Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja jak musze sie uczyc a pogoda nie pozwala wytrzymac w domu to książki, muzyczka i picie; ] do torby i do parku szczesliwickiego. to ze względu na bliskość. ale park na skarpie tez bardzo sympatyczny.
  • pienio

pola mokotowskie ale ta mniejsza czesc-tzn tam gdzie znajduje sie stodola,ograniczona ulica warynskiego i armii ludowej. Przynajmniej jest troche mniej ludzi niz na wiekszych polach, a i pieskow tez za wiele nie ma wiec mozna spokojnie rozlozyc kocyk i sie uczyc,ew opalac
  • Anonim

o tak pola mokotowskie to dobre miejsce :) fajnie jest jeszcze w łazienkach, ale tam tłoczno jest teraz tak samo w ujazdowskim - niestety; / za to zawsze można się pouczyć w jakiś mniejszych, mało ruchliwych parkach; ) tam zawsze znajdzie się miejsce
  • mal

zdecydowanie moczydło i park sowińskiego - trochę zacienione i spokojne, chociaż lepiej nie w weekendy: rodzinne spacerki wokół mogą przeszkadzać
  • mal

zdecydowanie moczydło i park sowińskiego - zacienione i spokojne, chociaż lepiej nie w weekendy, bo rodzice z dziećmi mogą przeszkadzać. całkiem fajny jest też skwer przy karowej, chociaż niewiele tam miejsca.
  • M&M

W Łazienkach jednak ciężko o spokój bo przeganiaję z trawki a na ławce nie wygodnie. :(
  • M&M

niewygodnie sorry!!! :)
  • mal

nikt tu nie pisze o minusach nauki w plenerze, a ja właśnie byłam w parku i ulewa mnie złapała... i jak tu sie uczyć; )
  • DD

Dzisiaj, a wlasciwie wczoraj ktos mnie zabral do Parku Szczesliwickiego... nie spodziewalam sie, ze w Warszawie moze byc takie piekne miejsce z jeziorkami i mnostwem zieleni :)
  • .Xaos

Milosnikiem przyswajania wiedzy na sile i wkuwania pod przymusem w imie naszego wspanialego systemu szkolnictwa nie jestem, aczkolwiek kiedy jestem do tego zmuszony, wystarcza mi moj balkon - komputer daleko i nie kusi, telefonu nie slysze, widok na - mniej lub bardziej zadbane - dzialki (ktore czasem oferuja efekty pirotechniczne pod postacia regularnych pozarow).

To było długie zdanie :-P.
  • Drinking Ceylon tea

Nalkowska i Gombrowicz opisuja w swoich dziennikach jak spacerowali po Lazienkach i przesiadywali na laweczkach. Cztery lata temu mialem koszmarny egzamin z SEMIOTYKI LOGICZNEJ. Postanowilem sprobowac. Wycieczki szkolne, wycieczki Japonczykow, starsze pania karmiace kaczki i krzyki pawii. Ale generalnie przyjemnie, wiaterek powiewa, wierzba sobie szumi, woda na jeziorze sie marszczy a ja sobie czytam, czytam, czytam ... .
    Jak Virginia Woolf w Godzinach na spacerze ... .
  • Paulina

polcam cytadele .. zero menelstwa , zero palici sporo łądnych ławeczek , nie daleko plac wislona albo starówka
  • Anonim

park ujazdowski
  • plisowanka

ja lubie na kabatach chocc czasem emeryci przeszkadzaja glosnymi dyskusjami, coz za ironia losu...
  • Arcadyo

a ja dzisiaj udaje sie na pola moktowskie. moze duzo ludzi sie kreci ale miejscoweczka zajebista :))
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)