-
Anonim
ja jak musze sie uczyc a pogoda nie pozwala wytrzymac w domu to książki, muzyczka i picie; ] do torby i do parku szczesliwickiego. to ze względu na bliskość. ale park na skarpie tez bardzo sympatyczny. -
pienio
pola mokotowskie ale ta mniejsza czesc-tzn tam gdzie znajduje sie stodola,ograniczona ulica warynskiego i armii ludowej. Przynajmniej jest troche mniej ludzi niz na wiekszych polach, a i pieskow tez za wiele nie ma wiec mozna spokojnie rozlozyc kocyk i sie uczyc,ew opalac -
Anonim
o tak pola mokotowskie to dobre miejsce :) fajnie jest jeszcze w łazienkach, ale tam tłoczno jest teraz tak samo w ujazdowskim - niestety; / za to zawsze można się pouczyć w jakiś mniejszych, mało ruchliwych parkach; ) tam zawsze znajdzie się miejsce -
mal
zdecydowanie moczydło i park sowińskiego - trochę zacienione i spokojne, chociaż lepiej nie w weekendy: rodzinne spacerki wokół mogą przeszkadzać -
-
mal
zdecydowanie moczydło i park sowińskiego - zacienione i spokojne, chociaż lepiej nie w weekendy, bo rodzice z dziećmi mogą przeszkadzać. całkiem fajny jest też skwer przy karowej, chociaż niewiele tam miejsca. -
M&M
W Łazienkach jednak ciężko o spokój bo przeganiaję z trawki a na ławce nie wygodnie. :( -
M&M
-
mal
nikt tu nie pisze o minusach nauki w plenerze, a ja właśnie byłam w parku i ulewa mnie złapała... i jak tu sie uczyć; ) -
DD
Dzisiaj, a wlasciwie wczoraj ktos mnie zabral do Parku Szczesliwickiego... nie spodziewalam sie, ze w Warszawie moze byc takie piekne miejsce z jeziorkami i mnostwem zieleni :) -
.Xaos
Milosnikiem przyswajania wiedzy na sile i wkuwania pod przymusem w imie naszego wspanialego systemu szkolnictwa nie jestem, aczkolwiek kiedy jestem do tego zmuszony, wystarcza mi moj balkon - komputer daleko i nie kusi, telefonu nie slysze, widok na - mniej lub bardziej zadbane - dzialki (ktore czasem oferuja efekty pirotechniczne pod postacia regularnych pozarow).
To było długie zdanie :-P. -
Drinking Ceylon tea
Nalkowska i Gombrowicz opisuja w swoich dziennikach jak spacerowali po Lazienkach i przesiadywali na laweczkach. Cztery lata temu mialem koszmarny egzamin z SEMIOTYKI LOGICZNEJ. Postanowilem sprobowac. Wycieczki szkolne, wycieczki Japonczykow, starsze pania karmiace kaczki i krzyki pawii. Ale generalnie przyjemnie, wiaterek powiewa, wierzba sobie szumi, woda na jeziorze sie marszczy a ja sobie czytam, czytam, czytam ... .
Jak Virginia Woolf w Godzinach na spacerze ... . -
Paulina
polcam cytadele .. zero menelstwa , zero palici sporo łądnych ławeczek , nie daleko plac wislona albo starówka
-
Anonim
-
plisowanka
ja lubie na kabatach chocc czasem emeryci przeszkadzaja glosnymi dyskusjami, coz za ironia losu... -
Arcadyo
a ja dzisiaj udaje sie na pola moktowskie. moze duzo ludzi sie kreci ale miejscoweczka zajebista :))
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne