Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mistrzyni w "kocham Cię Misiu"

"Gniazdo Piratów" jest fajne :) tylko nie wiem czy nadaje się na taką "rocznicową uroczystość "... ale ma klimacik x]
  • Dąb

Nie musi być super wykwintnie, raczej bez fajek, i tak żeby móc nawzajem się usłyszeć ... Nie chodzi o wielką uroczystość..
    Kolacyjka we troje (synek z nami będzie )
  • Anonim

Co prawda nie na klimatyczną uroczystość, ale zgodnie z tematem:

całkowity zakaz palenia obowiązuje w Pizza Hut na Towarowej między Lesznem a Wolską :)) Można więc tam iść coś przekąsić nie narażając się, że ktoś wyjmie to śmierdzące gówno, od którego chce się zwrócić śniadanie na stół :} Pozdrawiam :)
  • Anonim

Zauwazylem ostatnio, ze w PH w "Zodiaku" - rowniez :) Moze wprowadzili taki zakaz w calej sieci?
  • Anonim

O. To by była bardzo dobra decyzja. Mieliby u mnie +.
  • Dąb

Dzięki za wszystkie propozycje :)
  • Anonim

jestem osobą palącą, aczkolwiek całkowicie popieram,ponieważ mi też przeszkadza dym i smród papierosowy.
    jakoś daje rade wytrzymać pare godzin,a jakby co można przecież wyjść na zewnątrz.
    co to za problem.

tak samo irytujące jest,jak ktoś pali na przystanku.
  • Anonim

mnie bardzo denerwuje jak wsiadam do windy po osobie która sobie w niej kopciła
  • Ewa

polecam serdecznie kawiernię filtry cafe, dla niepalących, za to wolno z psami, dziećmi, itd. vis a vis filtrów warszawskich na strej ochocie, bezapelacyjnie najlepsza kawa w wawie, sami zobaczcie --->> http://www.filtrycafe.pl
  • Be ®cik,na relaksiee..

O fajnie,lubie tą olkolicę - to trzeba to miejsce będzie odwiedzić:]
  • Basstard

Dzien dobry :-)

Z tego, co wiem, generalnie nie pali sie w herbaciarniach. Nie zauwazylem tez dymu papierosowego m.in. w Chado na Chmielnej (nader sympatyczne miejsce, polecam ich rewelacyjna goraca czekolade z rumem!).

Co do samego problemu palacy vs niepalacy...

Wydaje mi sie, ze racja jest gdzies posrodku. Z jednej strony jasne, jesli komus sie cos nie podoba, to niech tam nie chodzi, ale z drugiej strony... dlaczego niepalacy maja byc skazani na brak mozliwosci spedzenia gdzies milego czasu?

Ja np. mam astme. Czesto bywam/bywalem w Tavernie 10B (tak w ogole to serdecznie polecam!), i to nie dla samej rozrywki, tylko zawodowo (gram). Niestety, siekiera tam panujaca wiele razy sprawila, ze dusilem sie juz podczas pierwszego seta, a ze 2 czy 3 razy wrecz sie po prostu przewrocilem na scenie... I co, to znaczy, ze mialem pozbawic sie mozliwosci zarobkowania?

Nie zrozumcie mnie zle, jestem przeciwny twardemu i bezwzglednemu zakazowi palenia wszedzie - domyslam sie, ze wielu palacym odebraloby sie frajde z chodzenia do takich miejsc... Ale podzial na sektory plus dobra wentylacja powinny zalatwic sprawe!

>Agent Dołu napisał
    >mnie bardzo denerwuje jak wsiadam do windy po osobie która
    >sobie w niej kopciła

Oj tak, jaranie w windzie to przejaw skrajnego chamstwa i braku liczenia sie z innymi! >:-(

• anetqa ٭

Dzisiaj rusza akcja w warszawie 'Lokal bez papierosa", na tej stronie bedzie można znaleźć adresy lokali, w których my, niepalący, spokojnie bedziemy mogli posiedzieć nie czując 'tego' zapachu.
    Będzie to ok.30 lokali, na początek. Myślę, że z czasem ich przybędzie, tak jak w Krakowie :)
    http://www.lokalbezpapierosa.pl/
  • Anonim

Na pewno Pizza Hut na Waszyngtona.

Teoretycznie w Kawce (Koszykowa) na dole, ale to nie jest oddzielone więc trochę dymu może się przedostawać.

Bulgaria Magica (Marszałkowska przy Pl. Unii Lubelskiej) - pomieszczenie dla niepalących.
  • pavettka

super miejsce w rosyjskim klimacie, "Skamiejka", Al. Jerozolimskie 11/19. rodzinna atmosfera, wlascicielka Rosjanka, Pani Tamara, rozmawia ze wszystkimi gosci, super klimat, goraco polecam. gdy ktos chce zapalic moze sobie wyjsc na korytarz. lokal znajduje sie w dosc nietypowym miejscu, trudno tam trafic nie wiedzac ze tam jest- znajduje sie naprzeciwko smyka, miedzy terranova a kfc, wejscie jak do biur, tylko maly szyld stoi :) tak wiec trzeba miec oczy szeroko otwarte. bardzo nietypowo, we wnetrzu antyki, mozna tez kupic obrazki i inne rekodziela. prawdziwy czaj z samowaru :)
    polecam wszystkim
    dzis koncert jazzowy, wstep 20 zl
  • Marta Hoppe

cafka na oboźnej, niedaleko Tarabuka, jestem osobą palącą ale dzięki takim miejscom (gdzie baardzo miło się siedzi :) ) udaje mi się nie palić juz 3 tydzień :D więcej takich miejsc!! i zakaz palenia w klubach jest potrzebny natychmiast!!
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)