Jak jest ulica Kubusia Puchatka, to przy niej są takie bloczki. Od strony podworka mają numerację jako Warecka, no i ten napis znajduje się w takim przejściu przy klatce z mieszkaniami 43-53 czy jakoś tak. Bodaj drugie przejście od strony świętokrzyskiej.
http://citmap.com/warszawa/map/map_... -
Anonim
"lepsze jutro było wczoraj" - gdzieś na pradze północ. Stalowa? Szwedzka? Nie pamiętam.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne