-
A to Pan Cygaro właśnie
Przejścia dla pieszych w kształcie klawiatury fortepianu to najlepszy pomysł na promowanie Warszawy jako miasta Fryderyka Chopina - uznało w poniedziałek jury konkursu na nowoczesną maskotkę stolicy. (za portalem gazeta.pl)
tu można obejrzeć ten projekt:
http://hellmanns.fotolog.pl/gadzety...
mnie się strasznie ten pomysł podoba, choć nie wiem, czy można go zrealizować. obawiam się, że kodeks drogowy nie przewiduje przejścia dla pieszych w kształcie klawiatury. ale strasznie bym chciał, żeby w Warszawie coś takiego się pojawiło! -
ania flaming.różowy
rewelacja !
jednak nie wydaje mi się żeby specjalnie dla Warszawy zmienili w tym celu przepisy związane z bezpieczeństwem na drodze. niestety. -
Qnia
to było cos!
ja jako muzyk w pełni się podpisuje pod wszystkimi petyycjami jakby jakies były! -
myślę że na drodze wyjątku nie będzie problemu z kodeksem ruchu drogowego :)
pomysł pierwsza klasa! :) -
-
Anonim
-
Rudson
oryginalny pomysl!! -chyba nie bedzie problemu z przepisami, przeciez kazdy bedzie wiedzial ze to jest przejscie xD -
A to Pan Cygaro właśnie
no niestety problemy są, bo kodeks drogowy i Zarząd Dróg Miejskich nie są zbyt elastyczne... -
Pantinka
Słyszałam dużo słów krytyki dla tego projektu ale ja osobiście jestem jak najbardziej ZA!! Świetny pomysł, bardzo orginalny. -
Anonim
Była by okazja do odmalowania po zimie poprzecieranych i ledwo widocznych pasów:] -
A to Pan Cygaro właśnie
ten i inne projekty na Rok Chopinowski można będzie od środy oglądać na wystawie. tu są szczegóły:
http://hellmanns.fotolog.pl/zaprosz... -
ania flaming.różowy
dziś w stołecznej o wystawie i projektach ASP-ków.
podoba mi się idea chopinowskich ciastek z polewą a'la klawiatura fortepianu :) byłoby pycha
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne