-
Sz.
Do tej Parany to nawet chcialam dzis pojsc - spodziewalam sie jasnej, pelnej zieleni kawiarni/ restauracji, niestety, na zewnatrz plakaty PiSu (!!!), a w srodku same dziadki z papierosami. Najwyrazniej w dzien tez nie jest ciekawa...
Nigdy wiecej. -
Paulina
ja polecam Kawiarnię na rogu Żelaznej i Chłodnej. Za Czerwonym wieprzem. DOśc tanio, duzy wybór deserów i pyszne lody!!! -
anulka78
>Sz. napisała:
>Do tej Parany to nawet chcialam dzis pojsc - spodziewalam
>sie jasnej, pelnej zieleni kawiarni/ restauracji, niestety,
>na zewnatrz plakaty PiSu (!!!), a w srodku same dziadki z
>papierosami. Najwyrazniej w dzien tez nie jest ciekawa...
>
>Nigdy wiecej.
zgadzam sie z toba, tam na codzien jest taki widok, polecam Polski Pum na marszalkowskiej miedzy konstytucji a zbawiciela pod arkadami przy sklepie EURO RTV- AGD super klimat. i polecam Monte na natolinskiej, ora pub Przejscie na placu na rozdrozu,ale oprucz czwartkow bo w czwartki jest tam karaoke. ale ta to lokale OK :)) -
Anonim
-
-
Anonim
Fajny jest Oranż w Pawilonach na Nowym Świecie oraz pozostałe knajpki
a tu jest grono knajpki
http://grono.net/forum/483754/0/ -
Magya
Ja polecam Paradox Cafe: Al. Ujazdowskie 6A (wejście od ul. Matejki). To miejsce, gdzie można przyjść pograć w gry planszowe i nie tylko. Piwo po 6 zł, o ile dobrze pamiętam. I dobre jedzenie. Przytulne wnętrze (to jest w takiej bardzo klimatycznej piwnicy...). Polecam. To chyba moje ulubione miejsce. Można spokojnie posiedzieć parę godzin ze znajomymi i nie ma się wrażenia, że ktoś krzywo patrzy (w niektórych lokalach czuję się trochę skrępowana, gdy już wypiję swoje piwko i chcę jeszcze posiedzieć... no wiecie, takie spojrzenia zza baru w stylu: zamów następne albo idź już sobie). -
myk
-
Anonim
>pepe2 napisał
>"Piwnica Na Hożej" vel "Porthos; )"... 20m od
>Marszałkowskiej w głębi po schodach w dół iii jest się
>w naprawdę intymnej knajpce... POLECAM.
Intymnej? Jak ściągną swój live act to uszy więdną, obsługa już o 22 jest narąbana, knajpa nie ma żadnej wentylacji, a na dodatek o wczesnej godzinie wypraszają gości z tekstem "zamykamy". -
kasia.
Bardzo typowa i wyluzowana moim zdaniem atmosfera [panuje w knajpce przy Pl.Zbawiciela...ale nei mogę sobieteraz przypomniec jak sie nazywala...W kazdym badz razie serwuja jak dla mnie smaczen dania(nalesniki-chyba ze wszytskim czym mozna.. kawy ... soki ... ciasta ... ciasteczka... ) i stosunkowo ceny nie sa az tak wysokie:D mozna skozystac z neta jak ktos potrzenuje-male ale klimatyczne miejsce:D
To jest patrzac poo prawo od wejscia do kosciola..:P
Dziwnie wytlumaczylam.//.ale moze ktos bedzie wiedzial o co mi cjodzi i napisze nazwe:D
A jezeli ktos chce spedzic czas np. przy kawce w "ciemnym" kliamtyucznym miejscu..zapraszam do Zakątka w centrum rowniez..:D -
Anonim
moze chodzi o naleśnikarnię BASTYLIA ? :)
nalesniki bardzo "najadliwe"; ) polecam tez pyszna herbatke zimową -
kasia.
-
Unia Leszno
>churri napisała:
>-qfajka przy pl konstytucji
Nie polecam, hałas, ciasno, niewygodnie.
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne