- 1
- 2
-
plisowanka
porobilabym chetnie zdjecia starym sciennym malowidlom na praskich budynkach, czy ktos moze podac dokl adresy jakis ciekawych mc no i oczywiscie zbieram grupe chetnych na wyprawe bo sama na Prage sie boje. -
Anonim
hm ja wiem ze na ul malej sa ladne malowidla ale... zeby tam isc to najlepiej z mieszkancem tej ulicy:) -
Kasia
Ja znam kilka fajnych miejsc, ale jak jesteście na tyle dzicy żeby iść na Pragę to nie ma już dla was ratunku. Ludzie opamiętajcie się przecież tam mieszkają normalni ludzie. Ciekawe skąd wy jesteście,że tak niepochlebnie gadacie na prawą stronę. -
Yasmin
polecam stara reklame "muchozol, sanitozol, molozol" na budynku przy ul. Kijowskiej (przedostantni przystanek autobusowy przed dworcem Wschodnim) :) swoja droga ta Praga naprawde nie jest taka straszna...; ) -
-
Anonim
hm mieszkam na praskiej stronie cale zycie!!!
na malej bywam srednio raz w tygodniu ale sama malowidel nie pojde tam ogladac.......
wiem ze mieszkaja tam normalni ludzie .....
i nie jestem dzika tylko orientuje sie w klimatach jakie tam panuja!! -
PioTTr
Ja się piszę na taką wyprawę, ustalcie tylko czas i miejsce spotkania... -
Anonim
okolice Teatru powszechnego w kierunku dw. wilenskiego
Napewno jest reklama Zegarmistrz na jednym z budynkow -
Anonim
ja jedzie sie pociagiem ze wschodniego na stadion to po prawej chyba stronie jest reklama chyba wlasnie zegarkown na scianie calego budynku -
K. O. K. A. I
na Kijowskiej jest tego sporo; ] poza tym nie ma się czego bać praga to dzielnica jak każda inna tyle że ma swój charakter i historię,nie tak jak nowo powstałe wielkie osiedla :P
-
Talip z Kandaharu
absolutny debeściak i oczywiście bezpieczeństwo (czego się boisz dziewczyno?) to reklama z jajkiem wystającym ze ściany budynku przy Rondzie Wiatraczna - doskonały obiekt do fotografii i kontmplacji marketingu z czasów dawnego PRL :]
-
Kasia
To moja ulubiona reklama, mieszkałam na Grochowie i jak ją zlikwidują to będzie koniec świata. A może jakiś komitet na rzecz ochrony reklam na ścianach?? -
Wittka
Daawno daawno temu na kamienicy tuz przy Targowej bodajze, jadac od Stadionu do Wschodniej byla reklama Fotonu i ichnich produktow, nawet w trzech jezykach (PL, DE. RUS)
Baaaaardzo dawno mnie tam nie bylo wiec nie wiem czy to jeszcze zostalo.... -
`Ula`
-
polski gangsta na tanich felach
-
Joel
-
Anonim
-
Joel
-
Acid Gringo
no kolo wschodniego jest klika fajnych , chetnie sie wybiore ale niejestem dobrym ochroniazem -
Talip z Kandaharu
eee tam co wy z tym bezpieczeństwem... całe życie mieszkam na Prażce (najpierw północ, teraz południe) i szczerze napisawszy bardziej obawiam sie ponurych blokowisk z wielkiej płyty niż okolic Targowej, czy Brzeskiej... szczególnie w dzień... tacy oldskullowi żulerzy są raczej niegroźni... mogą zaczepić o parę groszy ale nic więcej...
taka wycieczka może być ciekawa a przy okazji można poznać Warszawę, która w niezmienionej formie przetrwała wojnę... fajna sprafka...
-
Maś
Jak byłam mała to zawsze myslałam, że tam gdzie to jajko to w środku budynku jest takie wgłębienie :) hHahahaha.
A Pragi proszę nie obrażać!Normalna dzielnica, trochę zrujnowana, ale cóż po wojnie nie starczyło już kasy na naszą stronę i jest jak jest a jest KLIMATYCZNIE!
Jak jedzie się 190 w stronę marek to tam gdzieś jest fabryka produktów z olejów roślinnych (olej BARTEK :D) i tam jest reklama sera mleka i czegośtam :) Fajne, a koło Stadionu reklama błon fotograficznych i zegarka w centrum też jest gdzieś coś takiego, chyba, koło marszałkowskiej bodajże...a może już nie :/?
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne